- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #408.901
O da doğruYani ortim çok yoğun spor yapmıyorsun zaten leslie yapabilirsin bence☺☺ben geçen cuma 200 gram eksi gördüm 25 dk dans sonrası hatırlatayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da doğruYani ortim çok yoğun spor yapmıyorsun zaten leslie yapabilirsin bence☺☺ben geçen cuma 200 gram eksi gördüm 25 dk dans sonrası hatırlatayım![]()
Çok geçmiş olsun kaptanımDünden beri giremedim kızlar çok özür dilerim
Migren çok etkiliyor beni ramazanda emrede gece uyumazsa iyice kötü oluyorum akşam ilaç alıp düzelirsem geleceğim inşallah acil kaçırdığıö birşey var mı
Hiç yoktan iyidir ortimO da doğruyarın akşam zor gelmezse yaparım artık
![]()
Ayy inşallah geçen hafta perşembe eksiyi görmüştüm ama bu sefer çok artıdayım mmGider gider canım ama suyu mutlaka arttır bazen 4-5 gün kilo gitmiyor 7. Gün bir bakıyorsun bir kilo gitmiş inşallah senin de öyle olur![]()
Ağır sporlar mı yapıyorsun canım belki kas kütlen artmıştır1 günde spor yapıp +1 kilo alabiliyorum artık ben vucuduma hiçbir şey söylemiyorum
Ödem olmuştur kuzm o ya1 günde spor yapıp +1 kilo alabiliyorum artık ben vucuduma hiçbir şey söylemiyorum
Ay akşam kahvaltısı en sevdiğiimmmmmSabah
2 haşlama yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Yeşil çay
1 dilim tb ekmek
Ara
1 fındık bar
Akşam
Menemen
Peynir zeytin domates
Yeşil çay
1 dilim tb ekmek
Su 3 lt olmuştur
Spor yapınca yazarım inşaAllah
Cherry Mom @Mehfam @Chernoglazyy
Menün de sporun da çok iyi ortim tebrik ederimKahvaltı
tb ekmekten tost
1 tane haşlanmış yumurta
Ara
Muz
Çilek(4 adet)
Yarım sb süt
Akşam
Izgara köfte(4 adet)
Salata
Bulgur pilavı(2 yk)
su 2 litre (daha içerim)
10bin adım / 2 mil Leslie
Cherry Mom @Mehfam @SanSebastianCheesecake
yarimuhendis
Boşver canım zaten bugün sporunu yaptın yarın yaparsın bölgesel artıkAy ben sözde bölgesel çalışacaktım ama iftardan sonra bir halsizlik çöktü hemen duşa girmek istiyorum 1.5 saat geçmesini bekleyemicem o saatten sonra da yıkanmaya üşeniyorum ben![]()
Muhteşemsin ortimBoşver canım zaten bugün sporunu yaptın yarın yaparsın bölgesel artıkben de çok yoruldum bugün nedense
sabahları tartıda gördüğüm eksiler olmasa hiç hareket etmezdim ama beni çok motive ediyor
şimdilik cumadan -1.200 inşallah biraz daha gider Cuma’ya kadar
![]()
Bence icli kofte herkesin harci degil, gercekten zor. Berecebilene masallah derim. Sabir da ister tabi. Siz de benim gubi deneyio tepside pisirenlerdensinuz desene yalniz degilmisimEvet canım ya sürekli evde olunca daha zor oluyor temiz beslenmek
Ya biz de eşimle denedik bir ara. Dedim bu deli işisonra tepsideki tarifine rastladım ohh mis gibi
hem pratik hem lezzetli. Bak aklıma düşürdün şimdi
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla huzurla kavuşun inşallah
Oo ortim baya az olmuş. Nasıl geçti gecen dayanabildin mi. Su ve spor ne alemde.
Belli olmaz canım ya ödemini filan atarsan cuma gününe belki eksiyle girersin benim kilom çok o yüzden bu haftalarda bol bol gidiyorMuhteşemsin ortimama ben kesin artıyım kesin yani allah sonumu hayır etsin
![]()
Evet ortim sana maşallah maşallahBelli olmaz canım ya ödemini filan atarsan cuma gününe belki eksiyle girersin benim kilom çok o yüzden bu haftalarda bol bol gidiyor![]()
Menün genel olarak güzel canım sadece iftarda hem ekmek hem bulgur pilavı fazla mı olmuş sanki21 nisan
Sahur : 1 yumurtalı domatesli omlet, 60gr peynir, 5 badem,salatalık donates ve 1 dilim tb ekmek
İftar : yarım kepçe çorba, 3yk patlıcan yemeği ve 3yk bulgur pilavı, 3ızgara köfte,ayran salata 1 dilim karabuğday ekmeği
Su : 2 lt devam
Spor : 20dk cardio = 100p
10bin adım = 100p (1 ve 6 nolu spor yapıldı)
Cherry Mom @Mehfam @SanSebastianCheesecake
hzlsel
Menunde hic bisey yok aksamlari acikmiyor musun nasil dayaniyorsunSabah
13.00
1 yumurta
Yarım yağlı 2 dilim peynir
Salatalık ve domates
2 çilek 2 dilim karabuğday lı ekmek
5 zeytin
Ara 2 kayısı 10 fındık
Akşam 19.00
Çeyrek muz
Çeyrek elma
2 çk tahin
1 dilim ekmek
Cherry Mom @Mehfam C Cagrihilal1
Sporu gec saatte yaparsan bide kardio tarzi olursa kaslar şişiyor o yuzden arti gelebilirsin. Bende bu ara kardio yapiyorum gercek kilom ne durumda bi fikrim yok yarini sporsuz gecirecegim. Spordan kaynakli bir artiysa sende yarin spor yapma yaparsanda erken saatte yap ben gece yarisi yaptigim icin yarin yapmayacagim cuma suprizlerle dolu1 günde spor yapıp +1 kilo alabiliyorum artık ben vucuduma hiçbir şey söylemiyorum
Bir malatyali duruyor burdaBence icli kofte herkesin harci degil, gercekten zor. Berecebilene masallah derim. Sabir da ister tabi. Siz de benim gubi deneyio tepside pisirenlerdensinuz desene yalniz degilmisim![]()
Ortim diyetisyenin listesinde öyle valla hatta ben bulguru 3 kaşık ama silmenin de silmesi şeklinde koydumMenün genel olarak güzel canım sadece iftarda hem ekmek hem bulgur pilavı fazla mı olmuş sankiama diyetisyen verdiyse sözüm yok
onun dışında sporun harika
![]()
Sağol kuzmAy akşam kahvaltısı en sevdiğiimmmmmçok güzel menün canım afiyet olsun
![]()
En güzeli valla yaSağol kuzmbende çok severim
eşim evde yoktu böyle yapayım dedim