• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Türkçe Öğretmeniyim inşallah ulaşabiliriz bir zamanlar 56 kilo olduğuma inanmak bile güç o kadar olamam belki ama en azından 40-42 bedene inmek hedefim☺️
Hoşgeldin ben de öğretmenim hedefine en kısa sürede ulaşmanı diliyorum

B
Karneyi de alamadık mezun da olamadık annemlere ne dicem :KK17:
Örtmenler çoğaldı valla
Beden eğitimi 3 gelse
beslenme 5 arkadaşlarla iletişim 4
😆😆😆😆
Benim okulda bütün dersler hep 5 olurdu beden eğitimi 4 😂😂😂 oradan belliymiş demek ki

Bende inşallah yazın tatile çıkarken o seviyeye gelebilirim 😅 şu an evde geçmiş yıllardan kalma atmaya kıyamadığım kıyafetlerim var ilk hedef onlara girebilmek 🤣
Benim bütün gardırobum giymediğim kıyafetle dolu 1 siyah pantolonum var kilo verene kadar onu giyeceğim herhalde almak istemiyorum yeni kıyafet

Benim bütün gardırobum giymediğim kıyafetle dolu 1 siyah pantolonum var kilo verene kadar onu giyeceğim herhalde almak istemiyorum yeni kıyafet
Hedef kilona ulaştığında alırsın bol bol şimdi alsan yine bol gelecek ☺️ uzaktan eğitim var Allahtan evdeyim kıyafete ihtiyaç olmuyor 🤣

Hedef kilona ulaştığında alırsın bol bol şimdi alsan yine bol gelecek ☺️ uzaktan eğitim var Allahtan evdeyim kıyafete ihtiyaç olmuyor 🤣
Ben 5 gün de okula gidiyorum ama boş erdim artık zayıflayıp eteklerimin elbiselerimin içine gireceğim

Kahvalti
1 orta haslanmis patates
1 dilim ekmek
5 zeytin
salatalik
domates

Ögle (kahvalti yaptim yine yemek hazir degildi if saati gecmesin diye kahvaltiyla gecistirdim)
1 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
5 zeytin
Salatalik
Domates

2.5 lt su
spor 1 ve 6 numara
10 bin adim
25 dk kardio
25 dk bolgesel
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @SanSebastianCheesecake
Canım eğer patates yemek istiyorsan sıcak olmasın diyetisyenim bazen ekmek yerine soguk patates salatası yiyebilirsin demişti.

Günaydın kızlarrr🤩🤩🤩
Bugün evde büyük temizlik başlıyor perdeler patır patır iniyor aşağıya annem hazır camları siliyorken ben de bugünün sporunu yapıp öyle koyulayım işe yoksa gün içinde peleşim çıkar daha da yapamam🤣🤣
Benim de niyetim bugün en azından 2 odanın camını silmekti ama yalan oldu bakalım yarına inşallah

3 Nisan
Sabah
1 lavaş
2kk süzme peynir
Domates maydanoz
1 yumurta

Öğle
1fincan Mocca (yeni takıntım oldu sanki)

Akşam
1lavaşla saç kavurma dan dürüm yaptım
Az cacık

Su: 1lt olmadı
Spor: 15 dk bölgesel
Cherry Mom Cherry Mom Mathildablue Mathildablue
Canım menun güzel ama su ve spor az sanki. Sen hangi bölge calısıyosun bu arada?

Benim de niyetim bugün en azından 2 odanın camını silmekti ama yalan oldu bakalım yarına inşallah
Annem 2 odanın camını sildi ben diğer odaları sildim bitirdim özellikle balkonun camları canımı aldı🤣

Kahvaltı
Fırında patates, kabak,mantar,
Yeşil zeytin, 1 kk beyaz peynir,3 ceviz,1borek

Öğlen 4yk kısır, salatalık turşusu,salatalık,marul,1dlm kek

Akşam
Balık(fırında) ,salata

1 muz,yarım portakal
11500 adim

blonde ambition blonde ambition Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam
Canım bu menü hiç olamamış farkındasın dimi🙈
Aynı günde
1 dilim börek
1 dilim kek
Fırın patates
Kısır

🤦🏼‍♀️ hepsi karbonhidrat , hepsi yüksek kalori , fazla yağ ve fazla şeker demek !
Sadece 1dilim kek 250-300 kaloridir ve buda 4-5 dilim ekmeğe denk geliyor üstelik ekmek olsa yağ ve şekersiz karbonhidrat olmuş olurdu ki yanında kısır var 4kaşık kısır 2dilim ekmekğe eşittir yani sadece öğlen 6-7 dilim ekmek yemiş oldun canm kahvaltıda ki börek ve patates hariç !
Patates miktar yazmamışsın ki ufak bir patates 1dilim ekmek eder yani daha böreğin detaylarına hiç girmiyorum daha ağır bir gıda zaten yok . Bugün 10dilim ekmeğe eşdeğer karbonhidrat alınmış ve ek olarak bol yağ ve şeker alınmış oldu birde o turşu ile de ödemi bolca tutmayı sağlayıp durumu taçlandırmışsın :silah: yarın ve pazartesi artı görürsen şaşma ve bence o akşam ki sağlık ve diyete de uygun güzelim balık+salata bu menü ile yazık olmuş gitmiş malesef :sopa: dünde yasaklar vardı sende :KK67: ben seni şimdi ne yapayım sen söyle :kızgın: yada sen kendine bir spor cezası kes bu cuma - cumartesiyi telafi et canım.

Son düzenleme:
Canım bu menü hiç olamamış farkındasın dimi🙈
Aynı günde
1 dilim börek
1 dilim kek
Fırın patates
Ve kısır
🤦🏼‍♀️ hepsi karbonhidrat , hepsi yüksek kalori , fazla yağ ve fazla şeker demek !
Sadece 1dilim kek 250-300 kaloridir ve buda 4-5 dilim ekmeğe denk geliyor üstelik ekmek olsa yağ ve şekersiz karbonhidrat olmuş olurdu ki yanında kısır var 4kaşık kısır 2dilim ekmekğe eşittir yani sadece öğlen 6-7 dilim ekmek yemiş oldun canm kahvaltıda ki börek ve patates hariç !
Patates miktar yazmamışsın ki ufak bir patates 1dilim ekmek eder yani daha böreğin detaylarına hiç girmiyorum daha ağır bir gıda zaten yok . Bugün 10dilim ekmeğe eşdeğer karbonhidrat alınmış ve ek olarak bol yağ ve şeker alınmış oldu birde o turşu ile de ödemi bolca tutmayı sağlayıp durumu taçlandırmışsın :silah: yarın ve pazartesi artı görürsen şaşma ve bence o akşam ki sağlık ve diyete de uygun güzelim balık+salata bu menü ile yazık olmuş gitmiş malesef :sopa: dünde yasaklar vardı sende :KK67: ben seni şimdi ne yapayım sen söyle :kızgın: yada sen kendine bir spor cezası kes bu cuma - cumartesiyi telafi et canım.
Boşuna kapıda beklememişsin menüyü demekki :KK70::KK70::KK70:

Back
X