5 temmuz da evleniyordum..Ama şimdi bilmiyorum.. Yardım edin

simdi kalbini kazanirsa emin ol nasilsa ikna ederim onu diye daha da yapacaktir.
sakin vazgecme..

1.yalanını yakalmışsın
2.resmen seni kandırmış ve belki fiziki olmasada beynen seni aldatmış nekadar öylesine arkadaş desede
3.yanlış anlamada ailde pek pişkinmiş bence evlenince onlarla cok sorunların olur

yalan ve eşine gövensizlik evliliği bitiren en sinsi zehirdir tatlım
kesinlikle haytını zehir etme derim nişanlılnın yaptığı ufak göz çapkınlığı felan diil
evlenince cok şeyler değişiyo ben yeni yaşadım herseyi ve sana dost tavsiyesi bi insan 7sinde enyse 70inde de odur bu bi gercek
ya nasıl anlatayım bilmiyorum
nişanlılık herseyin toz pembe görüldüğü bi süreç o düğün günü o pembelik yok oluyo yavaş yavaş anlıyosun bişileri ama geç oluyo
cok şükür eşimle ilgili bi sorunun yok ama ailesi beni mahvediyo nişanlıyken ufak sorunlar olarak gördüğüm herşey şimdi bana ok gibi batmaya başladı
seninde nişanlın böle canım kesinlikle düzelir diye düşünme
aklını başına al bence sunu düşün ve sunu de kendine ben bu olanlara layık bi insan diilim bunları yaşamamalıyım aptal yerine konmamalıyım de ve bence işilkini bitir a.s.

Son düzenleme:

kaldırırsın tatlım ben öle bi nişanlıya üzülmem bile asıl bana yaptığı bu saygısızlık kaldırılmaz bişi 1-2 ay bilemedin 1 sene üzülür sonra unutursun inan baba
sadece sunu diyorum simdi dönmezsen evlenince cocuğun olunca dönmesi daha zor ve acısı daha büyük olucak hep keşke diyceksin

ayrıca sunu da diyim canım diyelim evlendin diyelim düzeldi
ammaa her ufak eve geç gelmelerinde pc ye oturusunda tlfnunu eline alışında hep içinde bi güvensilik ve meraak olucak bu seni hep yiyip bitiricek dahada soğutucak seni ondan belki tartışmalarınız cıkacak bu güvensizlikler yüznden yakın bi arkadasımdan biliyorum
güçlü ol ömrünü böle basit bi insana feda etme

yahu sen bence dua et nişanlıyken öğrenmişsin ya evliyken öğrenseydin bence hemen yol ver canım daha iilerini bulursun sen merak etme nişanlıyken böyle yapan insan evlenince kimbilir ne yapar.Bence inanma ona sen sakın inanma pişman da olma...

canım allah yard olsn..bende çok çok zor dönemler geçirdim o anlarda kimse yanında olmuo kendin başarmaya çalışıosun bişileri...tabi unutmak zor gelir die düşünüosun ve onsuz olmaz olmazolmaz diosun...ugrunda ölmeye hazır oldugum ınsanı unut dediklerinde küfür gibi insanın yuzune vurdukları zamanlar çok acıydı benim için ama illaki unutuosun iilaki yaşıosun bi şekilde canım...
evli diilm ama az çok ınsan şimdi biraz olsn bi soru işareti kalır ve o şekilde evlenırsek ne olursa olsn o soru işareti bigün çok büyük sorunlar çıkaracagının simgesidir die düşünüyorum...
sana şöyle yap böyle yap diemem tabi ama çok iyi düşün canım hakkında hayırlısı...ama şunuda unutma bu hayat bizim bizim hayatımızda başrolu biz oynarız ..kimse bizden önemli diil ...gitmeye meyilli insanların gitmesini beklemektense biz atar yolumuuza bakarız dimi ama... !

canım geçmiş mesajlarına baktım..
potansiyel aldatmaya meyilli bir adam var karşında..muhtemelen evlendikten sonra gerçekleştirecek bu arzusunu..
kayınvalidenlede sorun yaşıyorsun..
yerinde olsam bir dakika durmam

canim yerinde olsam degil bir hafta bir saniye bile beklemezdim
butun hayatin boyunca boyle aci cekmektense
dugunu iptal eder, nisani atardim
zaman herseyin ilaci neler unutulmuyor merak etme unutursun
omur boyu aci cekmeye deger mi huylu huyundan vazgecmez
yazik kendini yakma sonra cok kafani vurursun evliyken donusun daha zor yol yakin...

iyiki, iyiki çok geç olmadan yakalamışsın! Yaptığı hata değil, yanlış. Affı sadece yeni yanlışlar doğurur. Sakın evlenme! yasakkelime

Şu iki kavrama dikkat edelim:
HATA: İstenmeyen davranışın, istenmeden yapılması..
YANLIŞ: İstenmeyen davranışın, isteyerek yapılması.

İnsanlar birden çok hata yapabilir ve her seferinde affedilebilir, ama biri birine yanlış yapmışsa bu feci bir durumdur ve affı kesinlikle yeni yanlışlar doğurur.:

-Tek yanlış yapma hakkın vardı, onu da kullandın. Neyse uzatmaya gerek yok! Senin kantarın beni çekmez yavrum. Ne geçmişimde ne de geleceğimde X diye biri yok. Şimdi ister Y'lere git ister cehenneme. Bana gelme de nereye gidersen git!!! Senin için yapabileceğim bişey yok uzaaa.... :dilcikar:

Erdal DEMİRKIRAN

Son düzenleme:
cnm daha evlenmemişsiniz insan nişanlıyken aldatırmı yaaaa...hadi diyelimki evlendinizde bıktı senden kaydı başkasına,yani öle olması bile çok aşalıkca gelio bana..sevipte ayrılmak zor,ama evlendigin de her an beynini kemirecekse aldatıyomu beni diye..onun yerine senden uzak allaha yakın olsun...yada gerçekten anlamıştır yanlış yaptıgınıda adam akıllı düzelirde barışırsınız..

( aynı durumu ben yaşamıştım..

nette gezinirken sevgilimin bi sürü üyeliğini bulmuştum..bana söylediği bi sürü yalanları öğrendim.çok kırılmıştım.gururum incinmişti...

çok şükür ki ben nişanlı falan değildim.ayrıldım ondan..

aylar sonra tekrar başladım.akıllandığını hissettirdi bana.şimdi bazen içimde şüphelerim oluyor ama her seferinde ALLAH sorsun ona hesabını diyorum..

kim bilir belki nişanlın hatasını anlar ve yapmaz bi daha..

ama hiçbirşey olmamış gibi davranma, soğukluğunu uzaklığını hissettir ona ki yapmasın bir daha.

ya tatlım forumu mesaj olaylarını falan tam okumamıştım açıkcası.şimdi biraz daha okudum.

etkilemek falan istemesemde etkileyeceğimi biliyorum...yerinde olsaydım ayrılırdım.bu olayı hiç aklından çıkaramayacaksın ve evlenirsen daha çok ağlayacaksın..

ama şimdi ayrılırsan bir süre canın yanacak ve sonra hayatına yeni bir yön vereceksin.ama birde affedip evlenirsen gözyaşlarını hergün daha çok dökeceksin.çübkü hep içinde şüphe olacak seni aldatıp aldatmadığına dair...

yol ver güzelim böylesine yol ver. Bu işi yaparken de hani bir tabir vardır "poker face" soğuk ol. Hiçbir mimikte bulunma ifadesiz ol senden en ufak bir açık kapı göremesin böylece daha kolay kurtulursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…