5 yaş küçük benden

naneliguzel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2018
83
24
3
36
Liseden arkadasımın kuzeniyle tanıstım bugun.25 yaşında bende 30 yaşındayım. Açıkçası hoşlandım çok yakışıklı biri.

Fotoğraflarımızı isteyene atabilirim. Çok sırıtıyor muyuz yorumlarsınız . Olgun mu duruyor genç mi duruyor
Ben olgun mu duruyorum genc mı duruyorum

Tabi bunlardan once karakterlerin de uyusması gerek ama içim çok heyecanlı

Bana da at bakalım merak ettim

İnşallah :) çok teşekkür ederim

Ay ben de merak ettim şimdi
Ben 25 yaşından küçük erkeğin duygularına güvenmem çünkü hala ergendir gözümde ama 25 yaşta genelde karakter oturur o yüzden ciddiyetine guvenilebilir. Daha küçük olsaydı ilerde pişman olabilir derdim. Hakkınızda hayırlısı olsun :)

Haddim olmayarak söylüyorum ama mutsuz olmamanız için sadece :evlenmeyi istediğiniz için kendi kendinizi sebepler buluyor olabilir misiniz ? Gercekten hoslandınız mı ? Karakteri size uygun mu ? Bunları sorgulamak yerine yasa takıldığınız için söledim bunu.Takdir edersiniz ki 25 yasındaki Bi erkek evliliğe cok sıcak bakmaya bilir (tam tersi de mümkün elbette) tanımaya calısıp akısına bıraksanız sanki acele acele heyecanla duyguları da karıstırabilirsiniz gbi geldi...

Valla kadinlar erken cöküyor olayi tamamen hikaye. O eskidenmiş. Eskinin hanimlari hem cocuk dogurur, okumus olsun olmasin hem disarda calisir(tarla bag bahce veya meslegi) hem de evin bütün isini yaparmis. Dogal olarak vucut buna dayanmadigindan erkenden cokerlermis. Simdi bakiyorum kadinlar artik cok daha akilli kendi kiymetlerini biliyorlar. İyi besleniyorlar kilolarina dikkat ediyorlar. Simdi ayni yasta olsa bile erkek cok daha yasli duruyor.

Soruya gelince ben kadin ve erkek icin iliski araligini +-5 yas olarak görüyorum. Karsi taraf sorun etmiyorsa siz hic etmeyin nedir ki 5 yas yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…