• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yihuuuuu 🥳🎉💃🏻✨🌟 Teşekkür ederiimm kaptancım. 💕

Burası olmasa bırak -800’i kim bilir artı kaç oluruz. 😂🥲 O yüzden gerçekten buna bile şükür.
Kesinlikle canım ben uzun zamandır hiç iradeli davranıp diyet yapmamıştım ama takım sayesinde 15 kilo geride kaldı iyi ki burdayım
Bu hafta takımda ve bireyselde derecemiz yok maalesef kızlar 5.olduk 🙈

Bu hafta komando eğitimi var 🤣🤣😎
Yaa ben de ilk 3 bekliyordum açıkcası ama sonuçlar yakınmış o yüzden haftaya inşallah derece yaparız
Kızlar herkesi tebrik ederim. Bugün yoğundum biraz. Tam bakamadım. Temizlik yaptım, pazara gittim, iftara eşim geldi derken bir koşuşturmadır gitti. Pertim çıktı valla. Sırtımın ağrısından duramıyorum şu an 🥴

Teşekkür ederim kaptancığım. 🤗

Teşekkürler canım

Teşekkür edrim kuzu

:KK60:

Ohh maşallah kuzum. Bütün artılar gitmiş 😍😍 efsane geri döndü 🤗

Maşallah canım süpersin 😍😍
Canım burda ders çalışırken daha rahat oldu çok şükür. 😍 İnşallah dönünce de aynı düzenle devam edebilirim 🙏

Canım çok güzel. Maşallah 😍

Ya çok şaşırdım. Sanki herkes çok güzel vermişti 🤔
Eve dönünce de böyle devam edebilirsin inşallah canım dönüş belli mi?
Bi de senin hedef kaçtı

:KK19: ORTAKLIK SONUÇLARI :KK19:
(9-16 Nisan)

16 nisan.webp

Veee bu haftanın en yüksek yüzde yapan ve +250 spor puanı kazanan ortakları 4,466 yüzde ile @olvidos ve S seyrulsefer oluyoooor. Tebrikler canlaaar :sampiyon::sampiyon:

Eline sağlık canım
@olvidos S seyrulsefer tebrikler kızlar

hzlsel hzlsel canım ortim çok teşekkür ederim yoldaşlığın için

Insallah canim. Tatile gitmeden son 3 haftam. 1-2 kilo ne gitse kardir. Denemedim daha bikinileri ama spordan guzel topladi vucudum, seker zaten cok nadir yiyorum artik. esim de dedi selulit baya az kaldi sadece ic kisim bacakta. Zaten en zoru bacak ic kusmi ve karin alt kismi. Insallah onlar da bi gitse 🙏
Kilo azaldikca ve spora devam ettikce istedigin sonucu aliyorsun bu haftadan sonra bence yolun acildi haftaya daha iyi sonuclar gorursun insallah bayrama kadar 70 leri geride birakiriz 👍👍

S Suskunhanim @whitetea melita09 melita09 haydi kızlar geçmişi okumayın 🤣 Samara96 Samara96 tekrar tartılacak mısın canım
Abooo🙈🙈🙈🙈
Bravo canım benim 👏👏
🥰🥰
Bugün menü
Kahvaltı mantarlı tereyağlı kaşarlı yumurta ,yeşillik söğüş 7 zeytin, 3 ceviz şekersiz çay
Ara dukan birası,sade türk kahvesi, 150 gr sütlaç -meyve ve ekmek yerine 🤗
Akşam light ton balıklı zeytinyağlı sirkeli salata
3 lt su
6000 adım
Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam S Suskunhanim
Ramazanda bira ha🤪🤪 yine çok güzel bı menü 🥰
Nerdee 😂😂😂
Ben de teşekkür ediyorum kuzum 😘😘😘
Birazdan belli olacak kime gittigin :mad: :cry::cry::cry:

Kesinlikle canım ben uzun zamandır hiç iradeli davranıp diyet yapmamıştım ama takım sayesinde 15 kilo geride kaldı iyi ki burdayım

Yaa ben de ilk 3 bekliyordum açıkcası ama sonuçlar yakınmış o yüzden haftaya inşallah derece yaparız

Eve dönünce de böyle devam edebilirsin inşallah canım dönüş belli mi?
Bi de senin hedef kaçtı
İnşallah kuzum 🙏
Resmi hedefim 59.5. Ama ben 58 i görmek istiyorum inşallah 😍🙏
Ay bana da ordan bir orti lütfen 🤭

Back
X