• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim de bayadır çekiyordu ama listeye girdim🤣🤣onlar patates hamburger yedikçe ben su içiyorum🤣🤣yemeğimi sindireyim de ip atlamaya çıkacağım💃
Ooo tamam kesin derece geliyor🤣🤣 ben de 7leri göreyim kendime ödül vereceğim 1 yıldır ağzıma sürmedim hamburger en çok onu yemek istiyorum bir de künefe🤭🤭 kolay gelsin canımcım sana şimdiden😘

Ooo tamam kesin derece geliyor🤣🤣 ben de 7leri göreyim kendime ödül vereceğim 1 yıldır ağzıma sürmedim hamburger en çok onu yemek istiyorum bir de künefe🤭🤭 kolay gelsin canımcım sana şimdiden😘
Ben de cuma günü bi dondurma yemek istiyorum ya bakalım😂bi de cumartesi günü kuzenlerle akşam yemeğine gideceğiz ben yine sağlıklı şeylere yöneleceğim tabi💃😊

Akşamüstü 6 da uydum 8 de kalktım dengem şaştı kalktığımda çok açtım🤭 kendimi frenlemeye çalışsamda çok kaçırdım spor da yapasım gelmedi battı balık yan gider🙈 ama iki gün çok dikkat edeceğim orticim😘

Kilolar çok olunca canım süreçte uzuyor ben de çok sıkıldım neredeyse 1 sene olacak ama hala verecek bir sürü kilo var ben geçen yaz o fit insanlar yüzünden diyete başladım🙈 inşallah bu yaz olmadı ama bir sonraki yaz biz de fit olacağız😍😍

Ben de öyle diyorum canım bunca emek boşa gitmemeli ama inişler çıkışlar oluyor bu da böyle en azından 7li rakamları görsek ama az kaldı ikimiz içinde birkaç hafta sonra inşallah göreceğiz ikimiz de çok güzel kilolar verdik😘
Aynen benimde öyle vermem gereken çok kilo var canım inşallah kışa kadar hallederiz tüm kiloları... Evet gelsin artık 7 ler de motive olalım canım durmak yok yola devam diyelim kuzu nediiym regl oldum inanılmaz çikolatalı bişeyler yiyesim var mutfaga gidiyorum vazgeçiyorum dün dondurmadan yedim az bakalım bugün olmasın inşallah.. 😘 😘 😘

Evet belki de spor yapmadin diye oyle hissetmisindir

Aynen ben de oyle sandim😀😀

Bana da iyi geldi valla insan yazmaya utanip cok yemiyor😅

Oo eline sağlık. Insallah cuma seni utandirmam😅 bugün de sahilde bisiklet surmeyi düşünüyorum
aynen sorumluluk duygusu galiba :))

Ben de cuma günü bi dondurma yemek istiyorum ya bakalım😂bi de cumartesi günü kuzenlerle akşam yemeğine gideceğiz ben yine sağlıklı şeylere yöneleceğim tabi💃😊
İlla bir yerlere gidiyoruz veya davet ediliyoruz ama önemli olan sağlıklı tercihler yapıp porsiyonları küçük tutmak canım hem zaten cumartesi günüymüş rahat rahat git ye🤩🤩
Aynen benimde öyle vermem gereken çok kilo var canım inşallah kışa kadar hallederiz tüm kiloları... Evet gelsin artık 7 ler de motive olalım canım durmak yok yola devam diyelim kuzu nediiym regl oldum inanılmaz çikolatalı bişeyler yiyesim var mutfaga gidiyorum vazgeçiyorum dün dondurmadan yedim az bakalım bugün olmasın inşallah.. 😘 😘 😘
Ben de bu hafta regldim tatlı olarak değil ama açlık olarak etkiledi beni şükür bugün bitti😅 Sen tutmaya çalış kendini canım cuma gününe kadar cuma günü ödüllendirirsin kendini 🥰🥰

İlla bir yerlere gidiyoruz veya davet ediliyoruz ama önemli olan sağlıklı tercihler yapıp porsiyonları küçük tutmak canım hem zaten cumartesi günüymüş rahat rahat git ye🤩🤩

Ben de bu hafta regldim tatlı olarak değil ama açlık olarak etkiledi beni şükür bugün bitti😅 Sen tutmaya çalış kendini canım cuma gününe kadar cuma günü ödüllendirirsin kendini 🥰🥰
Evet cumartesi günü daha relax olurum ama olsun yine de elimden geldiğince. Tabağımda pattis gelirse yerim ama🤣🤣

