5 yaş küçük benden

benden 13 yaş küçük bir adamla (adam gibi adam) evleneli 6 ay, aşkımıza başlayalı 2 yıl bitecek.. şükürler olsun çok mutluyum.. üstelik benim ikinci onun ilk evliliği.. üstelik benim 16 yaşında bir oğlum var..
şimdiye kadar ufacık bir olumsuz yanıt almadım maşaallah şükürler olsun..
benden çok çok büyük duruyor ruhu da öle inanın.ben daha canlı heyecanlı ama o dingin oldukça dingin bir adam.

gönüller bir olsun.. sevgi en güçlü bağlayan sihirli bir güç..

hayırlı olursunuz siz de inşaallah..

bizzat yaşamış biri olarak üstelik daha küçüğü ile bana da yollayın net söyliyeceğim..
karakter analizi de yapabiliyorum resme bakınca az çok..
yollayın siz bir

At bakalım bana da kuzum, 15 yaş küçük adamla evlenen ve sırıtmayan gördü bu gözlerrrrrrrrr

Benim de şu an görüştüğüm kişi benden birkaç yaş küçük ama benden büyük duruyor. Eşinden on yaş büyük kadınlar da biliyorum senelerdir evli. Gayette olur kafalar uyuyorsa.

alla alla nete baktım 15 yaş diyor. hatta arkadaşa da sordum. neyse sonuç olarak büyükmüş
ya evet netten ben de baktım.. sizin dediğiniz gibi diyor.. ama inanın yıllardır hep böle aklıma yer etmiş.. ben d ebir araştırıp soruşturayım .. şu an galiba yanlış bilgi içinde olduğumu öğrendim.

aynen sonuç itibari ile Hatice annemiz büyükmüş. :)

olur böyle şeyler bazen bilinçaltı yanıltıyor bizi :)

Bana da atarmısınız sahiden merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…