- Konu Sahibi Cherry Mom
- #11.181
Kallisim sen kendine değer biçmişsinde vallah ben değer biçemem senin sohbetine 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kurabiye yapıp gönderecekmiş pehhhh sen önce bebek poşetliği resmini koy allahım yarebbim seni bekliyom dikecemdeeehahah tabi neye benzer bilmem hahahah
yok ama gerçegi kadar oldu 1. senedir . şutarafagitti çok şey paylaştık özge kuşumla ....Şeniz:enbuyukkk:aeben ciddi ciddi kardeşinmi:1shok:
amanin BEYZUS gelmiş allah aşkına konuş kardeşim aylarca sesiz sessiz bizi izledin merak ediyoruz senii hoşgeldin :))
amanin BEYZUS gelmiş allah aşkına konuş kardeşim aylarca sesiz sessiz bizi izledin merak ediyoruz senii hoşgeldin :))
durun durunnnnn. kim kimin kardeşi. ne zaman kardeş olmuşlar yaff devrelerimle oynamayın benim derhal açıklama istiyorum..
kallisimya bu beyzusta ne inatçıymış tek kelime yazmadı
Sizleri çok seviyorum.Başarılarınızla mutlu oluyorum.Sizde arada 90 kilo nun topiğine gelirseniz sevinirim.Hemde biraz hava yaparım arkadaşlarım beni arıyor diye;şaka bir yana
gerçekten sizleri arkadaşım görüyorum ve çok seviyorum.Kocaman başarılar diliyorum hepinize.opuyorumnanaktan
mersa bu yazıyı okumak için birde mercek verseydin bize yaa. senin bizim gözlerimize kastın mı var bacummmm :))
canzide bomba patlatacak cocoda bkm de sporti çikolat ve ben kusur kalmayız cicim :))) bu hafta 1. olun evinize gelip kabaklarınızı ben haşlayacağım söz:roflol:
beyzus bir gün bir kelime yazarsa bu takımaalkisalkisalkis diyet kurabiye yapıp adreslerinize postalayacağım:roflol: ahdım var...
...
Canım merhaba;
Evet sonunda geldim.Merak etmekte haklısınız.Ben ocak ayından beri sizleri izleyip birlikte kilo vermeye çalışıyorum.İş yerindeki bilgisayarum üye olmama izin verdi ama aktifleşmemi engelledi(bizim teknoloji grubunun marifeti) Bu yüzden sizleri okuyor ama çok istesemde cevap yazamıyordum.Sonunda eve pc aldım,aktifleştim.Artık hem evden hem işyerinden yazabiliyorum.Sizde yeni birine yer yoktu,aynı zamanda 90 kilonun üzerindekileri de izliyordum,onlar müsaitti ve gruba katıldım.
Sizleri izlemeye başladığımda 102 kilo idim şu anda 87,500 kiloya düştüm.Sizlerden çok destek aldım kendi kendime.Sizleri çok sevdim ve hala aklım sizde .Bu yüzden sık sık ziyaretinize geliyorum.Yeni başladığınız diyeti uygulamayı istiyorum;ama yıllık izinler başlayacak,gittiğim yerlerde harfiyen uyamam sonrada kendime kızarım diye cesaret edemiyorum.
Sizleri çok seviyorum.Başarılarınızla mutlu oluyorum.Sizde arada 90 kilo nun topiğine gelirseniz sevinirim.Hemde biraz hava yaparım arkadaşlarım beni arıyor diye;şaka bir yana
gerçekten sizleri arkadaşım görüyorum ve çok seviyorum.Kocaman başarılar diliyorum hepinize.opuyorumnanaktan
hah ha ay beni çok güldürüyosun dün yazdıklarıma körmüyüz dedin küçülttüm ben yeni öğrendim ya renkli yazmayı yazıları büyütüp küçültmeyi her defasında yeni denemeler yapıyorum hadi mercekte benden hediye olsun tüm takıma dağıtıyorum :smiley-cool:mercek bulamadım 6 numara gözlüklerle idare edin artık.sengözlerimebaksanab
bunca ay burdayım burayı bu kadar kalabalık görmemiştim...ne hoş...herkese kucak dolusu sewgiler....a.s.
:enbuyukkk:
merhaba kızlar,
ben de akşam yemeğimi yedim ,akşam gerçekten doyurucu oldu.aslında erken yatsam,mesela 11 gibi,asla zorlanmam.ama kocam 2 den önce uyumadığı için,ben de uyuyamıyorum.dolayısıyla geç saatlerde ne olacak,acıkacak mıyım,onu merak ediiyorum.
canzi,canım afiyet olsun.su gibi akıp gitsin inşallah bu 38 gün.hatta biri gitti,kaldı 37 gün değil mi?
mersa canım çok küçük yazmışsın,valla zar zor okudum...nasılsın canım?sen de yapıyor musun bizim diyeti?
mehalim ellerine sağlık,sen ne beceriklisin öyle anacım...
olu_gelin,aaaahh ah ben de 59 lara düşsem de ömür boyu takılı kalsam orda kaydirigubbakcemile3 üzülme,belli bir dönem direnç olabilir,devam et inatla,gidecek elbet canım...