Listeye uyuyorum spor da elimden geldiğince yapıyorum ama sanki kilo vermem durdu gibi 😑 tadım kaçtı. Aslında giyemediğim kıyafetlere girmeye başladım. İncelme var ama tartı moralimi çok bozuyor. Neredeyse inceldiği yerden kopsun diyeceğim. Help meee! 😵😵

C Cagrihilal1 canım iyi gelecek sana eminim diyet mantığından birazcık uzaklaşman. Çünkü diyeet diyerek sosyal yaşantını kısıtlıyorsun ve sıkılıyorsun bunalıma giriyorsun hiçbir şeyden zevk almıyorsun. Bir müddet rahat bırak kendini çok iyi gelecek sana😘😘
Aynen psikolojim mahvoldu butun hayatim diyet etrafinda dönüyor. Sanki hic kilo vermemisim kadar rahatsiz vucudumdan sanki her gecen gun kalinlasiyorum kafayi yedim galiba

Listeye uyuyorum spor da elimden geldiğince yapıyorum ama sanki kilo vermem durdu gibi 😑 tadım kaçtı. Aslında giyemediğim kıyafetlere girmeye başladım. İncelme var ama tartı moralimi çok bozuyor. Neredeyse inceldiği yerden kopsun diyeceğim. Help meee! 😵😵
Vallaha bende yardim edecek psikolojide degilim ama 2 yildir bogusma icindeyim ben sen daha yeni basladin sayilir. Hemen pes etme. Kilo vermen durduysa biseyleri degistirmen lazim demektir. Fark etmeden gizli kalori aliyor olabilirsin👍👍

Vallaha bende yardim edecek psikolojide degilim ama 2 yildir bogusma icindeyim ben sen daha yeni basladin sayilir. Hemen pes etme. Kilo vermen durduysa biseyleri degistirmen lazim demektir. Fark etmeden gizli kalori aliyor olabilirsin👍👍
Evet yolun çok başındayım hızlı sonuçlar bekliyorum sanırım.
Gizli kalori mi? Hemen araştırıyorum.

Evet yolun çok başındayım hızlı sonuçlar bekliyorum sanırım.
Gizli kalori mi? Hemen araştırıyorum.
17 Haziran Perşembe
Sabah
Domates
Salatalık
1kk peynir
2 bardak çay

Öğle
Tavuk ızgara

Akşam
Ev yapımı etli noodle (1 büyük tabak)
Bir kase yeşil salata
İki kaşık ev yoğurdu

Su: 2.8 litre, spor :yok

19 Haziran
Sabah
2 yumurtadan peynirli omlet
5 zeytin
1 dilim ekmek
2 domates

Ara
1 kupa sütlü kahve
10 badem-fındık

Öğle
Pilav
Türlü
Yeşil salata

Akşam
Yoğurt
Yeşil elma

Su:2 lt, ama devam ediyorum içmeye.
Spor: 30 dk leslie, 10 dk bölgesel. Daha fazla yapamadım maalesef.
Cherry Mom Cherry Mom hzlsel hzlsel @ummhnisa @birniyetmeselesi

20 Haziran
Sabah
Menemen
5 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Ara
Yoğurt
1 elmalı kurabiye

Öğle
Yok

Akşam
Tavuk dünyası menüsü yaptım evde 🙈
Yanında ayran

Suyu ölçemedim. Spor bugün yok, biraz oğlumla ve evle ilgilendim 😇

21 Haziran
Sabah
3 minik lalanga
3 zeytin
1 kk peynir

Ara
1 elmalı kurabiye
1 kupa bitki çayı

Öğle
Patatesli çıtır tavuk

Ara
1 yeşil elma

Akşam
Yeşil salata

Su:2.5 litre. Spor yapamadım, temizlik yaptım 🙈

Sabah
1 küçük dilim ıspanaklı börek
1 Salatalık
3 zeytin
1 tk labne peynir

Ara
Sütlü kahve
2 kuru kayısı

1 küçük kinder çikolata 😑

Öğle
Bir kase süzme peynirli yeşil salata

Akşam
3 köfte
6 kaşık pilav
4 kaşık yoğurt

Su:2.5 lt Spor: Leslie 3 mil

Cherry Mom Cherry Mom @matteroftime @umnhisa hzlsel hzlsel
Canim ben menulerine baktim simdi. Kilo verememen duraklamadan degil. Sen kalori olarak az aldigini saniyorsun ama farkinda olmadan cok karbonhidrat ve yag aliyorsun. Hemen hemen butun menulerinde kacamak tarzi seyler var. Gizli kalorin yag sanirim cunku butun yaglari ayni tabakta yrmissin. Mesela ben bugun omlet yedim yag oldugu icin yaninda zeytin ve peynir yemedim. Salatama yag koymuyorum. Sen ayni gun hem omlet hem zeytin hem kurabiye hepsi yag grubu ana ogundr pisen yemeklerde yine yag var salataya da ekliyorsan bir dunya yag yemis oluyorsun. Onlara dikkat et hergun ufak kacamaklar yerine haftanin belli gunleri bir ogun de yap yapacagin kacamagi her gun yiyince ne kadt az yesende kilo vermek zorlasiyor. Tabi ben kendimde yasayip gordugum sekilde yorumluyorum.

