Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.

Hem doktor bahsetti hemde ben biraz araştırdım, aslında dermoit kistin çok önemli habis olacak bir durumu yok gibi görünüyor.
Ama büyüdükçe yumurtalıkları sıkıştırmasından dolayı, yumurtalıkların görevine engel oluyor.
Dermoit kist daha doğum anında, saç, kemik, diş parçalarrının vücutta öyle bi yerde toplanmasıymış, sonradan oluşan bir şey değil ama gittikçe büyüyebiliyor saçak saçak bişey, internette baktım 40 mt olan vaka bile varmış, onun yanında 5 cm hiçbişey değil ama.
birde hiçbir ilaç vs. etkilemiyor, vücuttan bağımsız bir kütle olarak takılıyor bu kist, sadece yer kaplamasından dolayı diğer organlara rahatsızlık vermesi kötü.
O yüzden de ister laproskopik ya da sezeryan yöntemiyle almak istiyor doktor, orda olmasın.
bütün doktarlar istemez ya vücutta gereksiz şeyleri. Herzaman için vücuttaki normalin dışındaki oluşum risktir diyorlar.
durum bu yani, yarın bugün bir çocuğum olmasını istediğimde belki de çocuk büyüyecek yer bulamıycak ne biliyim kistten dolayı, yada yumurtalığım tam görevini yapamayacak gibi riskler var,
işte böyle kızlar

Çok geçmiş olsun Allah sağlık sıhhat versin canım..

Buarada çıkmam lazım kızlar sağlık ocağına gidicem.ılaç yazdırmam lazım.. muck muck öptüm hepinizi..Dönüşte burdayım yine..

Selam güzellerim .haftaya ve güna güzel başladık sadece benim yine biraz gaz sıkıntım var ayaklı bomba gibiyim yatında yazı asacam boynuma " Ateşle yaklaşma " diyee:roflol:
sabah ve öğlen yememde kaçırmadım güzel yavaş yavaş düzene giriyorum ama hala takımdan çıktığım kilonun üstündeyim...:kızgın:
bende doktordan geldim test sonuçlarımı aldım canım sıkkın, doktor ameliyat diyor dermoit kist tespit ettiler 5 cm kadar,
başka türlü de geçmezmiş
kafam karışık kızlar yani
Geçmiş olsun canım umarım canın sıktığından daha sorunsuz hallolur . Bencede tek doktorun sözü ile kalma helede gittiğin doktor cerrahsa.
oyy kallisim döndün mü sen şimdi a.s. ben daha 1-2 hafta uzak kalıcaksın sanmıştım kilo bildirimden. süper o zaman :1hug:
mehalim peki?

Canım benim hemen açıklayım sanada .Haftalardır spor salonu arıyodum sonunda buldum bugün gidip bakacam nasıl bir yer bu benim için süper olacak çünkü ben mecbur kalmadıkça spor yapamıyorm ve vücudumun toplanmaya ihtiyacı var Bunun yanında 18 mayısta diyetisyene gidicem çünkü son 2 ayda 60 altına inemedim ne kadar sıksamda bu nedenle profosyenel yardım almaya karar verdim hem bedenimdeki yağ kas kemik ve su oranlarınad öğrenmiş olacam. bu zamandada takımdan çıktığım kiloma dönebilmek arzum çünkü eksi kilo ile girmek istemiyorum. Hem zaten paylaşımlarımlada hep burdayım aslında bi yere gittiğimiz yok . sadece listede değilim okadar . Yani sahalara daha dinamik ve sıkı bir şekilde dönmek niyetim.Bu ara vermek çok iyi geldi ( 1-2kg alsam bile) çünkü psikolojik olarak yıpranmıştım.Mayıs ortasında daha süper başlayıp artık son kalan 10 kg kurtulmak niyetindeyim inşallah:))

tamam mehalim bende bundan sonra burdayım listeye gimesemde olur kahvaltıda yediklerimi yazayım 1 domates az kaşar az peynir 1 biber 1 dilim kepek ekmeği ile şekersiz çay.. kaydirigubbakcemile2

Aramızda olmana çok sevindim. Gördüğüm kadarı ilede çabuk uyum sağlayacaksın hemen paylaşımlara başlamışın bu çok güzel :))

Arkadaşlar nurhayat arkadaşımaz listede olmamasına rağmen bizden destek istiyoru. Siz şeker pareler emin desteğinizi esirgemeyeceksiniz:sm_cool:

Selam güzellerim .haftaya ve güna güzel başladık sadece benim yine biraz gaz sıkıntım var ayaklı bomba gibiyim yatında yazı asacam boynuma " Ateşle yaklaşma " diyee:roflol:
sabah ve öğlen yememde kaçırmadım güzel yavaş yavaş düzene giriyorum ama hala takımdan çıktığım kilonun üstündeyim...:kızgın:
Geçmiş olsun canım umarım canın sıktığından daha sorunsuz hallolur . Bencede tek doktorun sözü ile kalma helede gittiğin doktor cerrahsa.

