5 yaş küçük benden

Ben yaşın sorun olacağını düşünmüyorum hatta siz daha olgun olduğunuz için ilişkiyi daha stabil götürebilirsiniz bu da hoş olur bence.

Bence karşı taraf bu durumu sorun etmiyorsa siz de takılmayın. Tanımadığın kadınlara baktığında 25 veya 30 ben de çok ayırt edemiyorum açıkçası. Hele sağlam bir genetiğiniz varsa yaşadınız

Erkek kadından büyük olduğunda ancak kafa yapıları dengeleniyor genelde. Hayat tecrübeniz fazla. Üniversite okuduysanız ve hemen bir işe girdiyseniz çalışma hayatınız, maaşınız, statünüz hepsi adamdan fazla olacak. Ki buda erkekler için sorun olabiliyor. Genel yorumum bu. Evlilik için epey riskli.

Benim bir akrabamın oğlu 24 yaşındayken 28 yaşında sevdiği biri ile evlendi gayet mutlular. Şuan 6 yaşlarında dünya güzeli kızları var. Neden olmasın.
Fotoğraf gönderme isteğinizi hiç anlayamadım bu arada.

Bende sizi görüp ona göre yorumlamak isterim. Ama genel olarak sorun olacağını sanmıyorum.

Genelde erkek büyük olmalı diye bir algı var . Abartı olmadıkça 4-5 yaşın sorun olmayacağını düşünüyorum.

Bu arada illa erkek büyük olacak diye bir kural yok, yeter ki gönüller bir olsun.
Mesela benim arkadaşım kocasından 9 yaş büyük, üstelik tek erkek çocuk, üstelik de doğulular.

Ne yazik ki çoğunlukla yaş farkı bariz belli oluyor. Hele ilerleyen yıllarda bu fark buyuk ihtimalle iyice belli olacaktır. Hiç riske atmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…