C Cagrihilal1 in dedigi gibi gizli kalori de alabilirsin. Kalori hesabi yapabilirsin mesela ben de disarida yiyorum bol bol kalori olarak ekliyorum😀 ama az yiyip de tartiya yansımayı da görmemişsem o zaman tartinin bana borcu varmış gibi düşünüyorum 😀

Canim ben menulerine baktim simdi. Kilo verememen duraklamadan degil. Sen kalori olarak az aldigini saniyorsun ama farkinda olmadan cok karbonhidrat ve yag aliyorsun. Hemen hemen butun menulerinde kacamak tarzi seyler var. Gizli kalorin yag sanirim cunku butun yaglari ayni tabakta yrmissin. Mesela ben bugun omlet yedim yag oldugu icin yaninda zeytin ve peynir yemedim. Salatama yag koymuyorum. Sen ayni gun hem omlet hem zeytin hem kurabiye hepsi yag grubu ana ogundr pisen yemeklerde yine yag var salataya da ekliyorsan bir dunya yag yemis oluyorsun. Onlara dikkat et hergun ufak kacamaklar yerine haftanin belli gunleri bir ogun de yap yapacagin kacamagi her gun yiyince ne kadt az yesende kilo vermek zorlasiyor. Tabi ben kendimde yasayip gordugum sekilde yorumluyorum.

Yaaa.. Yağı da o kadar azalttım oysa. Sen söyleyene kadar hiç bunu düşünmemiştim canım sağolasın. Ne zormuş kilo vermek. Alırken öyle mi, iki gün dikkat etmesem on kilo alırım 😑

C Cagrihilal1 in dedigi gibi gizli kalori de alabilirsin. Kalori hesabi yapabilirsin mesela ben de disarida yiyorum bol bol kalori olarak ekliyorum😀 ama az yiyip de tartiya yansımayı da görmemişsem o zaman tartinin bana borcu varmış gibi düşünüyorum 😀

Şöyle bir baktım da ne gizli kalorisi canım, yağ şişesini kafama diksem daha iyi olurmuş 😂😂

Tartıya borçlansam artı olarak öder.
Ben de yapayım kalori hesabı. Kullandığın bir uygulama ya da site var mı canım? 😁

Yaaa.. Yağı da o kadar azalttım oysa. Sen söyleyene kadar hiç bunu düşünmemiştim canım sağolasın. Ne zormuş kilo vermek. Alırken öyle mi, iki gün dikkat etmesem on kilo alırım 😑
Canım birçok yerden yap alıyoruz saf mısın diyeceksin belki ama haşlanmış yumurtada yağ varmış ve ben bunu kullandığım uygulama sayesinde öğrendim🤦🏻‍♀️ Uygulama indirip günlük yağ karbon protein ve toplam kalori miktarını hesaplayabilirsin öyle olunca daha kontrollü gidiyor insan

Canım birçok yerden yap alıyoruz saf mısın diyeceksin belki ama haşlanmış yumurtada yağ varmış ve ben bunu kullandığım uygulama sayesinde öğrendim🤦🏻‍♀️ Uygulama indirip günlük yağ karbon protein ve toplam kalori miktarını hesaplayabilirsin öyle olunca daha kontrollü gidiyor insan
Oy oy... Ciğerim dağlandı. Uygulama önerisi istiyorum 😕 kaçış yok

Oy oy... Ciğerim dağlandı. Uygulama önerisi istiyorum 😕 kaçış yok
Ben Fit365 uygulamasını kullanıyorum canım fatsecret diye bir uygulama var o da güzel ama ben Fit365 e alıştığım için FatSecret bana bir değişik geldi uyum sağlayamadım🤣 mutfak tartısı almayı planlıyorum çünkü gramlar tam tutmuyor eksik ya da fazla olabiliyor🤭

Ben Fit365 uygulamasını kullanıyorum canım fatsecret diye bir uygulama var o da güzel ama ben Fit365 e alıştığım için FatSecret bana bir değişik geldi uyum sağlayamadım🤣 mutfak tartısı almayı planlıyorum çünkü gramlar tam tutmuyor eksik ya da fazla olabiliyor🤭

İçim şişti canım yarın tartıda bu yüzden bile fazla çıkabilirim 😂😂
Hemen bakacağım

Back
X