- 23 Mart 2016
- 29.864
- 90.326
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #396.941
Canım suyun zararı olmaz yani limitini aşmadığın sürece ki 2.5 lt diyorsun zaten onu içmen gerek öyle düşünme sakınValla sıkıntıya girdim kaptanım
Çok su içmek istemiyorum o derece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım suyun zararı olmaz yani limitini aşmadığın sürece ki 2.5 lt diyorsun zaten onu içmen gerek öyle düşünme sakınValla sıkıntıya girdim kaptanım
Çok su içmek istemiyorum o derece
Keşke öyle olsam ya. Bendeki aç gözlülükten ziyade merak. Bütün marketlerin aktüel broşürlerini tek tek incelerimAllah kolaylık versin canım
Hiç takip etmem merakta etmemsevdiğim belli yiyecekler vardır onların dışına çıkmam
Akşamı saat 5 te salatalarla yaptım,diğerleri sabah yediklerim
10000 steps videosunun 40 dksini yapıp 400 kalori yakip kahvaltıda geri aldımiki gündür şu icemedim yarın duEnw girer umarım.
Gün sonunda 12000 adimim var
Cherry Mom @_Reyyan
Hedef60kgolmak
DeryaOnDiet
İki rakip bence yarına artı gelecek gibisinizBugün menüm
kahvaltı 1 simit, peynir,zeytin ezmesi,1 kaşık reçel,söğüş,et füme, limonlu yeşil çay
ara eti tutku, türk kahvesi
karadutlu yoğurtlu zerdeçallı tarçınlı zencefilli smoothie
akşam mantarlı tavuk sote, 1 dilim ekmek,ıspanak yemeği,yoğurt
ara nescafe gold,1 parça çikolata
sporum yok
S Suskunhanim @_Reyyan
Ya gorumcem basimi yakti aksm yemeginde ondaydik yemegi atlattim ama sonrasi
Menu ne guzel ya hic kacamak yokkk28 şubat
Sabah
2dilim çavdar ekmeği
2kk süzme peynir
1çk kaymak 1çk bal
Maydanoz
2 çatal omlet
Akşam
1kepçe çorba
4yk erişte
Yoğurt
Aralarda yeşil çay ve kayısı çayı
Su:2lt
Spor:4100 adım 41p
Cherry Mom
azaydidem
çok haklısınız mesajlara dönücem tek tek. Pek aktif olamadım ev yaptırıyoruz sürekli ordan oraya haldeyim tabii hepimizin işi var da ben unutuyorum galiba
bir de bende bi huy var acaba tek miyim
Yeni çıkan ürünlere acayip zaafım var. Mesela a101de danettenin çikolatası çıkmış belki görmüşsünüzdür. Normalde o tarz ürünler almam ama sırf yeni diye alıp bi de üstüne 2 kaşık yedimsonra hemen arkadaşıma verdim bitirmiyim diye
Yani ne çıksa onu takip edip illa ki alıyorum. Bilmem sizde de var mı ben mi anormalim
Resmen psikolojik açlık gibi birşey canım sendeki yoksa hepsinin tadı üç aşağı beş yukarı aynı nasıl bir tat gelebilir ki gelse bile 2 dakikada bitecek birşey için kendimi hiç üzemem .Keşke öyle olsam ya. Bendeki aç gözlülükten ziyade merak. Bütün marketlerin aktüel broşürlerini tek tek incelerim![]()
28.02.2021
Sabah 10:00
Kavurmalı yumurta (1,5 yumurta)
1,5 kk peynir
Domates, salatalık
2 dilim ekmek
Maydanoz, dereotu
Ara 13:00
1 sade türk kahvesi
Akşam 17:00
1 tabak patlıcan yemeği
2 kaşık pilav
2 dilim ekmek
Su: 1,5 lt oldu ama 2 yapıyorum.
Bi bardak sahlep içesim var
Spor yok diyete komple yeniden başlıyormuş gibiyim adapte olmakta zorlanıyorum sporuda eklersem düzelecek yavaş yavaş inşallah
Cherry Mom @_Reyyan @whitetea
2 3 kaşık çikolata Nutella mı canım ? Evde senden başka tüketen yoksa bence hiç eve almayın28.02.21
12.10
hindi fümeli omlet
2 dilim süzme peynir
1 dilim ekmek
17.30
1 tabak köfte-patates-domates sosu
1 dilim ekmek
2 biber turşusu
18.00
Türk kahvesi
2-3 kaşık kadar çikolata
2.5 litre su
2 fincan yeşil çay
1 fincan filtre kahve
15 dakika egzersiz
Cherry Mom @_Reyyan
Mesela şu an bi çikolata var en sevdiğim. Onu gidip almıyorum tadını bildiğim için. Ama yeni çıkan ürünü illa tatmalıyımResmen psikolojik açlık gibi birşey canım sendeki yoksa hepsinin tadı üç aşağı beş yukarı aynı nasıl bir tat gelebilir ki gelse bile 2 dakikada bitecek birşey için kendimi hiç üzemem .
