Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet ekmek cok yemissin ama baska bisey yememissin doyduysan sıkıntı yok👍👍 bende yazayim menuyu sporuda yazayim ama daha sonra yaparim 👍👍
Akşam 1 dilim ekmek hakkım vardı aslında günlük 4 dilim tb ekmeği hakkım var 2 sabah 1 öğlen 1 akşam normale göre akşamı erken kapattığım ve çorbasız olduğu için çok üzülmedim ama keşke yemeseydim neyse bugün 10 bin adım artı 25-30 dk kardiyo yapıcam gece olmadan yazarım şu an çaydanlık gibi hissediyorum kendimi 😂😂 sen nasılsın canım kaç yaşındaydın nerede yaşıyorsun

Kizlar hem bedenen hem ruhen cok yorucu bur gundu. Bebegimin fizyolojik (boyun ve omuz bolgesinde) sorunu var ya da (umarim gecmustir )vardi diyeyim.
Baya uzakta bir uzman fizyoterapist adi duyduk, ilk bisyeri mayis basina dedi. Bugun arayip rica ettim biz mayista gidip taa temmuzda donecegiz bur baksaniz diye. O da bugun gelebilirseniz bur boslugim var bakayim dedi. Gittik. Birseyler yapti, gecti dedi. Umarim gecmistir.
Yolunuz uzundu baya. Bebis de cok huysuzlandi. O yuzden cook yorgunum bugun spor filan yapmiycam ortim @Suskunhanim . Eve geleli cok olmadi zaten. Dus alip uzanma niyetindeyim. Disarda olunca gunum cook kuru gidakarla ve karbonhidratla gecti bir de ☹️ Ama tek bebisinin agrilari gecsin de yarin ve persembe full dikkat ederim.
Çok geçmiş olsun kuzm 😥 inşaAllah geçmiştir yavrunun sıkıntısı 🤲🤲

Kizlar hem bedenen hem ruhen cok yorucu bur gundu. Bebegimin fizyolojik (boyun ve omuz bolgesinde) sorunu var ya da (umarim gecmustir )vardi diyeyim.
Baya uzakta bir uzman fizyoterapist adi duyduk, ilk bisyeri mayis basina dedi. Bugun arayip rica ettim biz mayista gidip taa temmuzda donecegiz bur baksaniz diye. O da bugun gelebilirseniz bur boslugim var bakayim dedi. Gittik. Birseyler yapti, gecti dedi. Umarim gecmistir.
Yolunuz uzundu baya. Bebis de cok huysuzlandi. O yuzden cook yorgunum bugun spor filan yapmiycam ortim @Suskunhanim . Eve geleli cok olmadi zaten. Dus alip uzanma niyetindeyim. Disarda olunca gunum cook kuru gidakarla ve karbonhidratla gecti bir de ☹️ Ama tek bebisinin agrilari gecsin de yarin ve persembe full dikkat ederim.
Ah canım Allah şifa versin umarım geçmiştir. Bebeğinin sıkıntısı :(

İyi aksamlar arkadaslar is yerinde sıkıntılı bir gundu, cok keyfim yok
Aksam diyetisyen randevum vardi 79.2 onun tartisinda gecen hafta 79.4 tu
Yagdan 0.6 kg gitmis ödem var biraz dedi. Cok dinleyecek kafada degildim listeyi verdi ciktim evde 80.8 arada 1.6 kg fark var hayirlisi bakalim.
Olan ödem olsun canım boşver ne güzel yağdan vermişsin kendi tartınla banyodaki zeminde tartıl ahşap zemin fazla tartıyor bence fazla çıkmanın sebebi odur😘

Ah canım Allah şifa versin umarım geçmiştir. Bebeğinin sıkıntısı :(
Amin canim. Sukur ki kucukken farkedildi. Sansliyiz bu konuda bobrek sorunu hamileligimde farkedildi, fizyolozik sorunu da erken goruldu. Sukur ki tedavisi olan sorunlar 🙏

