Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yatmadan şunu ekleyeyim
Sorun + gelmek değil ilk defa artı geldim niye böyle laf işittim demeyin
DeryaOnDiet DeryaOnDiet bir hafta eksi ise öbür hafta artı geliyor şimdiye kadar destek olma harici ona birşey dedim mi ? Herkes şahit ?
Ama onun enerjisi takım ruhu bilinci menüleri sporu + her üyeye olan desteği bambaşka tabatayı kaç üyeye yaptırdı şu ekipte Allah aşkına ..
Şimdi bu kız kötü üye mi bir şey denebilir mi ? Belli ki kendi içinde bizim bilemediimiz bir sağlık engeli var ama benim için hiç sorun değil gitmek istiyorum diyene kadar bizimle kalacaktır 💕

Cuma zayıflama yarışmasında - Cuma - günü kilo bildirmemek benim moralimi ciddi derecede bozar

Cuma tartı günü olan bir yarışmada perşembe akşamı kaçamaklar olması bende kaçıp gitme arzusu yaratır ..

Zayıflama grubunda tüm hafta boyunca hiç Spor olmaması yine açıklanamaz bir durumdur 1 gün olsun 2 gün olsun hiç 😶 neden buradayız ??

Birde takıma hiç yazmayıp forumda full aktif olan üyelerimiz var aktif olmayan kimseyide takım listesine almıyorum burası bireysel bir sayfa değil yanlış anlaşılmasın menü yaz çık diyet günlüğünde olur.

Yarın istekli arkadaşlarla yola devam edelim izin /vs kilo bildirirken bildirirseniz arkadaşlar karşılıklı yorulmayalım .
Kaptanımmmm ben artık buralardayım
Aldim da doymadim ☹️ Regli oncesiyim ondan mi bilmiyorum. Doymuyorum iki gundur. Cumaya arti gelirsem izne cikayim canim. Galiba cok erken basladim. Bebis bi 6 aylik olsun ek gidaya baslasin yine gelirim
ama nereye sensiz olmaz burası

Gunaydin kizlar

Gecen cuma :76.1
Bugun: 75
Fark:1.1
Yuzde: 1.445 Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula
20210402_081420.jpg

Ahh canim kelin ilaci olsa basina surer hesabi. Bir ay olacak hala 73 u goremedim ☹️ Zamaninda cok farkli diyetler yaptim dukan, isvec, keto... acaba metabolizmami cok mu yavaslattim diye dusunuyorum.
canım ya şok diyetler yapıldığı zaman aslındfa gitti sanıyoruz ama hemen geliyor zamanında bende çok isveç yapardım ilk yaptığımda hiç bozmadım ve tam 6 kilo vermiştim ama 2 tur dönmüştüm sonra bir daha yaptığımda daha fazlasını aldım şuan az ve sık yiyerek verdim

Gecen haftaki kilom: 74,75
Bugunku kilom:74,75
Sabitim
Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Kaptancim Cherry Mom Cherry Mom
Biliyorum yine eksi getiremedim ama senin de iznin olursa ilk artiyi getirene kadar devam etmek istiyorum listede. Biliyirum cogu kisi icin sabit kotu ama ben gercekten anlamadigim bir sekilde kilo vermekte cok zorlaniyorum.
Pazartesi aksama kadar cok aktif olmayabilirim. Eskmin ailesine gidiyoruz paskalya bayrami icin, orda internet pek cekmiyir, sadece birkac noktada cekiyor.

onumuzdeki hafta eve donunce de gunluk 10bin adim atmayi hedefliyirum ustune tabata cardio vs.

Eklentiler

• 3B9615AA-8835-4DF0-9BD4-64CDC3F960A3.webp
    3B9615AA-8835-4DF0-9BD4-64CDC3F960A3.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 33
canım ya şok diyetler yapıldığı zaman aslındfa gitti sanıyoruz ama hemen geliyor zamanında bende çok isveç yapardım ilk yaptığımda hiç bozmadım ve tam 6 kilo vermiştim ama 2 tur dönmüştüm sonra bir daha yaptığımda daha fazlasını aldım şuan az ve sık yiyerek verdim
Acikcasi sok diyet yapip da uzun sure kilosunu koruyan tanidigim yok benim de. Bir de galiba metabolizmamizi da kotu etkiliyor.

29 mart-4 nisan tablo spor listesi :)
UYE29 mart31 mart3 nisansonuç
blonde ambition blonde ambition 4+63+4+5+7
belmayne belmayne -----1
Amor-a Amor-a -----------
balpamuk balpamuk -------------
S Suskunhanim 1 1
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 6 1
melita09 melita09 ------------
azaydidem azaydidem -----------
yarimuhendis yarimuhendis ----- 1
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 1+21+6
Kendinin en iyi hali ol Kendinin en iyi hali ol 6-------
Begonya2 Begonya2 -------------
@Mathilda03------------
muhursuzpusula muhursuzpusula 1 🆓
@whitetea------------
@olvidos 1-----
Deniz ve Kum Deniz ve Kum 🆓 🆓
KumsalveDeniz KumsalveDeniz 1------
@Just a perfect day-----------
M monarosaa ------ 2
Mathildablue Mathildablue 4 4
Namaria Namaria 1 1
hawar hawar 11+6
@ummhnisa-----------
C Cagrihilal1 4+51
Cherry Mom Cherry Mom 🆓1+3
bugünden itibaren sporda free yazmıcak canımm benimmm ,akşama çıkıyorum artık inan çok üzüldüm ama evdeki halimi görseniz hep koşturma içindeydim hergün okula git okulda bekle gel yemek yap ders çalıştır derken hiç çıkamadım

Canım sabahtan sıkı tutup akşama biraz bozmussun sanki🙈 ekmek dışında hepsi iyi,ekmeği de eksi giremeyeceğini düşündüğünden yedin sanırım

Canın sağ olsun ortim🥰🤗 alt listeden bir an önce üste gel ki motivasyon sağlayalım.orda olmak da biraz rahatlatıyor insanı sanırım.Sen bugüne kadar çok güzel kilolar versin, kilo vermenin mutluluğunu tatlis biri olarak hiçbir yeğin o tadı vermemesi lazım sana🥰🥰
Bı kaç gün öncesine kadar çok zorlanıyordum beslenme konusunda ama şu Apa muhabbeti acayip tuttu beni.Eksi göremem diyordum ama az da olsa görme ihtimalim var gibi bakalım🙈
hadi inşallah canım sağol anlayışın için :KK19: az da olsa eksi bizimdir.

Günaydın kızlar

Kilo bildirimi
Geçen cuma:64.0
Bu cuma:63.7
Fark: -0,3
Yüzde: 0,468
Hedef: 63,2

Kızlar Dün 63.4 tüm. Bugün böyle oldu 🤷‍♀️
Haftaya daha iyi olsun inşallah 🙏

Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula

Kaptancım tartı değişikliğini de hatırlatayım 😘

Eklentiler