• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yasindaki Kaynim

5 yaşındaki çocuğa o kadar kinlenmişsin ki, o çocuk, cezai ehliyeti bile yok ve asıl suçlu sizsiniz...çocuğun korunması görevi ana ve babaya aittir, kaynana da tabi çocuğa dur dicek ama asıl sorumlu sizsiniz, sakının yavrunuzu biraz, kapısını kitleyin hiçdeğilse uyurken ne biliyim ya da çocuğun ayrı bir odada kalmasını sağlayın ya da gidiş gelişi kesin anası dur demiyorsa

5 yaşındaki çocuğa kaynım demek de ne tuhaf adını söyleyin yazık resmen.
Siz gidip kaynım kıskanıyor çocuğu derseniz ben de olsam gidin derim. Ne demek kıskanıyor? 5 yaşındaki çocuk için annesine kıskanıyor gidelim demeniz kadar saçma birşey yok. Demenize gerek yok çıkıp gidebilirsiniz..

Bes yasinda cocugu olan birine anne demeye utaniyorsunuz sanirim valla hak vermedim degil.yahu senin orda ne isin var gec evine keyfine bak.kimse cocugunu vermez torun bile olsa.

5 yaşındaki çocuğa kaynım demek de ne tuhaf adını söyleyin yazık resmen.
Siz gidip kaynım kıskanıyor çocuğu derseniz ben de olsam gidin derim. Ne demek kıskanıyor? 5 yaşındaki çocuk için annesine kıskanıyor gidelim demeniz kadar saçma birşey yok. Demenize gerek yok çıkıp gidebilirsiniz..
Cocuk karnima tekme atmisti hamileyken eger iyice okuduysaniz davranislari normal bir cocuk degil. Abisine makas sapladi ve uyarilmasi gerekirken bu hareketi normal karsilandi resmen

5 yaşındaki çocuğa o kadar kinlenmişsin ki, o çocuk, cezai ehliyeti bile yok ve asıl suçlu sizsiniz...çocuğun korunması görevi ana ve babaya aittir, kaynana da tabi çocuğa dur dicek ama asıl sorumlu sizsiniz, sakının yavrunuzu biraz, kapısını kitleyin hiçdeğilse uyurken ne biliyim ya da çocuğun ayrı bir odada kalmasını sağlayın ya da gidiş gelişi kesin anası dur demiyorsa
Peki cocuktan bizi kim koricak ?

Peki cocuktan bizi kim koricak ?
Nasıl bizi cocuktan kim koruyacak. Hanımefendi ıyı mısınız sız.Cocuk daha o.
Sizin cocugunuz da o yasa gelecek. Yazık bır de anne olacaksınız. Cocugu durdurmasını da mı bilmiyorsunuz. Sessiz kalacağınıza yengenıze enıstenize söyleyın
Kucucuk cocuga dusmanlık beslıyorsunuz resmen.

Eşiniz 3 kardeş sanırım, kendi, görümceniz ve kaynınız. Görümce kaç yaşında? Ay bi de daha utanmadan doğuracak mıydı siz doğurmasanız?

sizin oçocuğa bakış açınız çok sert, katilmiş gibikonuşuyorsunuz, oysaki çocuk belki de rahatsız, doktora götürsün anası

Çok basit çözümü gitmeyeceksiniz.O da anne vermez çocuğunu. Şahsen sürekli çocuğumu uyarmak zorunda bırakacak insanlarıda istemezdim evime.Nezaketen demiş işte,dememiş olmamak icin. Sizde zorlamayın ne kendinizi ne kayinvalidenizi.Ayrıca yenge demeyin ya hiç hoş değil, anne demeden önüne ismini koyun öyle hitap edin bari.

Bence bu çok şımartılmaktan çok sosyopat potansiyeli olduğundan kaynaklanıyor..
Sosyopat çocuklukta kendini gösteren psikolojik bi rahatsızlık..(etrafındakı insanlara zarar verdiğini söyledin hemde yaralamak yani bu cok ciddi bir belirti bence)
Tabi doktor değilim sadece psikolojik kitaplar çok okurum be nedenle söyleme gereği duydum.
Bunu ailesine anlatmak gerek ama desen hasta sen olursun o ayrı...

Back
X