Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eve geldım nıhayet soyundum dokundum sodamı aldım karsınıza gecdım kulakları cınlasın gecen yıl mustang da heo boyle yazardı sodamı aldım geldım.ayaklarım ve bacaklarım zonklama noktasında agrıyor.ama guzel bır gundu .kuru meyve aldım bugun.yaban mersini dut ve günkurusu kayısı.taze meyvelerle donusumlu yemeyı dusunuyorum.sonra baska cd aldım battanıyenın altına gırıp ızlemek ıcın.bıde cokdandır aklımda olan bıkac parca gıysı aldım kendıme.dısarda da beslenme duzenıme uygun yıyecekler tukettım.kısacası ıyı bır gundu.dısarda bol bol yurudum tabı temposu yeterlı degıldı ama yarın yuruyusude devreye tam anlamıyla sokmus olacagım.psıkolog randevum ıyı gecdı keske hep beraber katılıp bır gurup terapısı yapabılsek.ayrıntılı anlatamıyorum ama kendımı daha ıyı hıssedıyorum

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar...

handecim benim kız 8 aylık oldu yeni..
nasıl kilo verdiğimi sormuşsun ayrıntılı yazayım..
doğumdan çıktım 5 kilo vermiştim..
ilk günler bişey yiyemedim bi iştahsızlık oldu..sadece bol bol sıvı içtim..
rezene,ısırgan içtim hem kilo verdiriyor hem süt yapıyor diye.
humana ve süt de içtim.
normal doğum yaptığım için 10 günlükken mekik ve yürüyüşe başladım..
öğünlerimde çorba salata sebze yemeği,yada ızgara salata vardı..ekmeği sadece sabahları yedim 1 dilim..ama protein vitamin herşeyi yedim..
ara öğünlerim meyveydi..
40 ım çıkana kadar sadece 3 kilo vermiştimakannehir
moralimi bozmadım aynen bu şekil devam ettim ve düzenli bir şekilde verdim..bu arada sütüm çok güzel oldu ve kızım çok iyi kilo aldı maşallah:nazar::nazar::nazar:
4 aylık olduğunda bütün kilolarımı vermiştim..bu sefer canımın çektiği şeylerden yemeğe başladım ama ölçülü..mesela pizza yedim diyelim,akşama sadece salata yedim yada ertesi gün salata meyve ve yoğurtla geçirdim..üstüne 2 kilo daha verdim..
kızım hala emiyor inşallah ta devam eder...böyle işte canım atladığım bi yer olduysa sorarsın cevaplarım..
şimdi 62 kilolarda geziyorum..1.73 cm boyundayım..57 olmak istiyorum:Saruboceq:
ama spor ve yürüyüşü bıraktım.bir türlü başlayamıyorum:kedi::tomato:

Son düzenleme:
günaydin arkadaslarr
keyifler nasil?
dünki mönümü yazayim
sabah: meyveli müsli light yogurt ile
öglen: kepek ekmeginde sade kasarli tost
aksam:2 yk kasigi kivircik lahana ( zonguldak yöresine ait salcasiz bir yemek) ve iki adet kabak (tatli)

5km yürüdüm.. vücudum isinmisken hep karin egsersizleri yaparim 200de mekik

selam canim,
nickin cok tahrik edicikaydirigubbakcemile3 o yüzden choko demiycem artik
ahhh nasil isterim ..esimle konusuyoruz zaman zaman ..inaniyorum bu yakarmayla karisik sohbetler bir gün kabul olucak.. ve ben gözlerimi istanbulda acicam ... cocuklarim olmasaydi bu sohbetler bukadar uzamazdi..ama ileride mutlaka.. ilk evimiz istanbulda olucak:Saruboceq:

hadi yaa cok heycan vericii..nasil oldu? suan kac yil oldu? tutunabildiniz mi? zorluklari mutlaka olmustur..is durumlari fln ?

