- 20 Nisan 2014
- 3.940
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi naneliguzel
-
20 yaş fark varmış aralarında.yaşa takılma. peygamber efendimiz hatice annemizden 15 yaş küçükmüş. önemli olan hayırlı olması
20 yaş fark varmış aralarında.
Peygamber efendimiz de (S.A) 20 yaşındaymış.emin misin çünkü hatice annemiz 40 yaşında peygamber efendimiz 25 yaşındaymış evlendiklerinde.
Peygamber efendimiz de (S.A) 20 yaşındaymış.
o yüzden kendisinden 20 yaş büyük Hatice annemizle evlenmiş.
ya evet netten ben de baktım.. sizin dediğiniz gibi diyor.. ama inanın yıllardır hep böle aklıma yer etmiş.. ben d ebir araştırıp soruşturayım .. şu an galiba yanlış bilgi içinde olduğumu öğrendim.alla alla nete baktım 15 yaş diyor. hatta arkadaşa da sordum. neyse sonuç olarak büyükmüş
doğru biliyorsunuz 25e 40yaslari....alla alla nete baktım 15 yaş diyor. hatta arkadaşa da sordum. neyse sonuç olarak büyükmüş
ya evet netten ben de baktım.. sizin dediğiniz gibi diyor.. ama inanın yıllardır hep böle aklıma yer etmiş.. ben d ebir araştırıp soruşturayım .. şu an galiba yanlış bilgi içinde olduğumu öğrendim.
aynen sonuç itibari ile Hatice annemiz büyükmüş. :)
Bana da atarmısınız sahiden merak ettimLiseden arkadasımın kuzeniyle tanıstım bugun.25 yaşında bende 30 yaşındayım. Açıkçası hoşlandım çok yakışıklı biri.
Fotoğraflarımızı isteyene atabilirim. Çok sırıtıyor muyuz yorumlarsınız . Olgun mu duruyor genç mi duruyor
Ben olgun mu duruyorum genc mı duruyorum
Tabi bunlardan once karakterlerin de uyusması gerek ama içim çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?