- Emoji Skoru
- 12.034
- Puanlar
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #413.041
Canım baya az yemişsin ama vücut alışıyor bir zamanlar bende öyleydim ama şimdi doymuyorum resmen birde rwgliye son 1 hafta kaldı sorma halimi. Perşembe günü doğum günü kutlamaları kötü olmuş ama aacıkta spor yaparsan tam dengelemiş olursun. Benim misafirler gitmediler o yüzden hiç bakamadım buraya da yarın gidecekler ama bende yarın başka biryere kahvaltıya davetliyim nasıl olacak bilemedimKahvaltı (12.00): 1 yumurtadan lorlu, soğanlı omlet (40 gr lor hakkımı burada kullandım), domates, salatalık, birkaç çatal çökelek yedim (bu da lordan yapılıyor. Hatay'a özgü. İçinde ekstradan salça, baharat falan var sadece), çay
Akşam (18.00): 1 orta boy karnıyarık, 150 gr yoğurt
Su: 2200 ml
Ben gittikçe az yemeye başladım dostlarım. Bu kilo verme hızını yararlı mı zararlı mı bilemiyorum. Ama aç hissetmiyorum çok yani. İyi bi şey diyin lütfen.Bir de yarın kızlarla buluşacağız sonunda. Tavuk ızgara/köfte yiyeceğim. Bir de o gün 3 arkadaşımın doğum gününü kutlayacağız. Bir dilim ev yapımı ıslak kek yemeye söz verdim.
Onun dışında akşam da bi şey yemeyip dengelerim diye düşündüm.
Cherry Mom
ummhnisa
Tamam kaptanım misafirim var listeyi anca paylaşıp çıktım hemen unuttumEline sağlık kuzum
Anka için
simgesi kullanabiliriz aslında diş sorunu sebebiyle yemek yiyemediğini söylemişti..
Ankacım ne yaptın gittin mi dişçiye bugün gidecektin galiba çekildi mi yarım kalan parça![]()
ödem bombası olmuşum resmen ayakkabım bile küçük geldi