Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akşamı saat 5 te salatalarla yaptım,diğerleri sabah yediklerim🙈

10000 steps videosunun 40 dksini yapıp 400 kalori yakip kahvaltıda geri aldım😭 iki gündür şu icemedim yarın duEnw girer umarım.
Gün sonunda 12000 adimim var
Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak DeryaOnDiet DeryaOnDiet

Bugün menüm
kahvaltı 1 simit, peynir,zeytin ezmesi,1 kaşık reçel,söğüş,et füme, limonlu yeşil çay
ara eti tutku, türk kahvesi
karadutlu yoğurtlu zerdeçallı tarçınlı zencefilli smoothie
akşam mantarlı tavuk sote, 1 dilim ekmek,ıspanak yemeği,yoğurt
ara nescafe gold,1 parça çikolata
sporum yok :oops:
S Suskunhanim @_Reyyan
İki rakip bence yarına artı gelecek gibisiniz 😔
S Suskunhanim gerçi baklavayı flan sporla yakmış ama sporu hiç etmiş 😔
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Eti tutku ? Bisküvi olan mı canım kaç tane yedin 😑 sporda yok günü pek iyi geçirmemişiz yarından itibaren güzel olsun inşallah 💕💕

Aldım iki rakibi 🕵️‍♀️
@ummhnisa da menü güzellll azaydidem azaydidem de spor güzel :rolleyes: :rolleyes: yani başabaş bir durum var 👀 hem menü hem sporu iyi olan bence cuma günü kazanır 💪🤣
Ya gorumcem basimi yakti aksm yemeginde ondaydik yemegi atlattim ama sonrasi🙈 regl geldi dayandi kapima asiri tatli istegide var azicikla kurtardim ama kim blir kac kaloridir oyuzden bu sefer lesliyi az tututup cardioyu 40 dk yaptim eve gelince 10 da yaptim😂

28 şubat
Sabah
2dilim çavdar ekmeği
2kk süzme peynir
1çk kaymak 1çk bal
Maydanoz
2 çatal omlet

Akşam
1kepçe çorba
4yk erişte
Yoğurt

Aralarda yeşil çay ve kayısı çayı

Su:2lt
Spor:4100 adım 41p
Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem
Menu ne guzel ya hic kacamak yokkk 😭 nese benim sporum daha guzelll ahahahahah😂😂😂

çok haklısınız mesajlara dönücem tek tek. Pek aktif olamadım ev yaptırıyoruz sürekli ordan oraya haldeyim tabii hepimizin işi var da ben unutuyorum galiba :olamaz:
bir de bende bi huy var acaba tek miyim
Yeni çıkan ürünlere acayip zaafım var. Mesela a101de danettenin çikolatası çıkmış belki görmüşsünüzdür. Normalde o tarz ürünler almam ama sırf yeni diye alıp bi de üstüne 2 kaşık yedim :KK43: sonra hemen arkadaşıma verdim bitirmiyim diye
Yani ne çıksa onu takip edip illa ki alıyorum. Bilmem sizde de var mı ben mi anormalim
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak gibi :))))
O da meraklıdır yeni tatlara 🤭🤭 ekibin gurmesi o bize bir tane gurme yeter ama 🤣🤣
Ben yiyecek içeceklere bakmıyorum marketlerde çocuk oyuncağı ne gelmiş diye bakıyorm hep 🤭🤭 algıda seçicilik 🙈

Keşke öyle olsam ya. Bendeki aç gözlülükten ziyade merak. Bütün marketlerin aktüel broşürlerini tek tek incelerim :KK45:
Resmen psikolojik açlık gibi birşey canım sendeki yoksa hepsinin tadı üç aşağı beş yukarı aynı nasıl bir tat gelebilir ki gelse bile 2 dakikada bitecek birşey için kendimi hiç üzemem .

28.02.2021

Sabah 10:00

Kavurmalı yumurta (1,5 yumurta)
1,5 kk peynir
Domates, salatalık
2 dilim ekmek
Maydanoz, dereotu

Ara 13:00
1 sade türk kahvesi

Akşam 17:00
1 tabak patlıcan yemeği
2 kaşık pilav
2 dilim ekmek

Su: 1,5 lt oldu ama 2 yapıyorum.