Kuzum vücudun mazotla mı çalışıyorHayır misal verdim
Mesela 500 ml su içiyorum +400 gr geliyor bunun 200 gramını çişliyormdiğer 200 kalıyo
Nutella tarzı. Eve normalde almıyorum ama yeni ürün diye aldım sonra arkadaşıma verdim çünkü kavanoz tam 900 gramdımuhursuzpusula menün güzel canım spora ufaktan başlarsan harika olacak kolay adapte olmanı sağlar kilo verme amaçlı değil en azından odaklanmak için başla
Sahlep kalorili umarım tercih etmemişsindir
2 3 kaşık çikolata Nutella mı canım ? Evde senden başka tüketen yoksa bence hiç eve almayınçikolata ihtiyacın varsa %80bitter çikolata çok iyi olur onun yerine
15 dakika egzersiz dediğin nedir ? Spor tablosuna ekleyeceğim puanlayıp o yüzden soruyorum canım bölgesel hareketler gibi mi cardio gibi mi
muhursuzpusula ile cumaya kadar rakipsiniz birinizi menüde etiket yapabilirsiniz
Cuma günü kilo vermede en yüksek yüzdeyi yapan kazanmış olacak ikili bir yarış var yani aranızda o yüzden karşılıklı takipleşin :))))
Ha konuş dokturcum yaa bu kız beynimi yaktı 2.5 içtim 1 işedim flan diyor haahahahahahahahwhwKuzum vücudun mazotla mı çalışıyorayrıca deriden ve burnundan bile veriyorsun, bağırsağında da kalıp orayı yumuşatıyor annem
![]()
evet kaptim,2 tane yedim aynen yarından itibaren dikkat edeceğim, ailecek evde olunca da beraber vakit geçirmek istiyorum çayın yanına bişeyler yeniyo işteİki rakip bence yarına artı gelecek gibisiniz
S Suskunhanim gerçi baklavayı flan sporla yakmış ama sporu hiç etmiş
Hedef60kgolmak Eti tutku ? Bisküvi olan mı canım kaç tane yedin
sporda yok günü pek iyi geçirmemişiz yarından itibaren güzel olsun inşallah
![]()
ehehehHedef60kgolmak gibi :))))
O da meraklıdır yeni tatlaraekibin gurmesi o bize bir tane gurme yeter ama
Ben yiyecek içeceklere bakmıyorum marketlerde çocuk oyuncağı ne gelmiş diye bakıyorm hepalgıda seçicilik
![]()
A anladım güzel o programlar tmmdır canımNutella tarzı. Eve normalde almıyorum ama yeni ürün diye aldım sonra arkadaşıma verdim çünkü kavanoz tam 900 gramdıkesin yerdim onu 2-3 günde.
Egzersiz dediğim telefonda 30 günlük uygulamalar oluyor ya onları indirdim. İçinde 45 saniye plank, 20 bacak, 20 mekik, 10 şınav vs o tarz hareketler var set şeklinde
aa yarışı bilmiyordum, bir daha etiketlerim ben aktif olamadığım için oraları kaçırmışım![]()
Canım hiç tadına bakma bende senin gibiyim farklı bir şey görsem mutlaka alırım. Ama almıyorum alsamda zorla eşime yediriyorum. Sana tavsiyem ara olarak ne yiyeceğini aklında belirle yoksa etrafa saldırıyor insan birde şekerine insülin direncine bi baktır. Ah ah canım seni en iyi ben anlarım benim için her şey güzeldir yeterki atıştırmalık olsunNutella tarzı. Eve normalde almıyorum ama yeni ürün diye aldım sonra arkadaşıma verdim çünkü kavanoz tam 900 gramdıkesin yerdim onu 2-3 günde.
Egzersiz dediğim telefonda 30 günlük uygulamalar oluyor ya onları indirdim. İçinde 45 saniye plank, 20 bacak, 20 mekik, 10 şınav vs o tarz hareketler var set şeklinde
aa yarışı bilmiyordum, bir daha etiketlerim ben aktif olamadığım için oraları kaçırmışım![]()
Yok hiç denemedim. Psikolojik destek almayı düşündüm ama. Çünkü zamanında bulimia yı da yaşadım. Hatta ilk kez zayıflamıştım o ara. Bi yeme bozukluğuna sahip olduğum kesin. Yeme ataklarım falan da oluyo bazen.A anladım güzel o programlar tmmdır canım30 day fitness falan
Süper olmuş arkadaşına verdiğin canım harikasın
Bu yeme istekleri ile ilgili hiç profesyonel destek aldın mı yada akapunktur falan gbii yöntemler tercih ettin mi canım ?
Yeni çıkanlara zaafım var ilk gün almasam dönüp dolaşıp yine alıyorumCanım hiç tadına bakma bende senin gibiyim farklı bir şey görsem mutlaka alırım. Ama almıyorum alsamda zorla eşime yediriyorum. Sana tavsiyem ara olarak ne yiyeceğini aklında belirle yoksa etrafa saldırıyor insan birde şekerine insülin direncine bi baktır. Ah ah canım seni en iyi ben anlarım benim için her şey güzeldir yeterki atıştırmalık olsun![]()
Geldimmm GeldimmmDeryaOnDiet
birsevgi kızlar sizde rakipsiniz ama sevgi yine kaçaklarda kuzum benide rakiplere al dedin diye ekledim ama cumadan beri yine sende ses yok
![]()