- Konu Sahibi Cherry Mom
- #8.921
valla 60ları göremem bende 70in altına insem yeticek bana :)))))Olacak canım o günlerid göreceksin . bak hepimizin kilo çizelgesine nerden nereye geldik. sabırla işin sonunu bırakmazsan sende o günleri göreceksin emin olkaydirigubbakcemile2
selammmmmmmmmmmm nihayet bitirdim gecmisi okumayi.
hava güzeldi asagi cagirdilar yemek yiyip cay ictik ancak toparlayip totomu yukari ciktim..
sportie canim cok cok gecmis olsun. hakkinda hayirlisi olsun.
zenanim kiz valla temiz kalplisin dualarin kabul olacak ve biz yolda karsilasacagiz bak görürsün..kaydirigubbakcemile3
mehalim spor salonu isini bende düsünüyorumda. birinci sorun yol uzak yakindaki baska kasabada. ikinciside cok pahali. ücüncüsüde iki senelik baglaniyorsun kontrat yapiliyor.. ama ne istersen var doktora kadar, saunaya kadar, dans kursu. vücut sekillendirme, kilo verme, yoga, kas yapma... aklina ne gelirse var.. benim büyük kizim gidiyor. birde ben bazen öglenciyimya gidis gelis saatlerimiz hic uymuyor. bende yalniz gitmem. ama cok istiyorummmm.........
kallisim sen ne dedin? yemek yerken dagittimmi dedin? aman gözünü seveyim.. aman canim benim.. dagitmak okadar kolayki. ama toparlanmasi dehset zor. aylardir bir düzen tutturmustun sakin dagitma ne olur.. bizim bünyemizde insanlarin 90 lara 100 lere cikmasi 2 aylik sapitmayla mümkün. valla icimden birsey koptu sanki. sakin canim ya bir daha duymiyayim tamammi?
Valla bende gisicem yüzmeye :) burda spor kompleksi yapıldı henüz açılışı yapılmadı yapılsın bende abone olucam oraya..aslında dans kursu istiyorum tangoyu severim aslında