Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

B
Karneyi de alamadık mezun da olamadık annemlere ne dicem :KK17:
Örtmenler çoğaldı valla
Beden eğitimi 3 gelse
beslenme 5 arkadaşlarla iletişim 4
😆😆😆😆
Benim okulda bütün dersler hep 5 olurdu beden eğitimi 4 😂😂😂 oradan belliymiş demek ki

Bende inşallah yazın tatile çıkarken o seviyeye gelebilirim 😅 şu an evde geçmiş yıllardan kalma atmaya kıyamadığım kıyafetlerim var ilk hedef onlara girebilmek 🤣
Benim bütün gardırobum giymediğim kıyafetle dolu 1 siyah pantolonum var kilo verene kadar onu giyeceğim herhalde almak istemiyorum yeni kıyafet

Benim bütün gardırobum giymediğim kıyafetle dolu 1 siyah pantolonum var kilo verene kadar onu giyeceğim herhalde almak istemiyorum yeni kıyafet
Hedef kilona ulaştığında alırsın bol bol şimdi alsan yine bol gelecek ☺️ uzaktan eğitim var Allahtan evdeyim kıyafete ihtiyaç olmuyor 🤣

Kahvalti
1 orta haslanmis patates
1 dilim ekmek
5 zeytin
salatalik
domates

Ögle (kahvalti yaptim yine yemek hazir degildi if saati gecmesin diye kahvaltiyla gecistirdim)
1 dilim ekmek
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
5 zeytin
Salatalik
Domates

2.5 lt su
spor 1 ve 6 numara
10 bin adim
25 dk kardio
25 dk bolgesel
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @SanSebastianCheesecake
Canım eğer patates yemek istiyorsan sıcak olmasın diyetisyenim bazen ekmek yerine soguk patates salatası yiyebilirsin demişti.

Günaydın kızlarrr🤩🤩🤩
Bugün evde büyük temizlik başlıyor perdeler patır patır iniyor aşağıya annem hazır camları siliyorken ben de bugünün sporunu yapıp öyle koyulayım işe yoksa gün içinde peleşim çıkar daha da yapamam🤣🤣
Benim de niyetim bugün en azından 2 odanın camını silmekti ama yalan oldu bakalım yarına inşallah

3 Nisan
Sabah
1 lavaş
2kk süzme peynir
Domates maydanoz
1 yumurta

Öğle
1fincan Mocca (yeni takıntım oldu sanki)

Akşam
1lavaşla saç kavurma dan dürüm yaptım
Az cacık

Su: 1lt olmadı
Spor: 15 dk bölgesel
Cherry Mom Cherry Mom Mathildablue Mathildablue
Canım menun güzel ama su ve spor az sanki. Sen hangi bölge calısıyosun bu arada?

Kahvaltı
Fırında patates, kabak,mantar,
Yeşil zeytin, 1 kk beyaz peynir,3 ceviz,1borek

Öğlen 4yk kısır, salatalık turşusu,salatalık,marul,1dlm kek

Akşam
Balık(fırında) ,salata

1 muz,yarım portakal
11500 adim

blonde ambition blonde ambition Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam
Canım bu menü hiç olamamış farkındasın dimi🙈
Aynı günde
1 dilim börek
1 dilim kek
Fırın patates
Kısır

🤦🏼‍♀️ hepsi karbonhidrat , hepsi yüksek kalori , fazla yağ ve fazla şeker demek !
Sadece 1dilim kek 250-300 kaloridir ve buda 4-5 dilim ekmeğe denk geliyor üstelik ekmek olsa yağ ve şekersiz karbonhidrat olmuş olurdu ki yanında kısır var 4kaşık kısır 2dilim ekmekğe eşittir yani sadece öğlen 6-7 dilim ekmek yemiş oldun canm kahvaltıda ki börek ve patates hariç !
Patates miktar yazmamışsın ki ufak bir patates 1dilim ekmek eder yani daha böreğin detaylarına hiç girmiyorum daha ağır bir gıda zaten yok . Bugün 10dilim ekmeğe eşdeğer karbonhidrat alınmış ve ek olarak bol yağ ve şeker alınmış oldu birde o turşu ile de ödemi bolca tutmayı sağlayıp durumu taçlandırmışsın :silah: yarın ve pazartesi artı görürsen şaşma ve bence o akşam ki sağlık ve diyete de uygun güzelim balık+salata bu menü ile yazık olmuş gitmiş malesef :sopa: dünde yasaklar vardı sende :KK67: ben seni şimdi ne yapayım sen söyle :kızgın: yada sen kendine bir spor cezası kes bu cuma - cumartesiyi telafi et canım.

Son düzenleme:
Canım bu menü hiç olamamış farkındasın dimi🙈
Aynı günde
1 dilim börek
1 dilim kek
Fırın patates
Ve kısır
🤦🏼‍♀️ hepsi karbonhidrat , hepsi yüksek kalori , fazla yağ ve fazla şeker demek !
Sadece 1dilim kek 250-300 kaloridir ve buda 4-5 dilim ekmeğe denk geliyor üstelik ekmek olsa yağ ve şekersiz karbonhidrat olmuş olurdu ki yanında kısır var 4kaşık kısır 2dilim ekmekğe eşittir yani sadece öğlen 6-7 dilim ekmek yemiş oldun canm kahvaltıda ki börek ve patates hariç !
Patates miktar yazmamışsın ki ufak bir patates 1dilim ekmek eder yani daha böreğin detaylarına hiç girmiyorum daha ağır bir gıda zaten yok . Bugün 10dilim ekmeğe eşdeğer karbonhidrat alınmış ve ek olarak bol yağ ve şeker alınmış oldu birde o turşu ile de ödemi bolca tutmayı sağlayıp durumu taçlandırmışsın :silah: yarın ve pazartesi artı görürsen şaşma ve bence o akşam ki sağlık ve diyete de uygun güzelim balık+salata bu menü ile yazık olmuş gitmiş malesef :sopa: dünde yasaklar vardı sende :KK67: ben seni şimdi ne yapayım sen söyle :kızgın: yada sen kendine bir spor cezası kes bu cuma - cumartesiyi telafi et canım.
Boşuna kapıda beklememişsin menüyü demekki :KK70::KK70::KK70:

Back
X