Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar spor tablolarını çok ağır aksak ilerletiyorum affedin 😔 onu yapsam ekibe hiç girip birşey yazamıyorum falan kitliyor baya idare ediverin inşallah motivastonunuzu düşürmüyordur 😢
Yardımcı olabileceğim bişey varsa hazırım kaptanım😉 çok yoruluyorsun sende haklısın bir bir not etmek zor iş😘

Yardımcı olabileceğim bişey varsa hazırım kaptanım😉 çok yoruluyorsun sende haklısın bir bir not etmek zor iş😘
Canımsın sağol artık burası ile ilgili yorulduğum pek birşey yok aslında sağolsun namaria nikinik Reyyan imdadıma yetişiyorlar yoksa mümkün müüü 🙈🤭
Sadece artık kk ya eskisi gibi çok giremiyorum girdiğim zamanda okumak yaZmak istiyorum 🤣 laf lafı açıyor anam bir bakıyorum 1 saattir oturmuş kalmışım 🤣🤭

Pizza olur açık pide tremisu waffle hepsi olur canısı :KK53:

AA sıcaksa bende yanindaki iki yumurtalı omlet veya menemen le 1 tane de yerim ayipsin ama durum böyle iken bu hakkımi daha katmerlilere veriyorum🤣🤣
Ahhh seeen sevgili kaptanm çok kırisuun beni :KK53::KK53: ben o ekmeğin yerine daha temalarını yerim niyeti bozunca bilirsin oysakiii:KK70:
Mazoşist misin şekos sen :KK70:ben ağır yasamlari bile izlerken yoldan cikiyorum 🤣
taptaze ekmekle pastırma ya da şu beyaz renkli fıstık ezmeleri müthiş olmaz mıydı yaayanına taze demleme çay ajda bardakta :KK53:
hahaha :D kimse beni anlamıyor sorunsalı :D :D :D
düşünce suçu yok burda faliyet olursa var ahahahah :D :D :D özellikle o mıcık mıcık kremalı makarna sesine hastayım en çok onu izliyorum bi de bol kremalı pasta :KK53:
senin canın en çok ne çekiyor şekoş? hayal kurmak isteği faaliyete dökmicek kadar törpülüyo vallahi bak :dondurma:

Kuzum umarım bı sıkıntın yoktur. Biz burdayiz unutma 😘

Pizza olur açık pide tremisu waffle hepsi olur canısı :KK53:

AA sıcaksa bende yanindaki iki yumurtalı omlet veya menemen le 1 tane de yerim ayipsin ama durum böyle iken bu hakkımi daha katmerlilere veriyorum🤣🤣

Hayiiirliii olsun canım umarım senin olsun mülakat nedir ki halledersin sen onu 🙂

Hepimiz bu son aylarda bu süreçleri sık sık yaşıyoruz be kuzum bazen üst üste geliyor ama hiç bir gece kalmıyor sabah da oluyor guzele odaklan bı kahve de yap küçük şeyler mutluluğu cogaltsin inşaallah 🌸😘

Ahhh seeen sevgili kaptanm çok kırisuun beni :KK53::KK53: ben o ekmeğin yerine daha temalarını yerim niyeti bozunca bilirsin oysakiii:KK70:

Mazoşist misin şekos sen :KK70:ben ağır yasamlari bile izlerken yoldan cikiyorum 🤣

Hepimize bol ferahlik mutluluk gelsin kuzum sorununu çözemiyorsan ve beklemek zorunda kaliyorsan çok düşünmemeye çalış küçük sevdiğiniz şeyler her zaman iyi gelir bir kahve gibi küçük bir oyun gibi kitap okumak gibi bunları çoğaltırsak biraz daha rahatlarız aslında :KK36:

Ohh ne güzel yapmışsın canım. İyi gelmiştir sohbet.
Ya bilmiyorum ki canım üst üste geliyor her şey. Biraz bunaldım sanırım. Kaçıp gitmek istiyorum ama ceza yazıyorlar 😂

Valla ağlama kısmını yaptım da oynama kısmını okuduğumda osmanlıca dersindeydim. Bi gülme geldi 😂😂 Çok sağ olasın canım. Arada geliyorlar işte 🤷‍♀️

Evet canım olabilir. Tahammül seviyem düşüyor regl döneminde 🥴

Canım benim Allah gönül ferahlığı versin hepimize. ❤️Senin de gönül meseleleriydi değil mi. Çok canını yakar insanın. Ama işte her şey geçiyor. Bazısı geçene kadar azıcık dağıtıyor insanı maalesef. 😔💞