ayrica kola yazin icin alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ben 3-4 yil once bagimliydim.. sonra kafami israil duvarina carptim kendime geldim.. ve dunyanin en zararli icecegi
pia biz 4 bucuk yıldır ıst dayız.esıme bır ıs teklıfı geldı 1 gece dusunduk karar verdım esım ertesı gun ıst a geldı 1 hafta sonrada evımızı tasıdık.hersey yolunda.hıcbır zorlukda yasamadım.dıyorum ya hayallerimın sehrındeyım.hımm bu ısrail duvarı konusunda anlaşacağız sanırım.vaadedilmiş topraklara hergün kapital saglamakdansa kola icmemeyi yercih ediyoruz isde
çikolatım dün akşam yemeğinde eşim diyor ki bana neden kolye almadın :roflol: o aşırı yer ama kilo almaz asla böyle uyuz bir tip yaz tatilindede o yedi ben spora gittim o 2,5 kilo verdi ben 1,5 aldım varmı böyle bir şey:kızgın: ufak kızım diyor ki annecim bana al nolur.. yani isteyen çok... kızımada alsaydım neden almadım diye pişma oldum çıkınca onada alacağım.. ben psikolojik olarak etkilendim zaten hemen kşam yemeğini geç yememize rağmen sadece kereviz salatasıyla yetindim...sabahtan beirde 2 meyve yedim az bişeyde cornfalekes.. ama acımıyorum .. dediğim gibi psikolojikse eğer 2-3 günde geçecektir sonrasını yazarım.. uyurken bile çıkartmadım.. kısa zincir kullanıyorum boynumdan aşağı sarkmıyor çocuklar dalga geçiyor tamda yemek borusuna oturtmuşsun daha çokmu etki ediyor diyeCADIARZU
disiplinde sıkılma huyu hepimizde var zaten öyle olmasaydık bir çok kez liste kararı aldık 3 günden öteye gidemedik...

ablacım evet gündüz hoş oluyor daha ok paylaşım oluyor... haftaya umarım açabilirsin çalışkan öğrenciopuyorumnanaktan
canım geçmiş olsun...

handecim.. beslenmen gayet hoş gözüküyor ara öğünlerden şikayet ediyorsun aynen bende ka yıldır ara öğünü düzenli yapmaya alışamadım çok atlıyorum...

canım balık çorbasını yazayım sana bir ara çok nefis oluyor çokta besleyici...

brokoliyi iki çeşit yapıyorum... haşlayıp üzerine elma sirkesi-limon-tuz,dereotu-maydanoz-sıvıyasarmısak istediğin baharatları koyabileceğin bir karışım yapıyorum.. bir taneside yine elma sirkesi- limon diğer baharat vs ama içine sadece yoğurt ekliyorum bu şeklini daha çok seviyorum yani yoğurtlu.. aynı şekilde brüksel lahanasınında salatasıı yapıyorum ...

canım kereviz salatasını diyete uydurduk içine sadece sarmısak tuz baharet ve yopurt kullanıyoruz ben bazen sadece faydası için dereotu ve maydanoz kıyıp ekliyorum.. akşam yaptım çok nefisti eşim ayy off patladım dediği halde son noktasına dek bitirebilmek için kavga ettik..

aman cedricim şu günlerde ne çok benzer şeyler yiyoruz bende hamsi siparişi aldım bugün eşimden ama nasıl yapsam bilemedim çocuklar pilavını aşırı seviyorlar- eşim buğulama seviyor bende hemen borcama dizeceksin üzerine bir kaç dilim soğan öylece fırın ızgara... salatasını yapmadım hiç tarifini verebilirsen boş olduğun bir anda memnun olurum canım...
yediklerin harika sen tartıda göz kırpması ile kalmayacaksın..:Saruboceq:
psikolog randevundada güzel sonuç alırsın inşallah...

piacım seninde yemen düzene girdi yaşasınnnopuyorumnanaktan

kabak tatlısına kadar olan yerini beğendim ama yediklerin az zaten zararı olmaz sanırım yakında bir tatlıyla tekrarlamazsan etki etmeyecektir..

