Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar

şöyle bi geçmişi okudum da öncelikle xtabu cuma bişeyler yazmak istedim;

canım benim zor bir dönem Allah kolaylık versin, üstüste yaşadığınız bu borçlanmlar sonunda neyseki iyi bir karar alınmış o da ekonomiyi senin yöneticek olman. Bu durumu iyi değerlendir bitanem, sonunda herkes hayatı boyunca çeşitli sınavlardan geçiyor, bu durumda hayata karşı dik durmak lazım, canım nolur kendini bırakma, daha da tutun bak işin güzel tarafı ailen senin yanında, çocuğun yanında, yönetim senin eline geçti, belki bir enkaz aldın ama, sen bunu en güzel şekilde çözersin inanıyorum. Bir iyi tarafta eşinin uzun seneler aynı yerde çalışıyor olması, belki onun işyerindende kredi talebiniz olabilir bilemem tabi ama....
Canım bak iş görüşmelerin oluyor, inşallah sana da hayırlı bir kapı açılır.

Bu arada aman ha diyetini boşlama yarın bugün iş hayatına başlıyacaksın, tombiş olmak iş ortamında da dezavantaj biliyosun herşey birden yoluna girecek, derin bir nefes alıp kolları sıvayıp yeni hayatına başla sana bol şansa ve kolaylıklar dilerim canım

çok teşekkür ederim sportiecim...haklısın kilolu olduğum içinde işe alınamadığım düşünüodum ve arkadaşlarımda öle sölüo...fiziğe çok önem veriolar diolar...iş için sağlık için...estetik için...her türlü şey için işte kiloların gitmesi şart cnm biliorum....

ewt yönetim bnm elime geçti...bu bnm için avantaj oldu...o kdr iyi maaşla ben para biriktiridim o sadece yedi ..geleceğini eşini ewladını düşünmedi.....ki su an en dip noktadayız...hala biriktirebilme umudum var...marketlerdeki broşürlerle ihtiyaç listeleri düzenleyip ne kdr para gerkli olduğunun hesabını yapıyorum koca gün...para biriktirip kızımı okula yazdırmam gerekio...faturalar gelir gider hesapları...ben eşimi bi kere bile hesap yaparken görmedim...o kdr borcun içindeyken o kdr rahattı ki vicdan duygusuna hayran kaldım...be adam o kdr borç var gözüne nasıl uyku girdi...nasıl boğazından yemek geçti...şahsi borcum değil ya bnm... gelse ona gelir... hapise girse o girer...bnm anam var babam var çeker giderim...ama ben bunalıma girdim o ne var yaaa dedi durdu....

ewt tatlım hayata karşı dik durmak gerekio...bazen dvm edemeyecekmişin gibi gelio ama...yapçak bişi yok...dediğin gibi hepsi sınav...Allah'ım beni sınıo...

en çok neye üzülüorum bilio musunuz? yani bişi almış olsam elimde bişi var dicem...ama yok...sıfır elde var sıfır...hani ew alırsın mal alırsın araba alırsın da borçlanırsın yaaa...iyi güsel ona razıyım...sonuçta bunun için çelikilen çile kutsal...bişi sahibi olucaksınız...yatırım sonuçta sattın mı para eder...

bizim ki ne...nereye ödüyoruz...elde ne var...bu sıkıntı niyeee...neden 10 kere tekrarlandı...yazık değil mi koca gün çalışıo...

abimde 5 sene önce kredi kartı borcu yapmış sıkıntı yaşamıştı...ama o sadece bir kereydi...bi daha hayatı boyunca kredi kartını hayatına sokmadı...parası varsa aldı yoksa biriktirip gitti peşin aldı...şimdi bankalar arıo kart die..hyr dio...

hata yapılır ama bence tekrarlanmamalı...