Şuan şu güzel sözlerinizi okurken bile gözlerim doldu :( sabretme kısmı en zor olanı hemde
Benim reglde gecikti sağolsun onun yüzünden hep :)))

taptaze ekmekle pastırma ya da şu beyaz renkli fıstık ezmeleri müthiş olmaz mıydı yaayanına taze demleme çay ajda bardakta :KK53:
hahaha :KK70: kimse beni anlamıyor sorunsalı :KK70: :KK70: :KK70:
düşünce suçu yok burda faliyet olursa var ahahahah :KK70: :KK70: :KK70: özellikle o mıcık mıcık kremalı makarna sesine hastayım en çok onu izliyorum bi de bol kremalı pasta :KK53:
senin canın en çok ne çekiyor şekoş? hayal kurmak isteği faaliyete dökmicek kadar törpülüyo vallahi bak :dondurma:
:KK70::KK70::KK70:Allah napmasin seni ya resmen yeme fantezisi bu :rolleyes::KK70: sorun şu ki ben onları düşünursem fanteziyi kuramadan direk sonuca ulasip yiyorum:KK53::KK70:

Şuan şu güzel sözlerinizi okurken bile gözlerim doldu :KK43: sabretme kısmı en zor olanı hemde
Benim reglde gecikti sağolsun onun yüzünden hep :)))
Sabretme kısmi çok zor bilmez miyim tam 23 yildir sabrediyorum neden yaşadığımızı dünyaya neden geldiğimizi unutmadigimizda sabir kolaylaşıyor umarım senin sorunun halledilebilen biseydir ve biran önce su gibi çözülür kuzum 🍀

Oo Osmanlıca derken,gözlerim parladı😅🤩 ne okuyorsun?Gerçi tez hazirliyordun değil mi?
Ben de şişmeye başladım,yakındır benim de dibe düşmem😅 önce ağlayıp sonra oynamakta buldum çareyi😅
Canım bizim alanda osmanlıca olmazsa olmaz gibi bir şey. Ben de gerilemesin diye kendi kendime okuyorum ama daha düzenli olsun diye metin okuma kursuna yazıldım. Ama baya baya zorlayıcı hat yazıları okuduk bu akşam. Ben normalde el yazması okumaya çalışıyorum. Başıma iş aldım valla🥴

Ya hani netfliks te bir başkadır diye bir dizi var ya. Ordaki meryem karakterinin herkes çıldırıken müzik açıp oynaması geldi gözümün önüne😂😂
İzledin mi o sahneyi
Canım cumaya kadar öğle ve akşam yoğurtlu kabak yemek istiyor, tek doyduğum yemek👀🤪
Hemde azıcık kabak detoksumsu oluyor 👀
Ay pek severim. Gerçekten doyurucu oluyor 😋😋
29.01 -04.02 spor tablosu sonuçları

1. Yine yine yine 3135 puan ile Tempus Tempus 🤩🤩 yok mu Tempus a rakip :rolleyes:

vee +250 şer puanların ikisi de no kiloya gitmesine rağmennn YES FİT kızları sporda no kilo yu geçmiş 🤫🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

NO KİLOCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Nikinik7520020083
yarimuhendis14512069545179710
@nnurc431122103351
thequeensgambit764545206
Zeze3463120
balpamuk67235250
asilr6012030225
@Pain Killer210210235
DeryaOnDiet275190
SanSebastianCheesecake6262105295320
YES FİTCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Emnis1805513565
Namaria2492252977436792
@belmayne2359026790
@hawar14010510026311448345
SSuskunhanim2109847856527734582
@Tempus460525550700400500
@azaydidem10825550
muhursuzpusula3016032160
birsevgi7040135
@Amor-a95100
Ortimin tek rakibi THY 😂
Gözümün önüne bisikletinin üstünde kalın kabanıyla uçarken görüntüsü geliyor. 😂😍 Tempus Tempus
Kızlar spor tablolarını çok ağır aksak ilerletiyorum affedin 😔 onu yapsam ekibe hiç girip birşey yazamıyorum falan kitliyor baya idare ediverin inşallah motivastonunuzu düşürmüyordur 😢
Olur mu canım ne demek. Ellerine sağlık😘
Ne yapalım şimdi herkes evlensin mi 🤭🤭🤭🤣 aramızda bekarlarda var hani olabülüüüüü :confused: :confused: :confused:
Nikah mı tazelesek :confused: Benim gelinlik duruyor. Deneyeceğim yakında 😂😂
hahaha :KK70: kimse beni anlamıyor sorunsalı :KK70: :KK70: :KK70:
düşünce suçu yok burda faliyet olursa var ahahahah :KK70: :KK70: :KK70: özellikle o mıcık mıcık kremalı makarna sesine hastayım en çok onu izliyorum bi de bol kremalı pasta :KK53:
Yaaa delisin sen 😂😂😂

Back
X