- 7 Nisan 2015
- 948
- 425
- 33
- 34
- Konu Sahibi miniksercem000
Tamam bundan sonra teyze dicemHahaa bu mu abes geldı kız kv ye yenge dio .. of ulan nie önce düsünmedim ben bunu...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam bundan sonra teyze dicemHahaa bu mu abes geldı kız kv ye yenge dio .. of ulan nie önce düsünmedim ben bunu...![]()
Cocuk karnima tekme atmisti hamileyken eger iyice okuduysaniz davranislari normal bir cocuk degil. Abisine makas sapladi ve uyarilmasi gerekirken bu hareketi normal karsilandi resmen5 yaşındaki çocuğa kaynım demek de ne tuhaf adını söyleyin yazık resmen.
Siz gidip kaynım kıskanıyor çocuğu derseniz ben de olsam gidin derim. Ne demek kıskanıyor? 5 yaşındaki çocuk için annesine kıskanıyor gidelim demeniz kadar saçma birşey yok. Demenize gerek yok çıkıp gidebilirsiniz..
Peki cocuktan bizi kim koricak ?5 yaşındaki çocuğa o kadar kinlenmişsin ki, o çocuk, cezai ehliyeti bile yok ve asıl suçlu sizsiniz...çocuğun korunması görevi ana ve babaya aittir, kaynana da tabi çocuğa dur dicek ama asıl sorumlu sizsiniz, sakının yavrunuzu biraz, kapısını kitleyin hiçdeğilse uyurken ne biliyim ya da çocuğun ayrı bir odada kalmasını sağlayın ya da gidiş gelişi kesin anası dur demiyorsa
Nasıl bizi cocuktan kim koruyacak. Hanımefendi ıyı mısınız sız.Cocuk daha o.Peki cocuktan bizi kim koricak ?
ayrıntılarda boğulmamak gerek bence, önemliolan olay bence ve asıl sorumlYenge =kaynana kayınço=5 yasindaki bebe![]()
çocuk katil değil yapma, gidiş geliş yapma, tavrını koy kaynanaya...belli ki hasta bir çocuk pisikiyatrına götürsünler...Peki cocuktan bizi kim koricak ?
ben de x teyze dıyorum kızlar
evlenmeden önceden kalma.
kp de x amca derdımTeyze normal de sur. Yenge ne alaka. Kpye ne diyor çok merak ettm.
Ay acayip bir aile ilişkisi![]()