5 yaş küçük benden

Bence tam tersi de ayni mantik.Arkadasim esi babasi gibi duruyor mesela ve kadinin da genc citir gozuyle bakilip kaba saba hoduk baba gorunumlu adamlarla evlenmesi de benim hosuma gitmiyor.yani abarti olmadikca sorun yok.Hep kadinlar iyi olsun adamlar cop de olsa olur algisi ataerkil kafalar bana gore degil.

Bu arada benim esimde benden iki yas kucuk ama yapi olarsk benden daga olgundur. Gorunus itibariylede herkes cok yakistirir bizi.

Valla burda fotoğrafınızı merak etmeyen olmaz ki:) direkt konuya ekleseydiniz:) bana da atın bir bakayım merak ettim o kadar fark var mı?

Ay bnde merak ettim banada atarmisin bazı kadınlar gerçekten büyük gosterio tabi erkeklerde öyle bi problem varsa olumsuz derim çünkü insan evlenirken birazda dengi dengine olacakki sonradan sıkıntı çıkiyor begenmemeler basliyor

Bende bi bakmak istiyorum çünkü çevremde çok var kadının erkekten büyük olduğu evlilik :)

Takip ettiğim bir youtuber var esinden 6 yas büyük..söylesemeseydi bilmezdim...okadar uyumlularki..hakkinizda hayirlisi olsun

Kız burada yaşımız belli oluyor mu yakışıyor muyuz diye soru sormuş adamın tipi eleştirilmiş Kız beğenmişse onun gözüne Tom Hardy gibi gözükebilir...
Bende merak ettim fotoğraf alabilir miyim acaba?
5 yaş çok büyük bir fark değil, kişinin ruh yaşı daha önemli. Beklentileriniz aynı mı? Sorumluluk sahibi biri mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…