5 yıl önceki duygularım yeniden canlandı sanırım, o da mı beni düşünüyor ki hala :(

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
4,5 sene önce bir çocuğa aşıktım. Yani platonikti ama sevdim işte. ben 15 yaşındaydım o 18di . Ben liseye yeni başlamıstım o da son sınıftı okulda popülerdi bir ağırlığı vardı ama öyle nasıl desem şımarık tiplerden değildi .neyse işte geçen gün beni instagramdan takip isteği yollamış. yani anlam yüklemem aslında böyle şeylere ama neden böyle birşey yaptı merak ediyorum sonucta aklına gelmesem arayıp eklemezdi beni değil mi? sizce o da beni düşünüyor olabilir mi?

Son düzenleme:
Bir yerlerde görmüştür, begenenlerde görmüştür instagramin aktiviteler bölümünden görmüştür, "aa bu bizim kız değil mi dur suna bi istek atim" demistir.
Hatta belki istek attığını bile unutmuştur o derece.

bazen insan yasananlardan cok yasanmayan yada dogru tabirle yasanamayan seyleri unutmakta zorluk cekiyor.örnegin bi iliski icerisinde olupta herhangi bi sebepten dolayi ayrilmis olsaydiniz,her duygun deprestiginde bu sebepleri hatirlar,gecmisin üzerine bi sünger cekerdin.ama simdi acabalarla doludur yüregin,acaba hayatimda olsa ne olurdu vs.ne demis mevlana nasipse el yel getirir sel getirir,nasip degilse el götürür sel götürür yel götürür.

Bir yerlerde görmüştür, begenenlerde görmüştür instagramin aktiviteler bölümünden görmüştür, "aa bu bizim kız değil mi dur suna bi istek atim" demistir.
Hatta belki istek attığını bile unutmuştur o derece.

hahaha haklısınız :) ama twitterdan falanda takip ediyoduk zaten ben etmiştim ama 2 sene önce

Olacağı varsa olurdu.
Geçmiş, adı üstünde...
Keşke unutabilsek geçmişi.
Keşke daha mantikli kararlar verseydik geçmişte :(

Ayni karisikligi bende yasiyorum.
Sakin diyorum sadece sana.
15 yasinda bir ilişkiye basladim. 7 sene sürdü .
İnan cocukken istediğin şeyler bambaşka oluyor ...
Zaman geçtikçe fikirler o kadar çok değişiyor ki.
evet ama insanın kafası karışabiliyor böyle bazen maalesef :KK43:

size bir ilgisi olsaydı şimdiye kadar çoktan söylerdi, doğum gününü bile kutlamışsınız ama onda hiç bir tık olmamış ise bu size ilgisi olmadığı anlamına gelir..

sosyal ortamlarda ekliyor olmasının kişi sayısını (özellikle de kız arkadaş sayısını) yükseltmekten öteye bir anlamı yok.. her yerden silin, aklınızdan da.. "çantada keklik" olmayın !

sevgiler..

4,5 sene önce bir çocuğa aşıktım. Yani platonikti ama sevdim işte. ben 15 yaşındaydım o 18di . Ben liseye yeni başlamıstım o da son sınıftı okulda popülerdi bir ağırlığı vardı ama öyle nasıl desem şımarık tiplerden değildi . Sonra biz konuşmaya başlamıştık 1.5 ay falan konustuk sabaha kadar konuşuyoduk msnden o zaman msn vardı : ) ama hiç bulusmadık bide çok flörtöz konusmuyoduk ben o zamanlar bilmiyodum bu isleri yani bide cekniiyodum benden buyuk ya benle dalga geçiyorsa falan diye halbuki şimdi düşnüüyorum gayet ima etmiş herşeyi ben anlamamışım. sonra bi anda konuşmayı kestik meğer sınıflarındaki bi kız bizim konustugumuzu farketmis yani kısacası elimden aldı gibi oldu çıkmaya basladıklarını öğrendim kendim. sonra ben msn facebook falan herseyi kapattım onları görmemek için. zaten o kızlada çok kısa süre çıkmıslar arkadaş kalmışlar. sonra bu yeni msn açmış beni eklemis sonradan farkettim. neyse bu mezun oldu ama sürekli okula gelip gitti arkadaşlarım seni görmeye geliyo bence diyolardı ama ben görmiyim onu diye sınıftan bile çıkmıyordum. kapatmıştım kendimi depresyondaydım resmen mezun olana kadar sınıftan çıkmadım o gelir karşılaşıcam diye. sadece bi kez uzakta ngördük birbirimizi arkadaşı vardı yanında gülümsediler anlamlı anlamlı baktı. Neyse bu yaz öylesine aklıma geldi doğum günüydü kutlamak istedim facebookumda duruyodu mesaj attım o da teşekkür etmiş.1 ay sonrada benim dogum günüm vardı o atmadı mesaj kutlamadı ben de sinirlendim evet çocukca ama sildim. ümidi kestim tamamen. aslında ümit değilde nasıl desem hani düşünmüyorum ama o karşıma çıkınca internette herhangi biryerde sanki içimde birşeyler oluyor veya o şimdi gelse hala kabul edicem gibi halbuki 5 sene içinde bi çok insanı tanıdım konuştum görüştüm ciddi bi ilişkim olmasada. neyse işte geçen gün beni instagramdan takip isteği yollamış. yani anlam yüklemem aslında böyle şeylere ama neden böyle birşey yaptı merak ediyorum sonucta aklına gelmesem arayıp eklemezdi beni değil mi? sizce o da beni düşünüyor olabilir mi?

size bir ilgisi olsaydı şimdiye kadar çoktan söylerdi, doğum gününü bile kutlamışsınız ama onda hiç bir tık olmamış ise bu size ilgisi olmadığı anlamına gelir..

sosyal ortamlarda ekliyor olmasının kişi sayısını (özellikle de kız arkadaş sayısını) yükseltmekten öteye bir anlamı yok.. her yerden silin, aklınızdan da.. "çantada keklik" olmayın !

sevgiler..

haklısınız sanırım teşekkürler

[/
öncelikle gecmiste olanlari bir kenara bırak. Seninle iletisime gecmesindeki nedenler
1- unutamamistir ( cok dusuk bi ihtimal cunku gecmiste yasanan bir iliski yok ve uzerinden cok zaman gecmis bu zaman icerisinde de sana ulasabilirdi)

2- aklına gelmissindir. Ve senin ona olan duygularini yoklamak istemistir hala ayni sekilde mi diye

3- bu hareketinin altinda ikizini ilgilendiren bir neden yoktur
kisacasi oylesinedir.

Uzun bir zaman gecmis ve olanlari ayrintili bir sekilde anlatmissin yani aklinda kalmis unutulmamis. Bence konus. Ama gecmiste olanlari ona fazla.acma yani onu unutamamis gibi davranma. Zaman her seyi gosterir.

Demistim ama dogum gunu olayini atlamisim. Kesinlikle seninle konusmasina izin verme... ..

Bişeyler hissetse bu zamana kadar açılırdı bence.ordan burdan her eklediğinde kabul etme.kaçan kovalanır

Back
X