Bi bardak sahlep içesim var :bicak:

Spor yok diyete komple yeniden başlıyormuş gibiyim adapte olmakta zorlanıyorum sporuda eklersem düzelecek yavaş yavaş inşallah

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan @whitetea
muhursuzpusula muhursuzpusula menün güzel canım spora ufaktan başlarsan harika olacak kolay adapte olmanı sağlar kilo verme amaçlı değil en azından odaklanmak için başla 💕
Sahlep kalorili umarım tercih etmemişsindir 🤭
28.02.21

12.10
hindi fümeli omlet
2 dilim süzme peynir
1 dilim ekmek

17.30
1 tabak köfte-patates-domates sosu
1 dilim ekmek
2 biber turşusu

18.00
Türk kahvesi
2-3 kaşık kadar çikolata :olamaz:

2.5 litre su
2 fincan yeşil çay
1 fincan filtre kahve
15 dakika egzersiz

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
2 3 kaşık çikolata Nutella mı canım ? Evde senden başka tüketen yoksa bence hiç eve almayın :( çikolata ihtiyacın varsa %80bitter çikolata çok iyi olur onun yerine

15 dakika egzersiz dediğin nedir ? Spor tablosuna ekleyeceğim puanlayıp o yüzden soruyorum canım bölgesel hareketler gibi mi cardio gibi mi

muhursuzpusula muhursuzpusula ile cumaya kadar rakipsiniz birinizi menüde etiket yapabilirsiniz
Cuma günü kilo vermede en yüksek yüzdeyi yapan kazanmış olacak ikili bir yarış var yani aranızda o yüzden karşılıklı takipleşin :))))

Resmen psikolojik açlık gibi birşey canım sendeki yoksa hepsinin tadı üç aşağı beş yukarı aynı nasıl bir tat gelebilir ki gelse bile 2 dakikada bitecek birşey için kendimi hiç üzemem .
Mesela şu an bi çikolata var en sevdiğim. Onu gidip almıyorum tadını bildiğim için. Ama yeni çıkan ürünü illa tatmalıyım :olamaz:
sanki onun tadına bakmazsam dünyanın sonu gelecek tuhaf bir şey. İnstagramda görüyorum benim gibiler var, yeni ürün incelemesi yapan sayfalar vs. Burda yokmuş benim gibi, aman olmasın da yiyecek içeceğe bi servet harcadım yanıma kalan koca göbeğim oldu:63:

muhursuzpusula muhursuzpusula menün güzel canım spora ufaktan başlarsan harika olacak kolay adapte olmanı sağlar kilo verme amaçlı değil en azından odaklanmak için başla 💕
Sahlep kalorili umarım tercih etmemişsindir 🤭

2 3 kaşık çikolata Nutella mı canım ? Evde senden başka tüketen yoksa bence hiç eve almayın :KK43: çikolata ihtiyacın varsa %80bitter çikolata çok iyi olur onun yerine

15 dakika egzersiz dediğin nedir ? Spor tablosuna ekleyeceğim puanlayıp o yüzden soruyorum canım bölgesel hareketler gibi mi cardio gibi mi

muhursuzpusula muhursuzpusula ile cumaya kadar rakipsiniz birinizi menüde etiket yapabilirsiniz
Cuma günü kilo vermede en yüksek yüzdeyi yapan kazanmış olacak ikili bir yarış var yani aranızda o yüzden karşılıklı takipleşin :))))
Nutella tarzı. Eve normalde almıyorum ama yeni ürün diye aldım sonra arkadaşıma verdim çünkü kavanoz tam 900 gramdı :olamaz: kesin yerdim onu 2-3 günde.
Egzersiz dediğim telefonda 30 günlük uygulamalar oluyor ya onları indirdim. İçinde 45 saniye plank, 20 bacak, 20 mekik, 10 şınav vs o tarz hareketler var set şeklinde

aa yarışı bilmiyordum, bir daha etiketlerim ben aktif olamadığım için oraları kaçırmışım :KK19:

İki rakip bence yarına artı gelecek gibisiniz 😔
S Suskunhanim gerçi baklavayı flan sporla yakmış ama sporu hiç etmiş 😔
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Eti tutku ? Bisküvi olan mı canım kaç tane yedin 😑 sporda yok günü pek iyi geçirmemişiz yarından itibaren güzel olsun inşallah 💕💕
evet kaptim,2 tane yedim aynen yarından itibaren dikkat edeceğim, ailecek evde olunca da beraber vakit geçirmek istiyorum çayın yanına bişeyler yeniyo işte :oops:
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak gibi :))))
O da meraklıdır yeni tatlara 🤭🤭 ekibin gurmesi o bize bir tane gurme yeter ama 🤣🤣
Ben yiyecek içeceklere bakmıyorum marketlerde çocuk oyuncağı ne gelmiş diye bakıyorm hep 🤭🤭 algıda seçicilik 🙈
eheheh :KK33: aynen, ama sağlıklı tarif olarak bi kepekli ekmek üstü tahin hurma tarçınım var repertuarı genişletmem lazım :-)

Nutella tarzı. Eve normalde almıyorum ama yeni ürün diye aldım sonra arkadaşıma verdim çünkü kavanoz tam 900 gramdı :olamaz: kesin yerdim onu 2-3 günde.
Egzersiz dediğim telefonda 30 günlük uygulamalar oluyor ya onları indirdim. İçinde 45 saniye plank, 20 bacak, 20 mekik, 10 şınav vs o tarz hareketler var set şeklinde

aa yarışı bilmiyordum, bir daha etiketlerim ben aktif olamadığım için oraları kaçırmışım :KK19:
A anladım güzel o programlar tmmdır canım ✌️30 day fitness falan

Süper olmuş arkadaşına verdiğin canım harikasın 🤩

Bu yeme istekleri ile ilgili hiç profesyonel destek aldın mı yada akapunktur falan gbii yöntemler tercih ettin mi canım ?

Canım hiç tadına bakma bende senin gibiyim farklı bir şey görsem mutlaka alırım. Ama almıyorum alsamda zorla eşime yediriyorum. Sana tavsiyem ara olarak ne yiyeceğini aklında belirle yoksa etrafa saldırıyor insan birde şekerine insülin direncine bi baktır. Ah ah canım seni en iyi ben anlarım benim için her şey güzeldir yeterki atıştırmalık olsun :(

A anladım güzel o programlar tmmdır canım ✌️30 day fitness falan

Süper olmuş arkadaşına verdiğin canım harikasın 🤩

Bu yeme istekleri ile ilgili hiç profesyonel destek aldın mı yada akapunktur falan gbii yöntemler tercih ettin mi canım ?
Yok hiç denemedim. Psikolojik destek almayı düşündüm ama. Çünkü zamanında bulimia yı da yaşadım. Hatta ilk kez zayıflamıştım o ara. Bi yeme bozukluğuna sahip olduğum kesin. Yeme ataklarım falan da oluyo bazen.
akupunktur gerçekten işe yarıyo mu acaba. Çok ortada kalıyo yorumlar ya çok iyi diyen var ya da işe yaramıyor diyen

Canım hiç tadına bakma bende senin gibiyim farklı bir şey görsem mutlaka alırım. Ama almıyorum alsamda zorla eşime yediriyorum. Sana tavsiyem ara olarak ne yiyeceğini aklında belirle yoksa etrafa saldırıyor insan birde şekerine insülin direncine bi baktır. Ah ah canım seni en iyi ben anlarım benim için her şey güzeldir yeterki atıştırmalık olsun :KK43:
Yeni çıkanlara zaafım var ilk gün almasam dönüp dolaşıp yine alıyorum :olamaz: Ama tadına bakıp birine vermek çok mantıklı en azından bitirmemiş olurum oda bir şey
6 ayda 1 kan veririm düzenli hepsi normal seviyede. Benimki hastalıktan değil bahanem yok tamamen irademde sıkıntı.
resmen yemekle aşk yaşıyorum. Kendimi tuttuğum kilom bu.. bir de tutmasam abartısız ağır yaşamlarda olurdum :KK43:

Back
X