şans dileğin için tşk ederim...hepimize

of of moralim çok bozuk kızlar :çok üzgünüm:
benim 2 ön dişimden biri protez. küçükken kırılmıştı, üni dönemlerinde iyice sarardı. ben de tam 3.5 sene önce kaplatayım bari diye gitmiştim. bana kaplama sararır sana son çıkan bişeyden yapalım dediler, ne kadar dedim o zaman için baya yüksek bi para dediler ama ömürlük kullanırsın rengi de aynı olur öteki dişlerinle falan demişlerdi. neyse tamam dedim olmuşken ömürlük olsun dedim. bugüne kadar çok memnundum kimse anlamıyodu ben bile alışmıştım kendi dişim gibi olmuştu ama az önce k-bar yerken düştü :1shok: :1shok: bana yaptırırken ayva ve havuç gibi şeyler ısırırken dikkat et demişlerdi, ben bırak onları elmayı bile dilimliyodum :çok üzgünüm: şimdi tek ön dişli kaldım, inanılmaz kötü bir görüntü valla markete bile gidemem ben böyle:1no2: neyse aradım kliniği hemen gelin yenisini yapalım ücretsiz dediler ama şimdi istanbula git gel, orda olmasını bekle :bbo: işin güzel tarafı annemleri görücem ama aöf sınavlarım var 30-31 inde. çok zamansız oldu yaa :çok üzgünüm: hem dişim yok hem zamanım. canım çok sıkkın :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım yaaa çok büyük geçmiş olsun...zaten geldiler mi hep birden zmnsız gelir dertler...diş sorununu iyi bilirim...bende de var maalesef...ama fırsat bulupta yaptıramadım hala...çenede sorun oluşucak bide:çok üzgünüm:

sınavların daha önemli bence sınavlarına yoğunlaş cnm...dişini en kısa zmnda halledersin inş...

sınavlarında başarılar diliorum cnm...bütlere kalmadan inş...şutarafagitti

merhabalar,
nasılsınız, bu hafta hiç uğrayamaedım, c.tesi ablamın nikahı var felaket koşturmaca içerisindeyiz. Umarım herşey yolundadır.
Hepiniz öpüldünüz.
Yarına güzel sonuçlar almak dileğiyle.

burdayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim insallah efe uyanmaz nasil benim guzel takimim sadece tabunun sikinitisini okuyabildim ona cevap yazabildim kusura bakmayin guzeller ben iyiyim ama birazda iyi degilim esim bir tuhaflasti dun onun motorunun anahtarini kaybettik efeyle efe benim elimden aldi nereye atti koydu belli diil
evi talan ettik bulamadik esimde kopurdu bugunde aradik yok halbuki yedekleri var gidip bir yedek daha yaptircak bu kadar basit ama ben cok buuyuk suc islemisim gibi soylenip duruyo hersye bagirmalar kizmalar evin neresine giderse gitsin sanki cok kiymetli bisiyini kaybetmis gibi herseyi kaldirip altina bakiyo bende coook uyuz oldum ama bisiy de diyemiyorum annesigil var ne diyeyim sabrediyorum sabahtan ogleye kadar bagirip cagirip evi huzurrsuz edip ise gidiyo
cnm mesajını aldım...desteğin için teşekkür ederim...bu erkekleri anlayamıyorum...neden kendi sorumsuzluklarını başkalarına yüklemekte ve başkalarından çıkarmaktalar?zor zorrr arkadaşlar çok zor...
üzülme zenancım erkek değil mi bunların hepsi aynı...
ailesi varken ortamı huzursuz etmesi çok yanlış bence...valla iyi sabretmişsin...ben sabırda göstermezdim...:1rolleyes:

xTabucum dün gece okudum yazdıklarını çok üzüldüm ama inan teselli edecek söz bulamadım.
Hayatta herşey geliyo insanoğlunun başına, dertsiz insan yok. Seni öldürmeyen güçlendirir, sen güçlü bi kadınsın, bunun da üstesinden geleceksin. Yarının ne getireceğini Allah bilir, başına gelen dertler insan sabrederse, hiç ummadığı anda ummadığı bi şekilde hayırlara vesile olur. Allah yardımcın olsun canım a.s.her şeyde bir hayır vardır mutlaka.