istanbul benimde hayalim ama geleceğe dair hiç plan yapamıyoruz eşimde bende çünkü çocukların eğitimi için şu an mükemmel bir yerdeyiz ama deniz kokusu burnumun direğini sızlatır bazen hayal kurmama sebep olur inşllah bir gün diyorum kimbilir...sanada en kısa zamanda hayalini kurduğun yerde ev nasip olun inşallah...
kallistem bu kolye meselesini ben kaçırmısım ne kolyesıdır bu.canım allah iyiliğini versin hamsi ve salata anlamında yazdım.hamsiyide mısır ununa bulayıp tepsiye dizdim 3 sıra falan oldu.esım ıcın ıkı sıraya sıvıyag gezdırdım benımkı yagsız oldu.salata olarakda benım balık salatam vardır rendelenmıs havuc salgam mor lahana ve yesıl sogandan olusuyor lımon yag ılede sos yapıyorum.bolda roka ısde hamsı soframız boyle oluyor.esıme kalsa hamsılerı tavada kızartır ama kokusuna katlanamıyorum bıde kalorısı cok.evet bizim damak zevklerimiz benziyor
ok çok teşekkürler

handeor kardesıme ulasır ulasmaz yazıcam

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar...
handecim benim kız 8 aylık oldu yeni..
nasıl kilo verdiğimi sormuşsun ayrıntılı yazayım..
doğumdan çıktım 5 kilo vermiştim..
ilk günler bişey yiyemedim bi iştahsızlık oldu..sadece bol bol sıvı içtim..
rezene,ısırgan içtim hem kilo verdiriyor hem süt yapıyor diye.
humana ve süt de içtim.
normal doğum yaptığım için 10 günlükken mekik ve yürüyüşe başladım..
öğünlerimde çorba salata sebze yemeği,yada ızgara salata vardı..ekmeği sadece sabahları yedim 1 dilim..ama protein vitamin herşeyi yedim..
ara öğünlerim meyveydi..
40 ım çıkana kadar sadece 3 kilo vermiştimakannehir
moralimi bozmadım aynen bu şekil devam ettim ve düzenli bir şekilde verdim..bu arada sütüm çok güzel oldu ve kızım çok iyi kilo aldı maşallah:nazar::nazar::nazar:
4 aylık olduğunda bütün kilolarımı vermiştim..bu sefer canımın çektiği şeylerden yemeğe başladım ama ölçülü..mesela pizza yedim diyelim,akşama sadece salata yedim yada ertesi gün salata meyve ve yoğurtla geçirdim..üstüne 2 kilo daha verdim..
kızım hala emiyor inşallah ta devam eder...böyle işte canım atladığım bi yer olduysa sorarsın cevaplarım..
şimdi 62 kilolarda geziyorum..1.73 cm boyundayım..57 olmak istiyorum:Saruboceq:
ama spor ve yürüyüşü bıraktım.bir türlü başlayamıyorum:kedi::tomato:

tebrikler tebrikler tebrikler.. böyle bilincli insanlara bayiliyorum bayiliyorum bayiliyorum:lepi:

pia biz 4 bucuk yıldır ıst dayız.esıme bır ıs teklıfı geldı 1 gece dusunduk karar verdım esım ertesı gun ıst a geldı 1 hafta sonrada evımızı tasıdık.hersey yolunda.hıcbır zorlukda yasamadım.dıyorum ya hayallerimın sehrındeyım.hımm bu ısrail duvarı konusunda anlaşacağız sanırım.vaadedilmiş topraklara hergün kapital saglamakdansa kola icmemeyi yercih ediyoruz isde

önce, güzel bir gün gecirmissinopuyorumnanaktan diyorum ya sanslisiniz
anladim .. öyle bir is teklifi olsa saniyorum bizde bir gecede karar alir duserdik yollara.. benim tek endisem is..saniyorum cocuklardanda önce bize engel olan is sorunu.. bazen arastirmak istiyorum is olanaklarini..kola konusunada tek kelime "aynen"

günümü yazayim

sabah light süt ile meyveli müsli
öglen 1 yk sade bulgur pilavi 3 yk fasulye
aksam portakal, yesil elma ve muzdan olucan meyve saltasi

sabah 40 dk kardiyo 10 dk da karin egzersizleri totalde 50 dk spor yaptim

yarin kilo bildirimi var .. bu hafta cok dikkat ettimyediklerime ve sporuma bakalim sonuc nasil olucakdelikafaduldendelikafadulden

