Ya zaten en baştan beri neden kestirip atmadığınızı anlamıyorum.
Adam bariz aldatmış işte. buluşmuş ya da buşluşmamış o kızla ne önemi varki. "Sadece mesaj çekmek" aldatmak olmuyor mu? Hele hele sizi suçlaması terbiyesizlikten de öte. Ailesine diyecek lafım bile yok. Yüzlerine tükürsen şükür diyecekler, nasıl bir aile böyle bir yalana ortak olur.
Hele hele siz görüşmeyi kabul ettiğinizde alttan alıp size prenses gibi davranması gerekirken sinirlenmesi çok korkunç. Korkarım bu adamla evlenirseniz tek sorununuz tekrar tekrar aldatılmak olmaycak; aynı zamanda sinirlerine hakim olamayan biriyle aynı evi paylaşacaksınız. Neler olabilir siz hesap edin.
Ama insan en çok kendine yapıyor. Siz nokta koyamıyorsunuz ki o nokta koysun bu terbiyesizliklerine.
birazdaha anlayış lutfen:asigim:
arkadaşlar dün den sonra aksam a kadar aramadı ve aksam son kez konuşmaya kadar verdik geldi yanıma .. bir yere gittik ve konuştuk... eskileri ve olanları konusmak istemedigimi söyledim.. o da artık benim ona olan güvensizligimden yoruldugunu söyledi.. hata yaptım evet sadece konustum diyor ama artık dayanamıyorum güvensiz davranmam vs. bu tür konustu.. ikimizinde düzelmesi gerektigini benim artık olaylardan bahsetmememmi inatcı olmammı kötü düşünmememmi istedi.. kendiside asla yapmayacakmıs daha anlayıslı ve sakin biri olucakmıs ilk zamanlardaki gibi iyi olucakmısız bir birimize...
bir lafına takıldım ki.. beni bosluga itme dedi... nasıl dedigimdde ilgilenmedigimi söyledi her an aynı olmazki hiç birsey evlilik zorluklar cıkıcak karsımıza neler yasıycaz belkide bir süre konusmayıp küsücez böyle her sey senin için bir boşluksa ve baskasına gidiceksen hiç benimle olma dedigimde.. benimle ilgili ol dedi....
yani isteidigi herseyi unutmam onu affetmem .. o konulardan bir daha kkonusmammam .. ve ve o da düzelicekmiş....
ve suan düşünme asamasındayım yaklasık 20 gün oldu ve son kadar zamanı ............... lütfen gf,k,irlerinizi bekliyorum sizden ....... sizce son bir şans vermelimi bu ilişkiye......???????
beynimi yedim ya..ne yapıcam allahım bana yardım etsin bir ışık versin lütfen
yazıyorum ... Duygularımı bir kagıda döküyorum bu olaylardan sonra ona diyemediklerimi ve hep nasıl... Nasıl yapar sorusu beni en cok üzen ... Beni cok sevdigini biliyordum... Ama artık emin degilim.. Cocukluk arkdasım ve şimdi nişanlım ... Cok güzeldi hersey ... Kabullenemiyorum bunları
ama bu ilişkiye bu sekilde son vermek cok acı veriyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?