5 yasindaki Kaynim

Zaten konu sahibi görüşmek istemiyor her şey bahane olmuş..
Görüşmemek için iyi bir fırsatı yakalamışken hiç zannetmiyorum sizin dediğiniz gibi yapacağını ama keşke yapsa bu kadar ön yargılı olmasa..

İşte biz çok detayı bilmiyoruz. Kontrolden çıkmış ve kontrol etmeyi ret eden bir aile var.
Belki gerçektende zarar verecek bir yapısı var.
Eğer umut varsa 5 yaşındaki çocukta bir kaç defa bu şekilde yaklaşmak lazım.
En azından denemek iyi olur haklısınız.

Evet dediklerinizi daha bebek eve gelir gelmez yaptik kucagina verdik hatta ama elini kafasina bastirmaya calisti. Mamasini yedirirken yanimda oturdu kac defa bakti biraz konustum onunla. ben amca oldum dedi. Ama cocuk uyurken odaya girip bagirarak konusmalar fln cocugum defalarca sicradi uykudan agladi. oysa kac defa uyardim bu daha bebek onun yaninda bagirma diye guzelkonusmaktan anlamadigini gordum bu yuzden uzak kaliyorum. Denemelerim olumlu sonuc vermedi. Elin cocugunu ben terbiye edememki bu benim gorevim degil.

Evinde otur.kimsenin kahrini cekme.hem el kadar cocugun simarikligini cekmek zorundada kalmazsin.belliki cok terbiyesiz yetistiriyolar.yengende cok cahile benziyor..uzak dur,evinde mutlu ol.zaten bebegin varmis.onu bahane et ikide bir gorusme...

Surekli kucuk cocuk hakkinda kaynim diye bahsetmenize gerek yoktu bu birincisi.Katinvalideniz de rahat bir anneymis demek ki.E bir yastan sonra anne olunca boyle olunuyor.Sinir bozucu evet ama yapacak bir sey yok.Sonuc olarak size nezaketini sunmus kadin evimize gelin demis.Sonra da rahatsiz oldugunuzu gormuz biz gidelim diyince de pekii tamam demis yani ne desin durumun o da farkinda.

benim de böyle aşırı şımartılmış ablamın oğlu var. hamileliğimde ilkokul 1. sınıfa gidiyordu. annemlerdeyim, okuldan geldi kabakulak salgını varmış, o an öğrendim. ben geçirmediğim için korktum ve ben eve gideyim korktum dedim. annemde gitme diye ısrar etti. oğlum teyzene çok sokulma diye izah etti.
muzur çocuk heryerde muzurdur. bana sokulmayan çocuk, gün boyunca sana sarılacam diye dolandı durdu.

Valla sizde de bı tuhaflık var kayınvalidenıze yenge diyosun. 5 yasındaki çocuga kayın. Agırlıgınızı koyun yafu 5 yasındaki çocuga da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…