iyi akşamlar herkese.
yazılanları okudum ama sonra cevap yazacam .reyhan ablam ne güzel yürüyosun demişte ben bu gün yürüyemedim şimdi çıkıp sitenin içindede olsa yarım saat yüremek istiyorum.kallistecim beni bu hafta listeden çıkarsan olurmu .tartıya çıkacak gücü bulamıyorum kendimde kilo aldığımı düşünüyorum.bana ne oldu gene bilmiyorum kendimi engelleyemiyorum ama sakın pes ettiğimi düşünmeyin inşallah geçici bir durum yaşıyorumdur.yoksa böyle gidersem verdiğim kiloları kışı yarılamadan aalacam gibi ben yarın kilo bildirimi yapmıyim .eşim gelmeden çıkim biran önce yoksa yemekti kahveydi yürüme işim yatar hadi kızlar ben yürüyüşe gidiyorum by.

bugün ehliyet kursuma gittim,ordaki adama önce güzellikle laf anlatmaya çalıştım ama anlamadı.bana demez mi "malına sahip çıksaydın da bu parayı ödemek zorunda kalmasaydın" akannehir çok sinirlendim. "bilerek mi kaybettim ve böyle oldu diye bunu kullanmak zorunda mısnz "dedim... biraz indirim yaptı , çingenelik yapınca :jeyyar:

İyi geceler sevgili diyetdaşlarım,

Bugün pc açmıycam dedim onun için yazamadım, evi biraz toparladım daha bir sürü işim var, temizlik yapmam lazım ama Masal gündüz hiç uyumuyo emerkem uyuyo yarım saat yatağına yatırcağım sırada uyanıyo... böle oluncada hiçbir iş yapamıyorum:((

iki- üç gündür çok iyi gidiyorum çok şükür bozmadan, bugün
sabah:domates,salatalık,üç zeytin, peynir , yumurta ( hergün değil iki günde bir yiyeyim diyorum )
ara;bir bardak süt
öğlen; ıspanak yemeyi, bir bardak ayran
ara; elma
akşam;çorba ( tavuksuyu ), çok az tavuk haşlama, salata
şimdide rezene içiyorum, 3.5 litre falanda su içmişimdir.

çok zor oluyo öğün atlamamaya çalışmak ve araları unutmamak, çünkü pek fırsatım olmuyo ama bu sefer dengeli beslenmeye çalışıyorum inşallah işe yarar,

bu arada salı akşamı spora gittim, gitmeden önce babam aradı aman kızım haseki, cerrappaşa, çapa hasta kaynıyo sakın ha çocupu bi yere çıkarma bize bile getirme diyo, şu domuz gribi olayı acayip stres yaptı, neyse eşim biz arabada bekleriz gelmeyiz yanına sıkılırsa eve götürürüm dedi, iyi dedim

spor yapıyorum ama gözüm sürekli telde, huzursuzum 35 dakika falan geçti tel çalmaya başladı eşim çabuk gel dedi tamam dedim ağlıyo heralde dedim sonra soyunma odasında çantamı falan topluyorum bi daha aradı telaşlı bir şekilde bağrıyo hadi gelsene çabuk diye, Allahım noluyoruz dedim bende başladım ağlamaya, bir yandanda dua ediyorum Allahım nolur kötü bişey olmasın diye, anahtarı nasıl bıraktım nasıl koşar adım çıktım bilmiyorum, ayakkabılarımı bile değiştirmedim, kapıda bekliyolardı bişey yokmuş çok şükür çok ağlamış eşimde üzülmüş

Gelirken arabada olmıycak böle gitmiyim en iyisi diye düşünüyodum, eşim sen git ben evde bakarım diyo bakalım bide öle deniycez ama yine ağlıycak çünkü akşam saati tam mızmızlık ve uyku saati emip uyumak istiyo, tam gaza gelmişken napcam bilmiyorum, bacaklarım resmen kas katı yağ sporsuz kesinlikle gitmiycek gibi duruyo, dün spor yaparken nasıl eriyceksiniz bakalım diye düşünüyodum, bide spor yapmazsam çok zor yani işim...

Herşeyin hayırlısı Allahtan, ben dilersem ateş su alır mı? cedric, çok istiyorum, çok diliyorum.

Allahıma çok şükür bugüne kadar neyi canı gönülden dilediysem oldu, bu seferde zayıflmayı çok istiyorum inşallah olur.

