5 yasindaki Kaynim

miniksercem000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
948
425
33
34
Selam kizlar eylül ayinda anne oldum dünyalar tatlisi bi kizim oldu. O gundur bugundur kv ile arayi duzelttim nede olsa torunu gormek hakki diye. Hastaneden ciktik kv bi kac gun bizde kalin daha yeni dogum yaptin yardimci olurum diye israr etti kiramadim. Hersey cok guzeldi ama 2 gün kalabildik.

Kaynim cok tatli, sevimli ve akilli bi cocuk bi o kadarda kiskancve yaramaz. 2 gun icinde firsat kolladi minik bebegimin kafasina basmak icin. cunku kv kaynima bak bebegin kafasi yumsak buraya sakin elleme olurmu diye cocugun aklinda bile yokken soyledi. cocukta bunu ogrendi ya butun gun merveye sunu yapcam bunu yapcam kafasina basarim bak koltuktan iterim vs. Baktim cocuk cok kiskanio orda kalmamiz cok tehlikeliydi.

Kv asla bisey demedi cocuguna uyarmadi bile oglum oyle seyler soyleme yapma diye. O kadar simartilmiski. Cocuk sonunda bizi kovdu sizin gibi pisliklerlemi ugrascam evinize gidin dedi ufacik cocuk ve kv kp agzini acmadi. Bende dedimki yenge biz eve gidelim kaynim cok kiskanio tehlikeli bebegimiz icin burda kalmamiz dedim. Hemen olur gidin dedi.

Benim anlamadigim neden hem israrla kalin dedi sonrada gidelim dedigimde direk kabul etti.

Kaynim ben hamileykende karnima vurmustu o zamanda kv agzini acmamisti. Dayanamayip soyledim ama dedim yenge cocuga kizacagina uyaracagina kucagina alip sapur supur optun karnima vurdugunu sana soyledigimizde dedim.

Toz kondurmuyor kaynima. Bizde zamaninda cocuktuk bizede kizdilar yaramazlik yaptigimizda. Kizmayi bir kenara birakin cocugu uyarmiyor bile buda beni sinir ediyor.

Hala israr ediyor kv bize niye gelmiyorsunuz diye yüsüz yüzsüz. (Bir kac gun önce kaynim ortanca abisinin bacagina makas sapladi)

Torununu gormek hakki evet ama cocuguna kizmiyor bile yaptigi hangi yaramazlik olursa olsun toz kondurmuyor cocuga.

Çok gençmiş, eşinizi erken doğurmuş sanırım.Son dk golüyle doğurmuş,siz o çocuğu etrafınızdan uzak tutun.
Acikca soyledim dedim yenge darilmaca yok. Senin oglan tehlikeli. Bana kalkip bide demezmi döveyimmi yanii... dedim oyle bi laf cikmadi agzimdan benim ne haddime cocugunu döv veya sev demek. Sadece tehlikeli oldugunu kabullen demek istedim dedim.

Teyzeyi anlarimda kv deye yenge ne yahu.garibime gitti.birde 5 yasindaki cocuga kaynim demeniz..kayinlik sifatina girmek icin yasi cok ufak:)
Kv deniz ince dusunmus size yardim etmek istemis.ama bakmis ki cocugu bebeginize huzur vermiyor.siz teklif edincede yine sizin rahatsiz olmamaniz icin tamam demis iste.
Kalmasi icin israr etseydi bu defa neden israr ediyor evime gitmek istiyorum diyecektiniz.
Kv deniz cocuguna kiyamiyir.hata yapiyor ama bu onunla cocugu aradimda ne yazikki.herkes kendi evimde huzurla yasasin mis gibi

5 yaşındaki kaynının akıllı , sevimli, tatlı olduğuna emin misin?
Makas saplamak nedir?
Söylede yavrucağı bi uzmana göstersinler.
Cocuk normalinde gercekten cok akilli cokta sevimli ama eve bebek gelince icindeki canavar iyice ortaya cikti. Bende ilk defa onu oyle hirçin gördüm. Makas cekic fln ortalikta dolaniyomus daha once hic fark etmemistim. Kv akli basinda olsa ortalikta birakmaz saklar. Gitmiyorum onlara bu yuzden bu aralar dahada bi israrci oldu hatta bana kizdi bile cocugu gostermiyosun dedi. Bende sen gel gör torununu dedim.

Ben yasini tam bilmiyorum kv nin tahminen 44 olmasi lazim.

Bebeğinize olan hassasiyetinizi anlıyorum ve elbette korumak zorundasın bunda bir sorun yok
Ben de diyorum ki sizin asıl derdisiniz kv ile, 5 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz dimi empati yapalım lütfen.
Kvalidenize laf çarptırıp, çözümü gitmemekle bulacağınıza, yenge niye böyle davranıyor, endişeleniyorum ( hem kendi bebeimmm hem onun için)doktora götürelim, bir çözüm bulalım diyemez miydiniz?

canım çok üzüldüm kaynının yaş grubu son derece tehlikeli belli ki kıskanmış lütfen bebeğinizi ondan uzak tutun bir süre gitmeyın gidince de yada onlar gelince gözünüz üstünde olsun....allah korusun yavrunuzuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…