"Seni öldürmeyen güçlendirir"Bu sözü çok tuttum...tebrik ederim süpersin...tşk ederim cnm...haklısın hayatta herşey gelebilio insanın başına yeterki Allah dermansız dert vermesin...bnm ki aslında dert sayılmaz ben yalanı dolanı güvensizliği ve tekrar edilen hatayı kaldıramıorum...bnm gibi bi kadına nasıl yapar diorum...yoksa sıkıntı çekmeyen mi var....en zengininden en fakirine...hayat bu yarın ne olacağımız belli mi?nasılsa borç ödenir ...ben ne zenginler gördüm dibe vurdu....ne fakirler gördüm camlarında gazete varken işadamı oldu... neyse canım...inş hayır vardır dediğin gibi...belki sonunda çok mutlu olucam....inş...inş...
ilgine tşk ederim...sözüne bayıldım valla:lepi:

canlarım merhaba,
annemlerdeyim şuanda...
sizlere kötü bir haberim var...
eşimle aynı noktaya geri döndük,dün gece çok kötü olaylar yaşadım.
boşanıyorum,bu sefer kesin...
uzun bir süre arada sırada giremeyeceğim zamanlar olacak,kallişim istersen izinli yazın beni isterseniz idare edin,size bırakıyorum canım...
diyetimi bırakmayacağım,söz... sporuma da devam edeceğim.bu sefer duygularımla hareket etmeyeceğim bu konuda....
çok üzüleceğim birşey daha var...sohbetlerinizi özleyeceğim.evde artık internet yok,daha doğrusu bilgisayar yok.aldı bilgisayarımı... böyle annemlere geldiğimde ya da fırsatını bulduğumda gireceğim...
belki de annemlere komple geleceğim,o zaman sık sık girerim yine..ama henüz ne yapacağıma karar veremedim daha...
,beni gruptan çıkarmazsınız değil mi? :çok üzgünüm:
en azından cumaları ya kendim kilomu girip yazacağım ya da sportie mle haber veririm en kötü...
sizleri seviyorum :a015:
cnm hakkında hayırlısı olsun dicem..çünkü hayırlısını en iyi sen bilirsin...konuyu tam bilmiorum başladığımız noktaya geri döndük demişsin...sanırım ailevi sorunlar yaşandı ...ve de bu sefer kesin boşanıorum demişsin sanırım 1 kere eşiğine geldin boşanmanın...eğer boşanmak aklından geçiosa...hemen boşan...bu hayat snn hayatın cnm...
bende bebeğim ufakken boşanma davası açtım...2ay annemde kaldım...eşim değişmiş gibi yapıp gözümü boyadı...gidip davayı aldım...ama gördüm ki değişen bişi yok...şekil a da gözüktüğü gibi...o kdr mutsuzum ki...keşke boşasaydım dedim hep...verilen sözler tutulmadı...eşinden herhangibi bişi gizlemek bence ihanettir ihaneti...yalanı...güven kalmadı...sölediği herşey için 5 kez teyit ediyorum...o kdr yalan sölüo ki ailesini kınıorum hiç yetiştirmesini bilememişler...biz böle görmedik ailemizden....o zmn boşasaydım hayatım rayına çoktan oturmuştu bebeğim hiçbişiin farkında değildi...şimdi gidemiyorum...kızım ewe gidelim dio...ağlıo altına yapıo...mecbur tıpış tıpış...:1no2:o kdr mutsuzum ki...bu ewde kendimi hizmetçi gibi görüyorum...kurulu makine gibi...hiç bıkmadan usanmadan kendmi temziliğe verdim deli gibi yapıorum öle böle değil...kendi ewim bitio gidip anneminkinide temziliorum olmadı ewi bi daha bi daha...kilolarımla başım dertte...işsizliğim sorun her defasında annem kafama kakıo boşuna mı okuttum eşine köle die mi doğurdum...o diplomaları duvara as die mi aldın...cam sil die mi doğurdum falan filan...e tabi para da...cnm sıkıldı gidiim kendmi bişiler alıyım avutıyım da diemiosun...babamın ewinde ne rahattım valla...yediğim önümde yemedğim arkamda...

