• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Almamak için bunlara dikkat edeceğiz. Aldıklarımızı vermek için daha fazlası gerek. Ne zormuş bu işler 😵
Ben şu ana kadar vermem gereken kilonun çoğunu verdim ama en zor kısma geldiğimi düşünüyorum son 15 kilodayım eminim şu ana kadar verdiğim 35 kilodan çok daha zorlayacak beni🤣
İçim şişti canım yarın tartıda bu yüzden bile fazla çıkabilirim 😂😂
Hemen bakacağım
Yok yok canım çok takma kafaya daha yeni başladın zaten bundan sonra dikkat edersin daha kolay gider kilolar ben 15 yaşında diyet yaparken 69 kiloyla başlamıştım haftada genelde 700-800 gram gidiyordu kilon az olduğu için zaten büyük rakamlar gitmez o yüzden beklentini çok yüksek tutma ne versen kardır

Şöyle bir baktım da ne gizli kalorisi canım, yağ şişesini kafama diksem daha iyi olurmuş 😂😂

Tartıya borçlansam artı olarak öder.
Ben de yapayım kalori hesabı. Kullandığın bir uygulama ya da site var mı canım? 😁
Valla google'a yazıp bakıyorum hep😀 paket ürünse de kalorisi yazıyor zaten

İlla bir yerlere gidiyoruz veya davet ediliyoruz ama önemli olan sağlıklı tercihler yapıp porsiyonları küçük tutmak canım hem zaten cumartesi günüymüş rahat rahat git ye🤩🤩

Ben de bu hafta regldim tatlı olarak değil ama açlık olarak etkiledi beni şükür bugün bitti😅 Sen tutmaya çalış kendini canım cuma gününe kadar cuma günü ödüllendirirsin kendini 🥰🥰
Tuttum kuzum yemedim ödem suyu içtim ananaslı olan senin tarifin tadı güzelmiş.. maydonozluyu yapıyordum hep senin tarifin içimi daha kolay... cuma ya az kaldı inşallah güzel sonuçlar görürüzz de ozaman ödül veririz😘😘

Tuttum kuzum yemedim ödem suyu içtim ananaslı olan senin tarifin tadı güzelmiş.. maydonozluyu yapıyordum hep senin tarifin içimi daha kolay... cuma ya az kaldı inşallah güzel sonuçlar görürüzz de ozaman ödül veririz😘😘
Ben de bu hafta maydanozlu bir tarif yaptım ara öğün niyetine içiyorum ama ananaslı tarif favorim ayda bir kez yapıyorum o tarifi inşallah sende de bende olduğu gibi etki eder canım😍😍haftaya tekrar dukan birasına başlayacağım bir de hurma ve ayran detoksu yapacağım 7leri görüp tam bir ödül günü yapacağım🤣🤣

Ben de bu hafta maydanozlu bir tarif yaptım ara öğün niyetine içiyorum ama ananaslı tarif favorim ayda bir kez yapıyorum o tarifi inşallah sende de bende olduğu gibi etki eder canım😍😍haftaya tekrar dukan birasına başlayacağım bir de hurma ve ayran detoksu yapacağım 7leri görüp tam bir ödül günü yapacağım🤣🤣
Süpersin inşallah canım kim tutar seni harikasın birlikte yapalım.. ben dukan birasını denemedim hiç nasıl tadı etkisi nasıldı? inş bu hafta görürsün kuzu 7 yi 😘😘😘

Sabah 1 poset kahve yarim elma
Oglen 1 paket eti form
1 sütlü kahve
Aksam 3-4 kabak (80 kalori)
650 gram lightyogurt(350 kalori)
1 küçük elma 1 yumurta

Aksam yemeğini fazla yiyorum spor da yapicam diye 🙄🙄

Su 2.5 litre olacak
Spor yarım saat eliptik
6800 adım
Şimdi gördüm ortim menünü sen kendini tek öğün besleniyormuş say o yüzden akşam çok yediğini düşünme zaten yediklerin de hep sağlıklı yiyecekler tabi kahvaltı metabolizmayı güzel çalıştırır keşke yapabilsen en azından yulaf ve sütle bir kahvaltı yapabilsen bile yeter sana yarın ödem için bir şeyler içebilirsin yeşil çay kiraz saplı çay olabilir 🤔

Süpersin inşallah canım kim tutar seni harikasın birlikte yapalım.. ben dukan birasını denemedim hiç nasıl tadı etkisi nasıldı? inş bu hafta görürsün kuzu 7 yi 😘😘😘
Dukan birası yaptığım ilk hafta 1,6 kilo vermiştim tadı fena değil maden suyu olduğu için mutlaka soğuk içmek gerek bir iki güne alışıyorsun tadına bu hafta 7yi ucundan kaçırırım gibi geliyor ama haftaya kesin görürüm sende haftaya görürsün canım detoksları yaparsak hele kesin görürüz🤭🤭

Onuda yaptik ayipsin 🤣🤣 her yolu zorluyoruz 🤣🤣
Geçen haftalarda yine tartıyı değiştireyim bu beni fazla tartıyor dedim eşim dur ben tartılayım dedi onu normal gösterdi🤦🏻‍♀️ Ve izin vermedi bana kalsa herhalde ayda bir yeni tartı alacağım🤣🤣

Günaydın kızlar
Elimden geldiğince burada olmanın da verdiği sorumlulukla herşeye dikkat etmeye çalışıyorum. Ama şu günlerde aktif olamıyorum. Türkiye’ye corona yüzünden döneli 1 sene oldu lakin sıfırdan düzen kurmak zor hepinizin malumu. Sanırım en sonunda bir yol buldum ancak bu süreçte çok aktif olamıyorum. 20 gün içinde İzmir’den Selimiye köyüne taşınmaya karar verdim. Marmaris’ten sonra ufak bir yarımada :) lakin eşya topla taşı kağıt kürek işleri derken daha az aktif olabileceğim burada. Alt listede kalıp elimden geldiğince katılım sağlamak istiyorum. Ama ortaklar ve spor listelerinde yer almayım. Dahil olamıyorum aktif şekilde! Yine koca bir inşallah ile taşınma sonrası diyeyim.