Canım benim hemen açıklayım sanada .Haftalardır spor salonu arıyodum sonunda buldum bugün gidip bakacam nasıl bir yer bu benim için süper olacak çünkü ben mecbur kalmadıkça spor yapamıyorm ve vücudumun toplanmaya ihtiyacı var Bunun yanında 18 mayısta diyetisyene gidicem çünkü son 2 ayda 60 altına inemedim ne kadar sıksamda bu nedenle profosyenel yardım almaya karar verdim hem bedenimdeki yağ kas kemik ve su oranlarınad öğrenmiş olacam. bu zamandada takımdan çıktığım kiloma dönebilmek arzum çünkü eksi kilo ile girmek istemiyorum. Hem zaten paylaşımlarımlada hep burdayım aslında bi yere gittiğimiz yok . sadece listede değilim okadar . Yani sahalara daha dinamik ve sıkı bir şekilde dönmek niyetim.Bu ara vermek çok iyi geldi ( 1-2kg alsam bile) çünkü psikolojik olarak yıpranmıştım.Mayıs ortasında daha süper başlayıp artık son kalan 10 kg kurtulmak niyetindeyim inşallah:))

:1shok: bak helebak . gözünü 50 dikmiş .:dilcikar:55 neyine yatmiyo kıs iskeletmi olacan ...yoksa mankenlik ajansından teklifmi aldın ... allaahkaydirigubbakcemile:1hug:

Son düzenleme:
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.

Hem doktor bahsetti hemde ben biraz araştırdım, aslında dermoit kistin çok önemli habis
çok tuhaf bir şey geldi bu bana.. saç çıkanlara baktım iğrenç gözüküyorlar ayy.. sportim çabucak kurtul inşallah...

tamam mehalim bende bundan sonra burdayım listeye gimesemde olur kahvaltıda yediklerimi yazayım 1 domates az kaşar az peynir 1 biber 1 dilim kepek ekmeği ile şekersiz çay.. kaydirigubbakcemile2
canım bende sabah yazmıştım sana takıma gelip paylaşım yapabilirsin diye ama mesajı silmişsin :delphin: cevapta yazmamışsın...

günaydınlar . 5. takımın fıstık hatunları ........

şekerimcimŞenizŞeniz

amin canim insallah... seninde anneler gününkutlu olsun..a.s.

ne kadar güzel.. cok tesekkürler melzeyit. anneler günün kutlu olsun canim

. Şeniz

tşk ederim reyhan ablacım...melzeyit ellerine yüreğine sağlık gerçekten çok güzeldi...
Amiiinn canım..Allah bu duyguyu her kadına nasip etsin tabii banada delikafadulden
Bütün annelerin anneler gününü kutlarım.. Aslında 1 gün az anneler gününü kutlamaya en az 1 hafta olmalı..Okadar sene özveride bulunan off bile demeyen anneler için 1 gün çok az..Ne yapsak onlar için azdır..Elleri öpülesi analarımız.. Şeniz a.s.

çok haklısın...alkisalkisalkis

bu hafta sonu kaçamak yapan yapana...bende üzülüodum...gram bile veremedim ve üst üste 3 günü kaçamaklarla doldurduğuma...cuma günü herşey yolunda giderken akşam yapmamam gereken bi saate herseyi mahvettim...ertesi gün telafi edicem dedim...yine olmadı...pazar günü yine herşey güsel başlamıştı...taa ki anneler gününü kutlamak için anneme gidene kdrsenağlama