özetle dicem o ki...nerde huzur buluosan oraya git arkadaşım...kimsenin kölesi die doğurmadı bizi bu analar...aklımız var çok şükür kendimizi idare edebilioruz...kimseden emir alıcak kadar ezik değiliz...ezilen hakkın varsa savun derim...asla ezdirme kendini...
bak bnm de sonum yok...bende aklımdan geçiriorum...zaten bizim ki ewlilik dışı bişi oldu...bi zorunluluk...kızım için katlanıorum...okula başlasın bende borçları ödiyim...iş bulup hemen ayrılıcam...şimdi gitsem iyiken iidi...borçlar çıktı kaçtı dedirtmem...bilen var bilmeyen var...kendi ailesi bilio ama el yaptırdı borçları der...ölmedik daha...iyi günde kötü günde dedik...yürümeyen şeyler var o ayrı...genç yaşta mezara gömülecek değilim...neler çıkar neler getirir hayat belli olmaz...

sağlıcakla kal tatlım...Allah hakkında hayırlısını nasip etsin...sana dua edicem...otur düşün ölç biç tart...hata yapmamak için sakinleşmeyi bekle derim...bol şans:teselli:

choclate cım yaa üzüldüm şimdi, akşam konuşuruz yine seninle

arkadaşlar nedir bu böyle
ay hepimizden kötü haberler silsilesi oldu valla

zenanınca canı sıkkın
bijoux cumunda dişi düştü
bende kist var
xtabucum borçlarını ödemekle meşgul

anlamadım gitti hayırlar olsun, demek genel olarak kötü bir dönem

ama arkadaşlar geçecek güzel günler kapıda

sabırsızlıkla bekliorum...artık hakkımız die düşünüorum

tabucugum merhaba güzelim..
is konusunda bir haber alabildinmi? olacakmi olmiyacakmi. cok merak ettim seni bugün
valla ben umutsuzum çünkü çok şansızım olcağı varsada konu ben olunca olmuo nedense...arkadaş iş yerine çok sayıda eleman alınacağını aklına bnm geldiğini söledi bana cv yolla dedi ama hala bi haber gelmedi ablacım...hayırlısı....

Sbg hoşgeldin canım ya yine bir sorun mu var. alıntı yapmak için MQ yapıyorum direk cevap yazmaya geçiyor allah allah .allah simileyde kullanamıyorum . bakşimdi

melisim hoşgeldin canım ablana tebriklerimiz ilet allah bir yastıkta inşallah:))

TABucum sankim dahada iyi görüyorum seni. dahada iyi olaaksın canım

Sbg hoşgeldin canım ya yine bir sorun mu var. alıntı yapmak için MQ yapıyorum direk cevap yazmaya geçiyor allah allah .allah simileyde kullanamıyorum . bakşimdi

melisim hoşgeldin canım ablana tebriklerimiz ilet allah bir yastıkta inşallah:))

TABucum sankim dahada iyi görüyorum seni. dahada iyi olaaksın canım
sayenizde canlarım bnm...keşke daha önce dile getirseydm derdimi diip durdum...erken atlatırdım...bir hafta kaybım olmazdı diimi:kızgın:

Mesajları tararken ne buldum bakın. Bijoux allah iyiliğini versin canım ya bayıldım gülmekten keşke kıllansan haa :bayılmış üye simileyi:

öncelikle elma sirkesinin göğüs büyüttüğü de nerden çıkmış ya ay çok güldüm ne alakaaa :roflol::roflol: benim göğüslerim çok büyüktür, elma sirkesiyle diyet yaptığım dönemde onlar bile küçülmüşlerdi, iç çamaşırımdan anlıyodum. zaten elma sirkesi sıkılaştırıyo arkadaşlar.

ikinci olarak da 1 senedir nerdeyse hergün çiğ sarmısak yutuyorum ama kıllanma falan yapmadı bende. saçı başı çok cılız olan ben derim ki keşke yapsaaa -tatlicadiarzu-

Melis canım kallisinkini gördünmü onun avatarıda süper :)) falcı oldu hanım malum kriz onuda vurda para para diyor başkada bişi demiyor:))))

şimdi gördüm kallisinkini süper 3 kuruşa 5 köfte :)
çok güldürdünüz beni.
Bir önceki de çok güzeldi ama bunlar süper olmuş sırnaşık şey