Cherry Mom Cherry Mom hzlsel hzlsel yarimuhendis yarimuhendis redsonja87 redsonja87
Kollontaiciğim hayatındaki bu yeni değişiklik sana çok güzel ve çok hayırlı kapılar açarım umarım. Az çok seyahat etmeyi ve hayatında radikal değişiklikler yapmayı sevdiğini öğrendik zaten. Her şey gönlünce olsun tatlım, alt listede de olsan gel yine de buralara ki o pozitif enerjinden nemalanalım biz de biraz.

Cherry Mom Cherry Mom kaptankuşum ben de Cuma günü ufak bir tatile çıkıyorum. Yediklerime muhtemelen dikkat edemeyeceğim birkaç gün. Yine de emeklerim zayi olmasın diye ipin ucunu kaçırmamaya çalışırım ancak önümüzdeki hafta takımı olumsuz etkilememek adına izin rica ediyorum veyahut geçici olarak alt listeye geçebiliyor muyum bilmiyorum. Sen en uygun formülü benim hesabıma yazarsın zaten 🙃

Günaydın herkese
Bu bir demotivasyon yazısıdır. Bir süredir boğuştuğum döküntülü hastalığım neredeyse tüm vücudumu sardı. Biraz terlesem anında kaşıntı başlıyor ama kaşımak yasak. Duş da yasak. Ensem dahi o döküntülerle kaplı. Saçlarım da kısa olduğu için çok belli oluyor. Dermatolog, enfeksiyon hastalıkları.. Hepsi gördü fakat tedavi hiçbir işe yaramadı. Alerji ilacı içiyorum halsizlikten perişan oldum. İştahımı sormayın gitsin. Değil tempolu yürümek işe giderken bile zorlanıyorum terlememek için. Dün aynada kendimi gördüm eskisi gibi değilim. İştahımı açan şey de ilaçlar değil. Tamamen psikolojik yediğimi düşünüyorum. Tedavi 1 buçuk ay daha devam edecek ama bittiğinde ben nasıl olacağım hiç bilmiyorum.

Günaydın herkese
Bu bir demotivasyon yazısıdır. Bir süredir boğuştuğum döküntülü hastalığım neredeyse tüm vücudumu sardı. Biraz terlesem anında kaşıntı başlıyor ama kaşımak yasak. Duş da yasak. Ensem dahi o döküntülerle kaplı. Saçlarım da kısa olduğu için çok belli oluyor. Dermatolog, enfeksiyon hastalıkları.. Hepsi gördü fakat tedavi hiçbir işe yaramadı. Alerji ilacı içiyorum halsizlikten perişan oldum. İştahımı sormayın gitsin. Değil tempolu yürümek işe giderken bile zorlanıyorum terlememek için. Dün aynada kendimi gördüm eskisi gibi değilim. İştahımı açan şey de ilaçlar değil. Tamamen psikolojik yediğimi düşünüyorum. Tedavi 1 buçuk ay daha devam edecek ama bittiğinde ben nasıl olacağım hiç bilmiyorum.
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce toparlanırsın

Listeye uyuyorum spor da elimden geldiğince yapıyorum ama sanki kilo vermem durdu gibi 😑 tadım kaçtı. Aslında giyemediğim kıyafetlere girmeye başladım. İncelme var ama tartı moralimi çok bozuyor. Neredeyse inceldiği yerden kopsun diyeceğim. Help meee! 😵😵
Canım kaçamakları azaltman lazım Hilal'in söylediğii gibi, çok güzel analiz etmiş. Bir de bol bol Leslie tavsiye ederim. Haftada 4-5 spor olursa kaçamaklar da çok etkilemez. Bir de kaçamaklar haftasonu olursa cumaya kadar toparlamak için vaktin olur. İnceliyorsan zaten hiç moral bozma, her şey tartıdaki kilo değil önemli olan vücudun sıkılaşıp şekle girmesi :KK68:
Günaydın herkese
Çok geçmiş olsun, sağlık her şeyden önemli. İnşallah kısa sürede tedavin olumlu sonuçlanır :KK68:

Canım kaçamakları azaltman lazım Hilal'in söylediğii gibi, çok güzel analiz etmiş. Bir de bol bol Leslie tavsiye ederim. Haftada 4-5 spor olursa kaçamaklar da çok etkilemez. Bir de kaçamaklar haftasonu olursa cumaya kadar toparlamak için vaktin olur. İnceliyorsan zaten hiç moral bozma, her şey tartıdaki kilo değil önemli olan vücudun sıkılaşıp şekle girmesi :KK68:

Çok geçmiş olsun, sağlık her şeyden önemli. İnşallah kısa sürede tedavin olumlu sonuçlanır :KK68:
İnşallah.. iyi geleceğini bildiğim herşeyi denemek istiyorum..

Günaydın herkese
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce iyileşirsin senin için zor bir süreç olmalı alerji zor benim kızım da da var ve senin gibi denemediğimiz ilaç doktor vs kalmadı rabbim şifa versin herkese

Back
X