Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oo bu hafta hırsa diyorsun :confused: :KK71: :KK71:

Hamd olsun canım,sen nasılsın?

Açlıkla leptin hormonu salgılanıyor,tok hissediyoruz aynı şeyi ben de yaşıyorum.Doymayan midemiz değil gözümüz ne yazık ki:işsiz::işsiz:
İyiyim ben dee 😍😍
Evet canım değişik olmuş ama maşallah bak sporsuz geçmemişsin. Ahh bende her gün yürüyüş yapmak istiyorum çok uyuşuğum :bicak:
O uyuşukluğu atcaz bi şekilde üstümüzden 🙈 başka yolu yookk👀
Haftalık hedef Tablosu için eksiklerimiz hanımlar 🕵️‍♀️🕵️‍♀️

@azaydidem ( bu hafta güzel bir eksi bekliyoruz iyi seç hedefini ) :)))

@Just a perfect day

birsevgi birsevgi

@whitetea hedef 8 leri görmek demişsin ama kaç yazalım canım 🤩

@karabiber01

@balpamuk ♥️♥️♥️♥️ dönüşlerinizi beklerim ☺️☺️
75. 0 diyeyim ben ❤️
Buralardayımm ara öğün yapıyorum, bi iki saate spor yapcam 💪🏻

Tmmdır yazdım gitti ama 75 lerde çok çok çok oyalandık bu hafta sıkı menüler ve sporlar bekliyorm muhursuzpusula muhursuzpusula yı da yalnız bırakma onada üşengeç adam lazım zaten 🤭🤭🤭 bir birinizi dürtün durun olur mu ballarımmmm 🤩🤩🤩
Hahahahaha iki üşengeci eşledin şimdi ikimiz de yuvarlanıroz cumaya kadar hshshsbshsbsbs

Şaka maka ilk hedefim en geç 3. Cumada izne ayrıldığım kiloyu da geride bırakıp listeye girmek 😍😍😍

Bugün pikniğe gittik ailecek. O kadar şeyden yemedim ki herkes şaşırdı
Yazmayacak olsam hepsinden tadayım derdim diyette bile olsam. Gerçekten bana çok faydası oluyor :KK200: lokma bile yemedim ki en sevdiğim şeydir:confused:
Buraya menü yazmak baya frenliyor insanı ☺️☺️
Eminim daha önce bol bol yediğin tadını bildiğin şeylerdir hiç aklın kalmasın doğru olanı yapmışsın 🤩

Hahahahaha iki üşengeci eşledin şimdi ikimiz de yuvarlanıroz cumaya kadar hshshsbshsbsbs

Şaka maka ilk hedefim en geç 3. Cumada izne ayrıldığım kiloyu da geride bırakıp listeye girmek 😍😍😍
Ay hadi İnşallah bekliyoruzzz
Ortaklık konusunda harikalar yaratacağınıza inanıyorum 🤣

Back
X