Biraz önce eşim yanıma geldi, bişeyler yiyo ( söylemiyeyim ) bakim iradeni ölçüyorum diyo :)))

Cholotagirl senin senin yaptığına ddb dikkatli dengeli beslenme mi ne deniyo bununla ilgili bir site vardı galiba, biraz baktım ama onlarınki daha değişik bişey miydi acaba herşeyden doyuncaya kadar yiyolarmıydı ne bana uymamıştı yani :)) tabii migrosta buluşuruz ama şu domuz gribi vakkası biraz dinsinde çok korkuyorum kalabalık mekanlardan, hafta sonu forum ist a gittik Masal arabasındaydı adamın biri resmen üstüne hapşurdu ya :(((

canım benim yaaa... kocanın kıymetini bil bak ne güzel destekliyor seni... kızınızın ağlamasına üzülse de yine de git diyor.maşallah!
canım ben de duydum o doyana kadar yeme olayını.hatta bir doktor uyguluyor onu.kliniği de bahçelievler ömür plazada,gittim oraya.ama yansıtıldığı gibi değil,tesadüfen kliniğe devam eden hastalarla raslaştım odada,çoğu kg filan veremiyordu.neyse... ben canımın istediği şeyi(her canımın istediği değil,örneğin arkadaşım kek yiyor ve canım çok çok istedi...2 parça,2 lokma yiyorum,sesli bir şekilde oh tamam,doydum,yeterli bu benim için filan diyorum,üstüne de su içiyorum 1 büyük bardak...gibi)onun dışında salata yoğurt çorba sebze yemeği tavuk gibi şeylerden de normal ölçülerde yiyorum.diyet yapmıyorum ama kg veriyorum.spor yapsam daha da hızlı olabilir kg vermem,bakalım...

selam canim,
nickin cok tahrik edicikaydirigubbakcemile3 o yüzden choko demiycem artik
ahhh nasil isterim ..esimle konusuyoruz zaman zaman ..inaniyorum bu yakarmayla karisik sohbetler bir gün kabul olucak.. ve ben gözlerimi istanbulda acicam ... cocuklarim olmasaydi bu sohbetler bukadar uzamazdi..ama ileride mutlaka.. ilk evimiz istanbulda olucak:Saruboceq:
beslenmem , su siralar cok iyi.. konsantremi bozucak bi durum yok oyuzden harika yerimseniben sinavlar bitti cikolatalar gittikaydirigubbakcemile3 senin?

kısmetinde varsa gelirsin canım istanbula... inş olur...
sınav esnasında çok yeniyor değil mi,farketmiyorsun bile... benim de yukarıda hande ye bahsettiğim gibi gidiyor cnm... öperim

çikolatım dün akşam yemeğinde eşim diyor ki bana neden kolye almadın :roflol: o aşırı yer ama kilo almaz asla böyle uyuz bir tip yaz tatilindede o yedi ben spora gittim o 2,5 kilo verdi ben 1,5 aldım varmı böyle bir şey:kızgın: ufak kızım diyor ki annecim bana al nolur.. yani isteyen çok... kızımada alsaydım neden almadım diye pişma oldum çıkınca onada alacağım.. ben psikolojik olarak etkilendim zaten hemen kşam yemeğini geç yememize rağmen sadece kereviz salatasıyla yetindim...sabahtan beirde 2 meyve yedim az bişeyde cornfalekes.. ama acımıyorum .. dediğim gibi psikolojikse eğer 2-3 günde geçecektir sonrasını yazarım.. uyurken bile çıkartmadım.. kısa zincir kullanıyorum boynumdan aşağı sarkmıyor çocuklar dalga geçiyor tamda yemek borusuna oturtmuşsun daha çokmu etki ediyor diyeCADIARZU
disiplinde sıkılma huyu hepimizde var zaten öyle olmasaydık bir çok kez liste kararı aldık 3 günden öteye gidemedik...