ewe bi girdim ki... içliköftelerdelikafadulden...ne kdr zmndır cnm istiodu ama annem bana kendine izin vereceğin günü ayarlayalım o gün yapalım demişti...hiç ummadığım anda ve psikilojik olararak kötü olduğum bi dönemde kendime dur diemedim...zaten annemde bugün anneler günü çocuklarım için yaptım diince yedim...(gerçi demesede yicektim süperdi)2 tane yedim...bi de zeytinyağlı yaprak sarması vardı onlardanda yedim...neyse dedim akşama bişi yemem dedim...(yediğimde 4,30 du)ve yemedim...yürüyüş yapiim dedim duyduğum pişmanlığı azaltmak için...yürüyüş yaparken kapı çalmış eşim açmış komşum el böreği açmış mis gibi 4 parça getirmiş......tamda yürüyüş yaparken kapımı açtı elinde tabak üstünde nefis börekler "komsun börek getirdi" dio..eşime dedim hemen ye onları...bu arada saat 20:00...neyse yürüyüşüm bitti duşumu aldım...gittim mutfağa koku sarmış dört bi yanı...neyse 22:00 ye kdr dayandım lanet olası o saaten sonra mı yenir?oooff offfff....çok kötü bi hafta sonuydu...ben öle koku ile falan dağılcak insan değildim...bu aralar ruhsal çöküntü içindeyim saldım kendimi...

bu saate kdr yine hersy süper..inş mahvetmem yine....

sabah kalkınca 2 bardak su....

08:30 kahvaltı 1 bardak süt

12:30 ara yarım sütlü nescafe

15:30 1 kase şehriyeli çorba...

16:30 bitkisel çay...

birazdan yürüyüş yapçam....sabahtan beri yorulmamışım gibi...ayaklarımın altı zonkluo...saat 8:30 da başladım...15:30 da bitti...hiç oturmadan...arada kızın karnını doyurmak için işte...

hafta sonunun yükünü hafifletmem lazım...tartı 100 gösterdi sabah:1no2:...veririken ne taklalar atıorus...2 gün ye hoop bi kilo...benneyaptımki

inş şişliktir...çok utanıyorum sizden...:çok üzgünüm:

bu arada akşam yemeği için iki tane zeytinyağlı kuru patlıcan dolması ile 1 kase yoğurt yicem...

Son düzenleme:

Hiii ben geldim burdayımmalkisalkisalkis
Hemen anlatamaya başlayım spor salonuna gittim kafamçokkarıştı tabi salon diyebilirsek ayy dükkandan bozma bi yermiş hocasıda yoktu. ama hoca benim yıllar önceki ilk kilo verdiğimde gitttiğim salonun hocası çıktıı plates neyimde yapabiliyolarmış saatleri esnek bu çok iyi benim için .İşin kötüsü spor hocası hamile:CüvCüv: iki ay sonra doğum yapacakmış yerine kayseriden bir hoca gelecekmiş. miş miş miş:1no2: off böyle yanii ama daha sonra bir daha gidecem iyice konuşacam bir yer daha vardı aklımda bi de oraya bakacam ama hiç yoktan iyidir demi:emir_bebek:

:1shok: bak helebak . gözünü 50 dikmiş .:dilcikar:55 neyine yatmiyo kıs iskeletmi olacan ...yoksa mankenlik ajansından teklifmi aldın ... allaahkaydirigubbakcemile:1hug:

Evet şekercikim saklıyodum sen ortaya çıkardın alkisalkisalkis manken ajansı ile anlaştım 5o kg ol gel dediler bu maki boyumlaa:roflol: yok anacım benim mezun olmamak için bahanee. Kallis sultan burda kalacak bende 55 olum mezun olayım dicemmnaniknanik yok öyle yağmaaalülülülülülü ya keşke 50 olsam hedefim bu bende bu potansiyel varken nasılsa 55 olurum yinee:))

bu arada sportiecim büyük geçmiş olsun....Allah acil şifalar versin inş.:Saruboceq:..moralini bozma...Dualarımız seninle...en kısa sürede iyileşmen dileğiyle...kendine iyi bak..

insan sağlığın değerini bu zmnlarda anlıo...herkese sağlıklı günler diliyorum...gelebilirsem tekrar uğrarım...hoşçakalın...mutlu kalın....

ben geldim azcık ama zor yazıyorum valla elimde eldivenler saçlarımı boyayacağım tam başladım sürmeye hadi bir bakıp çıkayım dedim şimdide haşır huşur yazamıyorum.. ben bugün çok güzel beslendim...

mehalim bu hafta bize bir liste yapıversene şekercikim ya değişik olsun.. bir kişi birden fazla kişinin denetçisi olsun ama yapamayanlarada söz söylemeyelim deneme amaçlı olsun mesela zenanın misafiri var onun gibi mazeretli olabiliriz diye... böylelikle bir kiininde biren fazla denetçisi olacak ağlama sızlama denetlemedin deme olayı kalkacak diye düşündüm hemen şimdi düşündüm valla yazarken geldi aklıma... lafımı bitireyim ... akşama kocacıkım unutmaz ise yıllardan sonra ilk kez başbaşa tiyatroya gideceğiz :) ay daha yazamıyorum sıkıntı bastı şıkır şıkır elimde eldivenler kuaföre gitmeye üşendim offf...

