bugün bütü gün aradı.. öyle bir çabalıyorki beni kazanmak için cok sasırıyorum...
ama asla affetmiycem onu ....
ne hayalllerimiz vardı cocukluk arkdasım ve cocukluk askıydı biizmki nasıl yaptı neden yaptı bilemiyorum düşünüyorum cvp alamıyorum ona sordugumda.. sıkıntıdan sadece msj dı diyor .. böyle bir acıklama yokki yok ....
istemiyorum ama içim öyle acıyor ki anlatamam size...
düğün hazırlıgı gelinlik .. tarih bunları o kadar düşünerek ve özenerek hazırlıyorduk ki ...
ne yapıcam simdi ben
nasıl kaldırıcam ...
arkadaşlar gercekten cokhaklısınız ...
dn aksam cıkışta geldi oturduk ve konuya girdim zaten farkediyordu uzak durdugum için ve ayrılmak istediigimi söyledim..
yeminler etti bn öyle bişey yapmadım sadece msjlaştım bir iki kere okadar diye .. ve asla artık asla diye yeminler etti defalarca..
ne olursa olsun evlenmek için dogru olmadıgını söyledim.. asla bundan sonra güvenemeyecgimi yürütemecegimi söyledim.. hata yaptıgını ve asla aldatmak amaclı konuşmadıgını söyleyip durdu .. ona göre konusmak aldatmak degilmiş ve bunun sonucunda bende öncelikle aldatma kavramlarımız bile uymazken evlilik asla düşünemeyiz ki düşüncelerimiz bu konuda anlı fikirde degiliz dedim... ve ayrılmayacagım senden dedi... üstelemedim çirkinleşmesini istemiyorum beni düzgünce bırak dedim aillelerin etkilenmesini tartısmasını hiç istemiyorum çünkü... bugün bütü gün aradı.. öyle bir çabalıyorki beni kazanmak için cok sasırıyorum...
ama asla affetmiycem onu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?