- 7 Nisan 2015
- 948
- 425
- 33
- 34
- Konu Sahibi miniksercem000
-
Kayinvalideme yenge diyorumYenge kim.
Kayinvalideme yenge diyorum
Akraba degiliz sadece anne demek icimden gelmiyor.neden akraba misiniz ?
44 olmasi lazimOha.Kayınvalideniz kaç yaşında da 5 yaşında oğlu var?
Çok gençmiş, eşinizi erken doğurmuş sanırım.Son dk golüyle doğurmuş,siz o çocuğu etrafınızdan uzak tutun.44 olmasi lazim
Acikca soyledim dedim yenge darilmaca yok. Senin oglan tehlikeli. Bana kalkip bide demezmi döveyimmi yanii... dedim oyle bi laf cikmadi agzimdan benim ne haddime cocugunu döv veya sev demek. Sadece tehlikeli oldugunu kabullen demek istedim dedim.Çok gençmiş, eşinizi erken doğurmuş sanırım.Son dk golüyle doğurmuş,siz o çocuğu etrafınızdan uzak tutun.
Cocuk normalinde gercekten cok akilli cokta sevimli ama eve bebek gelince icindeki canavar iyice ortaya cikti. Bende ilk defa onu oyle hirçin gördüm. Makas cekic fln ortalikta dolaniyomus daha once hic fark etmemistim. Kv akli basinda olsa ortalikta birakmaz saklar. Gitmiyorum onlara bu yuzden bu aralar dahada bi israrci oldu hatta bana kizdi bile cocugu gostermiyosun dedi. Bende sen gel gör torununu dedim.5 yaşındaki kaynının akıllı , sevimli, tatlı olduğuna emin misin?
Makas saplamak nedir?
Söylede yavrucağı bi uzmana göstersinler.
Ben yasini tam bilmiyorum kv nin tahminen 44 olmasi lazim.Siz 25 yaşındasınız (profil bilgileriniz gerçekse ) kayınvalide 44lerinde.
Abisinin bacağına bıçak saplayan 5 yaşında kaynınız var.
Kayınvalidenize yenge diyorsunuz.
Ben bir dağıldım. Basmadı aklım..
Cocuk normalinde gercekten cok akilli cokta sevimli ama eve bebek gelince icindeki canavar iyice ortaya cikti. Bende ilk defa onu oyle hirçin gördüm. Makas cekic fln ortalikta dolaniyomus daha once hic fark etmemistim. Kv akli basinda olsa ortalikta birakmaz saklar. Gitmiyorum onlara bu yuzden bu aralar dahada bi israrci oldu hatta bana kizdi bile cocugu gostermiyosun dedi. Bende sen gel gör torununu dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?