- Konu Sahibi Cherry Mom
- #9.121
Merhaba arkadaşlar
şöyle bi geçmişi okudum da öncelikle xtabu cuma bişeyler yazmak istedim;
canım benim zor bir dönem Allah kolaylık versin, üstüste yaşadığınız bu borçlanmlar sonunda neyseki iyi bir karar alınmış o da ekonomiyi senin yöneticek olman. Bu durumu iyi değerlendir bitanem, sonunda herkes hayatı boyunca çeşitli sınavlardan geçiyor, bu durumda hayata karşı dik durmak lazım, canım nolur kendini bırakma, daha da tutun bak işin güzel tarafı ailen senin yanında, çocuğun yanında, yönetim senin eline geçti, belki bir enkaz aldın ama, sen bunu en güzel şekilde çözersin inanıyorum. Bir iyi tarafta eşinin uzun seneler aynı yerde çalışıyor olması, belki onun işyerindende kredi talebiniz olabilir bilemem tabi ama....
Canım bak iş görüşmelerin oluyor, inşallah sana da hayırlı bir kapı açılır.
Bu arada aman ha diyetini boşlama yarın bugün iş hayatına başlıyacaksın, tombiş olmak iş ortamında da dezavantaj biliyosun herşey birden yoluna girecek, derin bir nefes alıp kolları sıvayıp yeni hayatına başla sana bol şansa ve kolaylıklar dilerim canım
çok teşekkür ederim sportiecim...haklısın kilolu olduğum içinde işe alınamadığım düşünüodum ve arkadaşlarımda öle sölüo...fiziğe çok önem veriolar diolar...iş için sağlık için...estetik için...her türlü şey için işte kiloların gitmesi şart cnm biliorum....
ewt yönetim bnm elime geçti...bu bnm için avantaj oldu...o kdr iyi maaşla ben para biriktiridim o sadece yedi ..geleceğini eşini ewladını düşünmedi.....ki su an en dip noktadayız...hala biriktirebilme umudum var...marketlerdeki broşürlerle ihtiyaç listeleri düzenleyip ne kdr para gerkli olduğunun hesabını yapıyorum koca gün...para biriktirip kızımı okula yazdırmam gerekio...faturalar gelir gider hesapları...ben eşimi bi kere bile hesap yaparken görmedim...o kdr borcun içindeyken o kdr rahattı ki vicdan duygusuna hayran kaldım...be adam o kdr borç var gözüne nasıl uyku girdi...nasıl boğazından yemek geçti...şahsi borcum değil ya bnm... gelse ona gelir... hapise girse o girer...bnm anam var babam var çeker giderim...ama ben bunalıma girdim o ne var yaaa dedi durdu....
ewt tatlım hayata karşı dik durmak gerekio...bazen dvm edemeyecekmişin gibi gelio ama...yapçak bişi yok...dediğin gibi hepsi sınav...Allah'ım beni sınıo...
en çok neye üzülüorum bilio musunuz? yani bişi almış olsam elimde bişi var dicem...ama yok...sıfır elde var sıfır...hani ew alırsın mal alırsın araba alırsın da borçlanırsın yaaa...iyi güsel ona razıyım...sonuçta bunun için çelikilen çile kutsal...bişi sahibi olucaksınız...yatırım sonuçta sattın mı para eder...
bizim ki ne...nereye ödüyoruz...elde ne var...bu sıkıntı niyeee...neden 10 kere tekrarlandı...yazık değil mi koca gün çalışıo...
abimde 5 sene önce kredi kartı borcu yapmış sıkıntı yaşamıştı...ama o sadece bir kereydi...bi daha hayatı boyunca kredi kartını hayatına sokmadı...parası varsa aldı yoksa biriktirip gitti peşin aldı...şimdi bankalar arıo kart die..hyr dio...
hata yapılır ama bence tekrarlanmamalı...
şans dileğin için tşk ederim...hepimize