5 yaş küçük benden

Resim isteyenlere attım :)
Banada atarmisin (bunu merakimdan istyorum hep)

Bak arkadasim benden yasca buyukcun ama 5 yas diyorsun
Is hayatinda cok sevdigim bi mudur kendinden 15 yas buyuk bir abiyle evlendi 25 yasindaymis evlenirken gorsen (ogretmeniz biz etrafiniz hep cocuk) cocuklar kizina bak deden geldi diyor babasi icin

Ama sevgi iste mudurum diyorki birdaha dunyaya gelsem onunla exvlenirim

çok zor bu farkla. kızlar erkeklerden her zaman daha olgun olıyor. Ayrıca fiziki deformasyon kadında fazla maalesef. Yani sizden 5 yaş büyük bir erkekle çok rahat anlaşırsınız (kadınlar o farkı kapatır) ama değil küçük aynı yaş bile olsa çok zor. (Adamın extra olgun olması gerekir). Ya da şu açıdan bakın 10 yıl sonra siz 40 iken o 35 olacak ve yaşıtı arkadaşlarının eşleri 30 larda( 25 yaşında ileriye yönelik düşündüğünü de sanmam adayınızın

İçimi kararttınız çok sağolun

Eski sevgilim 18,5 yaşındaydı,ben 22. Bana yaş konusunda yalan söylemişti. (Arapça 1990 yazmak istersen,1995 diye yazıyorsun. Bu yüzden çakamadim uzun süre mevzuyu)
Ama o kadar olgun bir insandı ki. İşine gücüne bakardı, kendi işi dışında bir sürü insanla çalışır - ek gelir getirecek girişimlerde bulunurdu, hem Türkçe hem Almanca dilini gelistirirdi, ailesinin evine bakardı, bana zaman ayırirdi, öyle güzel zaman planlaması yapardı ki şehir şehir gezebilirdik. Çok akıllı ve olgun bir çocuktu. Ofke-sinir - kıskançlık nedir bilmezdi. Tam anlamıyla oğlak erkegiydi.
Ondan bir sonraki sevgilimde ben 24 yaşındaydım o 26
Ama hala üniveriste son sınıfta, annesinin dersten geçirsin diye üniveriste hocasını aradığı, hayatında beş kuruş kazanmamis,sorumsuz,hep bir yönlendirmeye ihtiyaç duyan, birsey yapmadan önce arayip 'annem ofisine çağırıyor gideyim mi?' diye soran, ot kullanan, çocuk gibi, dalgacı,hayaller aleminde bir insandı (balık erkeği)
Yani bu iki deneyimime bakıp aklın yaşta değil başta olduğunu söyleyebilirim.
Ben 5 yasi çok da sorun etmezdim , kafa yapımızın uyduğu biriyse.
Etrafımda; kuzenlerimde, komsularimda arkadaşlarımda 5 yas farkla evlenen çok kadın var

*Resmi ben de alabilir miyim^^

Amma abartmissiniz pes.

Valla bana göre iki taraf da birbirini sevdikten sonra bir sıkıntı yok, 5 yaş çok fazla sayılmaz. Ama işte erkek geç olgunlaşıyor cidden kadına göre biraz o sıkıntısı var. Fotoğraf atarsanız ilk izlenim olarak da açıklarım. :)

Kadınların erken çöktüğü konusuna katılmıyorum ben. Biraz genetik şans, biraz da yaşam şartlarınız ve kendinize ne kadar baktığınızla alakalı bu durum.

5 yaş kestirip atmayı gerektirecek kadar büyük bir fark değil. Tanımaya çalışın, kafalarınız uyarsa gerisi önemli değil.

Ben de sevgilimden büyüğüm. Uzman gözüyle yorumlamamı isterseniz fotoğraf atabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…