selam kizlaaar soyle bir ugradiiim tabuuuuu sen ne :jeyyar:yaramazliklar yapmisin kizim yavass hemen spor mipor yuruyus muruyus mekik falan cek hallet yediklerini cabuuuuk erit gormiyim bir daha duymiyim ben bugun nelere hayir dedim bir duysan daha cokk pismn olursuuun hafta sonu yaptigin yaramazliklardan
herkeze soyluyom :oklava: bak bu hafta kacamak lafini duyarsam yakarim hepinizi bilesiniz
yaziik banaa yaaa hergun daha ozenli sofralar kurup yememekbenneyaptımki
hadiiin hadiin toparlanin bakayimm bu hafta derece yapak hem banada motive olur zorlanmam derimki bu hafta derece yapacaz yemememliyim derim heppyerimseniben hadin optum hepinizi

Son düzenleme:
mehalim bu hafta bize bir liste yapıversene şekercikim ya değişik olsun.. bir kişi birden fazla kişinin denetçisi olsun ama yapamayanlarada söz söylemeyelim deneme amaçlı olsun mesela zenanın misafiri var onun gibi mazeretli olabiliriz diye... böylelikle bir kiininde biren fazla denetçisi olacak ağlama sızlama denetlemedin deme olayı kalkacak diye düşündüm hemen şimdi düşündüm valla yazarken geldi aklıma... lafımı bitireyim ...

Hımm olur Kallsim neden olmasın .Aksaklıkta olmaz hem böylece denetçinin biri olmazsa diğeri olur ozman değil mi ok . ama şimdi bu listeyi ne zaman yapayım hemen bugunlerdemi yoksa cuma günü analaile beraber mi yapsam ne dersin :)

herkeze soyluyom :oklava: bak bu hafta kacamak lafini duyarsam yakarim hepinizi bilesiniz
yaziik banaa yaaa hergun daha ozenli sofralar kurup yememekbenneyaptımki

Çok çok haklsın canım .dikkat etmeli önce kendimize sonrada takımdaki arkadaşlarımıza saygımızdan kendimize dikkat etmeli kaçamklardan kaçmalıyız değil miikaydirigubbakcemile vallaha çok haklısın ben kendi adıma inan utandım:utangac:

:1hug:

Aramızda olmana çok sevindim. Gördüğüm kadarı ilede çabuk uyum sağlayacaksın hemen paylaşımlara başlamışın bu çok güzel :))

Arkadaşlar nurhayat arkadaşımaz listede olmamasına rağmen bizden destek istiyoru. Siz şeker pareler emin desteğinizi esirgemeyeceksiniz:sm_cool:[/I]
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey çabuk uyum sağlarım sırnaşık şey

canım bende sabah yazmıştım sana takıma gelip paylaşım yapabilirsin diye ama mesajı silmişsin :delphin: cevapta yazmamışın
Cevap yazdım şimdi :roflol: cevabını görünce geldim zaten ama mesajını okuyunca cevap yazmayı unutmuşum..teşekkür ederim a.s

ben geldim azcık ama zor yazıyorum valla elimde eldivenler saçlarımı boyayacağım tam başladım sürmeye hadi bir bakıp çıkayım dedim şimdide haşır huşur yazamıyorum.. ben bugün çok güzel beslendim...

mehalim bu hafta bize bir liste yapıversene şekercikim ya değişik olsun.. bir kişi birden fazla kişinin denetçisi olsun ama yapamayanlarada söz söylemeyelim deneme amaçlı olsun mesela zenanın misafiri var onun gibi mazeretli olabiliriz diye... böylelikle bir kiininde biren fazla denetçisi olacak ağlama sızlama denetlemedin deme olayı kalkacak diye düşündüm hemen şimdi düşündüm valla yazarken geldi aklıma... lafımı bitireyim ... akşama kocacıkım unutmaz ise yıllardan sonra ilk kez başbaşa tiyatroya gideceğiz :) ay daha yazamıyorum sıkıntı bastı şıkır şıkır elimde eldivenler kuaföre gitmeye üşendim offf...

