Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gider gider canım ama suyu mutlaka arttır bazen 4-5 gün kilo gitmiyor 7. Gün bir bakıyorsun bir kilo gitmiş inşallah senin de öyle olur😘
Ayy inşallah geçen hafta perşembe eksiyi görmüştüm ama bu sefer çok artıdayım mm Begonya2 Begonya2 cuğumun depresyonu bu sefer bana uğradı aşırı stres oldum
1 günde spor yapıp +1 kilo alabiliyorum artık ben vucuduma hiçbir şey söylemiyorum
Ağır sporlar mı yapıyorsun canım belki kas kütlen artmıştır

Sabah
2 haşlama yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Yeşil çay
1 dilim tb ekmek

Ara
1 fındık bar

Akşam
Menemen
Peynir zeytin domates
Yeşil çay
1 dilim tb ekmek

Su 3 lt olmuştur
Spor yapınca yazarım inşaAllah

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @Chernoglazyy
Ay akşam kahvaltısı en sevdiğiimmmmm😍😍çok güzel menün canım afiyet olsun😘
Kahvaltı
tb ekmekten tost
1 tane haşlanmış yumurta

Ara
Muz
Çilek(4 adet)
Yarım sb süt

Akşam
Izgara köfte(4 adet)
Salata
Bulgur pilavı(2 yk)

su 2 litre (daha içerim)

10bin adım / 2 mil Leslie

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @SanSebastianCheesecake yarimuhendis yarimuhendis
Menün de sporun da çok iyi ortim tebrik ederim💃💃

Ay ben sözde bölgesel çalışacaktım ama iftardan sonra bir halsizlik çöktü hemen duşa girmek istiyorum 1.5 saat geçmesini bekleyemicem o saatten sonra da yıkanmaya üşeniyorum ben🤣🤣🤣
Boşver canım zaten bugün sporunu yaptın yarın yaparsın bölgesel artık 🥰 ben de çok yoruldum bugün nedense 🤣 sabahları tartıda gördüğüm eksiler olmasa hiç hareket etmezdim ama beni çok motive ediyor😅 şimdilik cumadan -1.200 inşallah biraz daha gider Cuma’ya kadar😂

Boşver canım zaten bugün sporunu yaptın yarın yaparsın bölgesel artık 🥰 ben de çok yoruldum bugün nedense 🤣 sabahları tartıda gördüğüm eksiler olmasa hiç hareket etmezdim ama beni çok motive ediyor😅 şimdilik cumadan -1.200 inşallah biraz daha gider Cuma’ya kadar😂
Muhteşemsin ortim 😍💃ama ben kesin artıyım kesin yani allah sonumu hayır etsin🤣

Evet canım ya sürekli evde olunca daha zor oluyor temiz beslenmek 🥴

Ya biz de eşimle denedik bir ara. Dedim bu deli işi 😂 sonra tepsideki tarifine rastladım ohh mis gibi 😍 hem pratik hem lezzetli. Bak aklıma düşürdün şimdi 😂😂

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla huzurla kavuşun inşallah ❤️

Oo ortim baya az olmuş. Nasıl geçti gecen dayanabildin mi. Su ve spor ne alemde.
Bence icli kofte herkesin harci degil, gercekten zor. Berecebilene masallah derim. Sabir da ister tabi. Siz de benim gubi deneyio tepside pisirenlerdensinuz desene yalniz degilmisim 😁😁

21 nisan
Sahur : 1 yumurtalı domatesli omlet, 60gr peynir, 5 badem,salatalık donates ve 1 dilim tb ekmek
İftar : yarım kepçe çorba, 3yk patlıcan yemeği ve 3yk bulgur pilavı, 3ızgara köfte,ayran salata 1 dilim karabuğday ekmeği
Su : 2 lt devam
Spor : 20dk cardio = 100p
10bin adım = 100p (1 ve 6 nolu spor yapıldı)
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @SanSebastianCheesecake hzlsel hzlsel
Menün genel olarak güzel canım sadece iftarda hem ekmek hem bulgur pilavı fazla mı olmuş sanki🤔 ama diyetisyen verdiyse sözüm yok🤣onun dışında sporun harika 🥰🤩

1 günde spor yapıp +1 kilo alabiliyorum artık ben vucuduma hiçbir şey söylemiyorum
Sporu gec saatte yaparsan bide kardio tarzi olursa kaslar şişiyor o yuzden arti gelebilirsin. Bende bu ara kardio yapiyorum gercek kilom ne durumda bi fikrim yok yarini sporsuz gecirecegim. Spordan kaynakli bir artiysa sende yarin spor yapma yaparsanda erken saatte yap ben gece yarisi yaptigim icin yarin yapmayacagim cuma suprizlerle dolu 🙈🙈

Menün genel olarak güzel canım sadece iftarda hem ekmek hem bulgur pilavı fazla mı olmuş sanki🤔 ama diyetisyen verdiyse sözüm yok🤣onun dışında sporun harika 🥰🤩
Ortim diyetisyenin listesinde öyle valla hatta ben bulguru 3 kaşık ama silmenin de silmesi şeklinde koydum🤣🤣

Back
X