Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım tam anlattığım gibi tam zamanında kullandım . Her şeyin hayırlısı tabiki nasipte varsa olur. Allah ın hikmeti deriz ne yapalım. :)
Öyle tabiki canım 🤗
Ama sen ihmal etme varsa öyle bir durum alman gereken vitaminler oluyor başlamış olursun gecikmeden birde fark etmeden ağrı kesici ilaç vs kullanma durumu oluyor insan endişe ediyor sonra bilmek en iyisi 😍

Bakalım kaptanım sadece denemek istediğim için yoksa başka bir sebepten değil ya🙂
Şok diyet yapma bırakınca hemen gelşyor
İnşaAllah bakalım
Hafta sonuda kvdem bende kalck inşaAllah iyi geçer
Az önce öğrendim benimde yarın akşama misafirim var eşimin halası gil konyadan geliyor bende kalabilirler bir gece ondan sonrada kozana geçecekler yemeğim fırında patatesli tavuk ben tavuk yerim salata birde

Ben alıştım artık birde evdekilere ayrı kendime ayrı yapıyorum onlara hamurişi pizza kendime listeye göre
Masallah canim sana. Ben diyetteyken bizim eve benim yiyemeyecegim gida cok nadir girer. Ben kendime yaptigimi onlar da yiyor 🤪

:KK19:5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI :KK19:
(19- 26 Mart )

• Grup arkadaşları birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan grup spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

1. Grup
muhursuzpusula muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S Suskunhanim Mathildablue Mathildablue yarimuhendis yarimuhendis

2. Grup
Namaria Namaria belmayne belmayne hawar hawar azaydidem azaydidem @olvidos

3. Grup
Begonya2 Begonya2 KumsalveDeniz KumsalveDeniz Deniz ve Kum Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 Mathilda03 M monarosaa

4. Grup
Arc-en-ciel Arc-en-ciel @whitetea Anka Anka ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet C Cagrihilal1

DİPNOT:

• Katılımı olmayan grubunu yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Gruplarda aktif üyeler yer alır.
  • Grup tablosu haftalıktır.

Canlar grup bilincinin oturması ve grubu sahiplenme açısından her grup ismini kendi arasında kararlaştırıp beni etiketleyerek bildirsin lütfen ona göre düzenleme yapacağım isimleri :KK36: Hadi bakalım hayırlı mübarek olsuuuun deneme haftası olacak bu hafta sonuca ve duruma göre düzenlemeler yapacağız Cherry Mom Cherry Mom kaptanımızla:KK19:

Masallah canim sana. Ben diyetteyken bizim eve benim yiyemeyecegim gida cok nadir girer. Ben kendime yaptigimi onlar da yiyor 🤪
Ben kendim için değilde oğlumda zorlanıyorum 10 yaşında 49 kilo oldu korktum dahada alacak diye yemek yemeyi çok seviyor, diyetisyene onunla gidiyorum sebze sevmiyor ona köfte hazırlıyorum bozmasın diye, yoksa ben daha çok pasta hamurişi yaparım ama o yemesin canı çekmesin diye arada yaptım yoksa kendim için kendimi tutarım, aslında bu kadar istikrarlı değildim ben bu sayfa beni çok mutlu etti herkez birbirinden harika, ve uyum okadar güzel ki, bu arada oğlum 46.7 oldu artık göbeğinde gitti, ona daha az verdiriyoruz ilerde çok kilolu çocuk, olmasını istemiyorum çünkü gençlikte vermesi daha zor alırsa

(19- 26 Mart )

• Grup arkadaşları birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan grup spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon:

1. Grup
muhursuzpusula muhursuzpusula Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak S Suskunhanim Mathildablue Mathildablue yarimuhendis yarimuhendis

2. Grup

3. Grup
Begonya2 Begonya2 KumsalveDeniz KumsalveDeniz Deniz ve Kum Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 Mathilda03 M monarosaa

4. Grup
Arc-en-ciel Arc-en-ciel @whitetea Anka Anka ummhnisa ummhnisa DeryaOnDiet DeryaOnDiet C Cagrihilal1

DİPNOT:

• Katılımı olmayan grubunu yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.

Canlar grup bilincinin oturması ve grubu sahiplenme açısından her grup ismini kendi arasında kararlaştırıp beni etiketleyerek bildirsin lütfen ona göre düzenleme yapacağım isimleri :KK36: Hadi bakalım hayırlı mübarek olsuuuun deneme haftası olacak bu hafta sonuca ve duruma göre düzenlemeler yapacağız Cherry Mom Cherry Mom kaptanımızla:KK19:
Ayyy çok heyecanlı hadi bakalım 💃💃💃💃

Eline sağlık Almılacım , ❤️

1.grubun adı bellidir 🤭🤣🤣 🤩

Diğer gruplar bence özelde kendinize grup kurun isminizi belirleyin burdan paylaşın komik isimler olabilir motive edici isimler olabilir 🤩

Hayırlı olsunnnn bizeeee 🤩🤩

Bu güzel fikrinden dolayı muhursuzpusula muhursuzpusula ya teşekkür ederiz 😘😘

Ayyy çok heyecanlı hadi bakalım 💃💃💃💃

Eline sağlık Almılacım , ❤️

1.grubun adı bellidir 🤭🤣🤣 🤩

Diğer gruplar bence özelde kendinize grup kurun isminizi belirleyin burdan paylaşın komik isimler olabilir motive edici isimler olabilir 🤩

Hayırlı olsunnnn bizeeee 🤩🤩

Bu güzel fikrinden dolayı muhursuzpusula muhursuzpusula ya teşekkür ederiz 😘😘
ne demek kaptanım inşallah hayırlı olur takıma :sampiyon:
1. grup zaten adı belli olduğu için bekar bacılarımızı oraya topladık öyle istediler diye :D gene de farklı bir isim düşünürlerse zaten konuşunca bildirirler :KK36:
teşekkür ederiz muhursuzpusula muhursuzpusula çok güzel olacak inşallah :KK19:

Ellerine sağlık
(19- 26 Mart )

• Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:

1. Grup

2. Grup

3. Grup

4. Grup

DİPNOT:

Ellerine sağlık

(19- 26 Mart )

1. Grup

2. Grup

3. Grup

4. Grup

DİPNOT:

Motivasyon yükleniyorrr💃💃çok iyi fikir

Back
X