Çok çok geçmiş olsun canımcım. Umarım geçmiştir. Bebişlerin her yeri yepyeni olduğundan böyle şeylerde daha çabuk iyileşebiliyorlar. ;) Şimdi uyumuşsundur belki de. Güzelce dinlen. :KK200:

İlk hafta klasik olabilir menün dedi ama diğer haftalarda daha da değişecek. Genele bakarsak ama sebze et ağırlıklı düşük karbonhidratlı
Değişiklik vücuda da iyi gelir canım hep aynı olunca da alışıyor
Amin canim. Sukur ki kucukken farkedildi. Sansliyiz bu konuda bobrek sorunu hamileligimde farkedildi, fizyolozik sorunu da erken goruldu. Sukur ki tedavisi olan sorunlar 🙏
Geçmiş olsun canım umarım geçmiştir artık. Böbrek sorunu benim oğlumda da var canım hamilelikte tanı konuldu ama Bi geçiyor Bi geri geliyor anlamıyoruz tahlillerde de sıkıntı yok doktorunuz demek ki bünyesi böyle olacak dedi. Bu pandemi den dolayı 1yıldır kontrollere de gidemedik

Helloooo bebişler! Napıyorsunuuz? :KK66: Ramazanda eskisine nazaran bi durulduk mu sanki? :KK70: Yoksa ben akşamları girdiğim için mi bana öyle geliyor? :KK70:
Acliktan aslinda her zaman acizda ramazan farkli etkiliyor 😂😂 bisey yiyip icemeyince yok fazla yedim yok kacamak yaptim yok canim bisey istiyor derdi yok sessiz sessiz oturuyoruz 🙈🙈

Hello hemşerim😘😘 ben takılıyorum öyle ders çalıştım şimdi yeşil çayımı yudumluyorum sen napıyorsunn
Çok iyi yaptın canım hemşehrim. :dondurma: Ben de sabahtan beri çalışıyordum, şimdi takılıyorum öyle. ;) Sınavların çok güzel geçer inşallah. Sen 2. sınıf mısın şimdi?

Sabah: 1 yumurtadan omlet, 20 gr lor, 2 form etimek, yeşillik, domates, yeşil çay

Öğle: 120 gr ızgara tavuk, bol salata

Ara: 1 hurma, 1 porsiyondan biraz fazla meyve (aslında 1 pors da olabilir 2-3 meyveden azıcık azıcık yediö :KK70:)

Akşam: 1 kepçe mantar çorbası, 4 yk ıspanak, 4-5 çatal humus, bol salata

Su: 2 lt kadar
Spor: Beyin cimnastiği :KK70:

Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Mehfam @monarosaa
afiyet olsun ;) 1 porsiyondan fazla meyve varsa diyetin bozulmuş demektir keşke tartsaydıın :D :D hadiii sil baştan :D :D

Valla ya :KK70: Öğlen birkaç kez girdim. Ölüm sessizliği gibi kimsecikler yoktu neredeyse. Usulca çıktım sonra. :KK70:
sahurda bile kimse yoktu :D

Ay ancak girebildimmm. Ara caniiim. Boydan istersin büyük ihtimal ama üzerine afiyet biraz şüşkoyum. 🤪🤪🤪
Olsun sen her halinde güzelsin atsana :KK53::KK53::KK53:
canım 9500 ve üstü 10 bin sayıyorum 8000 az :)
Bende bugünle yarını birleştirsem 10000den baya fazla olur öyle olmaz mı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Helloooo bebişler! Napıyorsunuuz? :KK66: Ramazanda eskisine nazaran bi durulduk mu sanki? :KK70: Yoksa ben akşamları girdiğim için mi bana öyle geliyor? :KK70:
Beni özlemişsin sen anlıyorum, o yüzden hep boş geliyo buralar sana çünkü ben yokum :KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X