Valla bende boyayacağım kızıl renge..ama kendi kendime yapabilirmiyim benneyaptımki boyamda hazır valla fisfisfis

Buarada yediklerim ;(kahvaltıdan sonra)
1 muz,1 şekersiz türk kahvesi,1 tabak bol limonlu pırasa yemeği
dükkan kapanmıştır.. şakkıdı
şimdi banyoya gireyim sonra yine burdayım öptüm kısçeler... kızlar buarada diyete başlayalı 2 hafta oldu 4 kilo verdim iyi dimi :utangac: ayyy kendimi nasıl zayıf hissediyom bi bilseniz :roflol: kendimi manken gibim hisseder oldum..sanki her kıyafetim artık olacakmış gibi geliyo havalara girdim valla :roflol:

Buarada yediklerim ;(kahvaltıdan sonra)
1 muz,1 şekersiz türk kahvesi,1 tabak bol limonlu pırasa yemeği
dükkan kapanmıştır.. şakkıdı
şimdi banyoya gireyim sonra yine burdayım öptüm kısçeler... kızlar buarada diyete başlayalı 2 hafta oldu 4 kilo verdim iyi dimi :utangac: ayyy kendimi nasıl zayıf hissediyom bi bilseniz :roflol: kendimi manken gibim hisseder oldum..sanki her kıyafetim artık olacakmış gibi geliyo havalara girdim valla :roflol:

Olacak canım o günlerid göreceksin . bak hepimizin kilo çizelgesine nerden nereye geldik. sabırla işin sonunu bırakmazsan sende o günleri göreceksin emin olkaydirigubbakcemile2

selammmmmmmmmmmm nihayet bitirdim gecmisi okumayi.
hava güzeldi asagi cagirdilar yemek yiyip cay ictik ancak toparlayip totomu yukari ciktim..
sportie canim cok cok gecmis olsun. hakkinda hayirlisi olsun.
zenanim kiz valla temiz kalplisin dualarin kabul olacak ve biz yolda karsilasacagiz bak görürsün..kaydirigubbakcemile3
mehalim spor salonu isini bende düsünüyorumda. birinci sorun yol uzak yakindaki baska kasabada. ikinciside cok pahali. ücüncüsüde iki senelik baglaniyorsun kontrat yapiliyor.. ama ne istersen var doktora kadar, saunaya kadar, dans kursu. vücut sekillendirme, kilo verme, yoga, kas yapma... aklina ne gelirse var.. benim büyük kizim gidiyor. birde ben bazen öglenciyimya gidis gelis saatlerimiz hic uymuyor. bende yalniz gitmem. ama cok istiyorummmm.........
kallisim sen ne dedin? yemek yerken dagittimmi dedin? aman gözünü seveyim.. aman canim benim.. dagitmak okadar kolayki. ama toparlanmasi dehset zor. aylardir bir düzen tutturmustun sakin dagitma ne olur.. bizim bünyemizde insanlarin 90 lara 100 lere cikmasi 2 aylik sapitmayla mümkün. valla icimden birsey koptu sanki. sakin canim ya bir daha duymiyayim tamammi?

iyi akşamlar herkeseeee :1hug:
hava süperdi bugün, sabah 1 saat yürüdüm. eve geldim ütü mütü yemek falan durmadım hiç. sonra yine çıktım allah hesapladım tam 5km yürümüşüm -tatlicadiarzu- 1 saat falan oldu eve geldim anam ayaklarım kopmuş :roflol: balkonun demirleri de takıldı şimdi eşim onu boyuyo ben de çırak peşinde onu getir bunu götür bağırıp duruyo iki de bir zeyneeeeeeeep zeyneeeeppp vallaha bu çıraklık ustalıktan daha zor :roflol::roflol: çekil dedim ben usta olurum ben boyarım sen çırak ol yooook diyor :roflol:

kallisim çağırsaydın ya ben boyardım saçını senin kaydirigubbakcemile3

bugün yediklerim
sabah: 1 dilim ekmek, domates,biber,zeytin,peynir
ara: 1 kase yoğurt
öğlen: 3 servis kaşığı az yağlı az salçalı türlü
ara: 1 k-bar
akşam: yemicem

su az içtim bugün hep dışardaydım ya kaydirigubbakcemile3 tamamlamaya çalışıcam 2 litreye en azından.

Annem hoş geldi,n anlattığın spor salonu ne kadar güzelmiş burda olsa dakika drumam gerçekten ben böyle profosyönel bişiler arıyorum ama nevşehirde nerdeeeee..

Bijoux canım gerçekten bu erkeklere çırak olmak çok zor bişi ama ben azcık arsızım yaa iki fazla bişi istese offlamaya başlarım :))

hosbuldum mehalim canim benim...bende cok istiyorum gitmeyi ama dedigim gibi birkac sorun var..
bakalim hayirlisi.. belki izinden sonra kismetse..

Back
X