benim kocam da öyle , uyuzlar :dilcikar:
şu kolye olayını çok merak ediyorum,eğer gerçekten iştaha etkisi varsa hepimiz alalım ayol :))
çocukların söylediğine de çok güldüm,Allah iyiliklerini versin :roflol:

günaydın kızlar

''nickin cok tahrik edici o yüzden choko demiycem artik ''kesinlikle katılıyorum:))))
valla 2 seneyi geçik burdayım,nickim aynı... ağzınızı şapurdata şapurdata yazışın benimle anacım :))

canlarım merhbalar..
ufak kızım ateşli bir şekilde geldi okuldan sanırım şu meşhur grip bizide buldu yarın sabah erkenden doktora gideceğiz sanırım test filan yapmazlar etkileri aşırı olmadıktan sonra ama yinede ilç filan doğru düzgün kullanalımda çabuk atlatalım..
ben öğlen ancak gelirim sabah merak etmeyin gelince bildirimi toparlarım...

listenize el atayımmı kallistem varmı yeni üye gelen giden geçen haftaki gibiyse yaparım sen merak etme.
Geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir.

geçmiş olsun kallisim,aman ağzına alma,meşhur grip filan değildir inşallah..dua ettim kızına,Allah korusun...
yardım meleği melis gelmiş...hşgelmiş :)

günaydin arkadaslar:kızgın:
kilom 61,600fisfisfis

o tempoya 300 gramcik gitmis

Herkese günaydın,

kilo bildirmi yapıorum, 65.7

67.2'den 65.7'ye düşmüşüm, toplam 1.5 kilo gitmiş :))
vayyy harika vermissin.. tebrikler

canlarım merhbalar..
ufak kızım ateşli bir şekilde geldi okuldan sanırım şu meşhur grip bizide buldu yarın sabah erkenden doktora gideceğiz sanırım test filan yapmazlar etkileri aşırı olmadıktan sonra ama yinede ilç filan doğru düzgün kullanalımda çabuk atlatalım..
gecmis olsun agzindan yel alsin...

chokocumoda iyi bir taktik.. hani gecen yazismistinizya kaliiste ile "yasaklar" konusunda... o zaman söyle düsünmüstüm .. simdi yasagi koyan kim? siz! kendiniz... o zaman hani yasaklama gibi degilde.. ben vücüdüma hukm ediyorum ..yasagi ben koyuyorum yemiyceksin.. gibi kaydirigubbakcemile3 diyede dusunebilirsiniz..ego olayida orda cözülür kaydirigubbakcemile3
ben öyle düsünüyorum
epey yardimci oluyo:hulya:

canlarım merhbalar..

kalıstem son alıntıdan okumusdum gec gelıcegını ama anlamamısım gecmıs olsun canım ya.ins normal grıpdır sorunsuz hallolur.

kalisciğim çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir çocuklarda bu salgından sonra yüksek ateş boğaz enfeksiyonu öksürük oluşmaya başladı iyi haberlerini bekliyoruz

kilo bildirimimi şimdiden yapayım,yrn geç kalkarım...
76.200 ... iyigeceler
arkadaşım ne güzel gidiyorsun çok güzel toparladın kendini tebrikler.evraklarınada çok üzüldüm çok gıcık işler biliyorum allah yardımcın olsun.

Herkese günaydın,

kilo bildirmi yapıorum, 65.7

67.2'den 65.7'ye düşmüşüm, toplam 1.5 kilo gitmiş :))
papatya sende çok güzel vermişsin bravo.herkes veriyor bende alıyorum hadi hayırlısı.

canlarım merhbalar..

geçmiş olsun canım .grip hepimizin korkulu rüyası oldu.çocuklarda panik halinde okuldan aşı yaptırmak istemeyenlerden dilekçe istemişler ne yapacağımı bilemiyorum .doktor bir arkadaşa sorduk onunda bir doktor arkadaşı aşı komitesindeymiş yaptırın demiş bazıları asla yaptırmayın diyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sen yaptıracakmısın kalliste düşüncelerini paylaşırsan sevinirim .inşallah hafif atlatır kızında canım çok geçmiş olsun.

canlarım günaydınlar
74,8
kilo almış gözüküyorum ama 1 kilo verdim aslında arada kilo almıştım onu ancak verdim eğer dikkat etmesymişim 2 kilo fazla çıkacaktım valla :olmaz: :olmaz: mafoldumben mafoldumben

Back
X