çenem düşmüş bugün...cvp vermedğim kimse kalmadı sanırım...bugünkü bildirime geçmek istiorum ama maalesef dengesiz beslendim bugün...annemin ew işlerine daldım hazır o yokken... karışanda yokken ne varsa yaptım tabii zmn su gibi geçti...ara öğünler kaçtı ana öğünlerin saatleri geçti...

sabah 10:00-------domates..1.haşlanmış yumurta...1,5 dilim çavdar ekmeği...2 yemek kaşığı biberle kvrulmuş ekşimik...(bu kahvaltı her zmnkinden sağlam oldu)

12 deki araöğün kaçtı...yiğenimi okula bırakıp işlere geri döndüm...

öğlen yemeğim kaçtı bi baktım saat 15:00 bi kahve içiim dedim...kızım acıktı o kdr işin arasında bişi yapamadım aşşağı inip güveççiden güveç aldım 2 tane...kızım birini yiynce diğeri kaldı...bende öğlen yemeği niyetine kahvemle onu yedim saat 15:30 da

17 deki ara öğünde gitti....

işlere daldım yerler mutfak banyo derken...bi baktım saat 18:30...akşam yemeğimde kaçtı...ewe gelip banyo etmemiz 19:30 u buldu...

akşam yemeği olarak 1 kase yoğurt--4 köfte(yağsız tavada pişmiş)yedim...

bol su içtim...bu kdr...öğünler atlamakla hata ettim...akşam yemeğimide geç yedim...ne sölerseniz razıyım artık:delphin:

ne karışık yazmışım yaaa....özetliim bari...

sabah 10:00----------1 haşlanmış yumurta...1,5 dilim çavdar ekmeği...biberle kavrulmuş ekşimik...domates...1 bardakta şekerisz çay içtim

ara 12:00-----------yok

öğle 15:30 ------- 1 güveç...nescafe

ara 17:00-----------yok

akşam 19:30------ yağsız tavada pişirilmiş 4 köfte...1 kase yoğurt

bütün gün bolca su....işte bu kdr....SAYGILARRRRR.....

spora gerek kalmadı bugün o kdr hareket eetim ki temzilik öldürdü beni zaten...4 kere 5, kata çıktım...yiğeni okula götürdüm...neyse bu hafta benden iş yok zati....öpüorum hepinizi iyi geceler...bu kdr çene yeter....kaydirigubbakcemile3

iyi geceler arkadaşlar ben yine gelene kadar herkes gitmiş.gündüz misafir vardı akşamda kızımın dersi için şehre indik dersane yok ya herkesten yardım istiyoruz.kızları yatırdım anca girebildim.bu günki yazıları okudum kendi derdimi unuttum bence takıma nazar değdi kurşun döktürelim herkeste bir sorun var ya allahım daha beterinden korusun .bu gün misafir olunca yeme düzenim yine bozuldu dün çok iyiydi hiç bozmamıştım bide reglim yakın bir sinir bir gerginlik patlamaya hazır bomba gibiyim.iki gündür canım çok tatlı istiyor helede çikolata bi hastalaniyim hepsi normale dönecek :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

güzellerim bende cikip yatacagim. sabah gelemem saat 14.00 e kadar calisiyorum. kilom malesef ayni. 74.2. kallisim ben 10bin adimimi hic bozmadim canim. en az 10bin yapiyorum yatana kadar. ama kopuk kopuk yani hepsi birden yada iki defada degil. bu konuda fikrini rica edecegim. görünüs olarak toplanmaya basladim. selülitlerde azalma görüyorum. ama kilom pek yavas gidiyor. sabirla devammi edeyim sok diyetmi yapayim yoksa bir süre arami vereyim?10bin adimi bir yada iki defada yaparsam dahami basarili olurum sasirdim kaldim. okadar göbek at kalca kivir oldugun yerde say tövbe tövbe..kaydirigubbakcemile2
iyi geceler canlarim . yarin icin basarilar diliyorum hepinize. öpüldünüz kocaman

Back
X