5 yıllık ilişkimin hemen ardından evlenen sevgilim

böylede devam et. sakın şeytana uyma unutmaki ortada bir bebek var bencede en önemlisi o kimsenin onu babasız büyütme hakkı yok.

böylede devam et. sakın şeytana uyma unutmaki ortada bir bebek var bencede en önemlisi o kimsenin onu babasız büyütme hakkı yok.

tabiki yok sadece kendimi üzüyorum işte..yaşamayan bilemez kızlar sabah uyandıgım zamanki canımın acısını gece yatarken baskasına sarılarak uyuduğunu bilmenın verdiği sancıları yaşayan bilir. ortaokuldan beri hep o vardı hiç bir zaman kopamadık zaten o kadar çok şey yaptı ki benim için belkide bu kadar üzülmemin sebeblerinden biride budur

5 yıl deyince bi gülümserim ben 1 bucuk 2 sene önce olsa biraz maziye dalardımda şmdi olmuyo.bnde senin gibi bıraktım ilişkimi 6 yılı bitirdik tek kalemde.böyle bakınca ben okula gittim uzaklştım öyle ayrıldık gibi ama işin aslı yaşananlarda gizli..neysee dicemm o kii.o eski sevgilin seni gerçekten sevseydi şuan sana bunu yaşatıyo olmazdı.belki sevgiyle karıştrmamak lazım bunu adamlıkla alakalı diyeyim. 5 yılı ayrılıktan sonra yeni bi ilişkiyi askerlk iznine sıgdırıp cocuk yapıp evlilige taşıcak bi şey olamaz .inadınada yapılmaz ki..ben sucu senden cok onda buldum. karısınında sna o bnm kocam oldu die mesj atmasıda seviyeyi ortaya cıkartmş ztn.. üzülücek bişi yok ortada 15 yaşınd başladıgın ilişki gibi olmıcak bundan sonraki inan artık daha elle tutulur seyler yaşıcaksın 1 yıl 5 yıla bedel gececek sende yeniden aşık olcaksın emin olll hayat bitmedi.20 yaşındasın ve herşey yeni başlıyo.. tecrubyle sabit

içimi rahatlattın teşekkür ediyorum şuan kimseyi istemiyorum hayatımda ama bu durumdan kurtulur kurtulmaz bende istiyorum yeni bir heyecan bulmak. sonuçta belkide karısıyla gününü gün ederken ben burda kendimi yiyip bitiriyorumdur.. 7aydır aynıyım ama değişmek istiyorum bir an önce onun tamamen unuttugunu bilsem yada facebookta hala beni düşündüğünü gösteren şeyler paylaşmasa kolay olucakta şuan kolay değil..aslında bakmam hata ama insan engel olamıyor bazzen merak ediyor.. 1 hafta engellese ertesi hafta engeli kaldırıyor sonra tekrar engelliyor tekrar engeli kaldırıyor falan.. onuda anlamak cok zor hala amacı ne anlamıs değilim

onu anlama sen kendini anla önce bi.bnde düşündm cok onu başkasıyla görsem napcamm die ama cok geçmedi bnm hayatıma yeni birisi girdi.
tabiki karısıyla gününü gün ediyo.belki seni gördükçe pişmanlık duyuyodur ama bırak o yaşasın bunu.sen ona sans vermedin belki ama oda seni cok bekleyemeden aşk acısını bile yaşamadan gitmş nelere sokmş burnunu.o bunun pişmnlıgını yaşıyodur geri dönüşü olmadıgı için yanıyodur ama sen bırak o ceksin bunu.sende faceni dondur.bi 1 hafta dayan burda takıl yenş bişiler bak.yavaş yavaş sogucaksın aklına gelmicek onu takip etmek.önce sen engelle onu bişiler yap kendine gel yani.

Hiç bir adam sevmediği bir kadını koynuna almaz...!!!

madem mutsuz ve aklı sizde beyfendinin evlenmeseymiş o zaman
başına silahmı dayamışlar
siz nazlanmış ve terslemiş olsanız bile
hayatını bir süre boş geçirebilirdi

bunların hepsi bahane siz bunlara takılmayın bence

ayy kıyamam sana üzülme çok tazesin daha. bende senin yaşından dahada küçükken birini çok sevmiştim hergece ağladığımı bilirim onun acısıyla kaç senem boşa gitti ağlayarak üzülerek. sonra eşimi tanıdım evlendik rüya gibiydi herşey şimdi aklıma geldiğinde gülüyürum o eski halime ne cahilmişim diye değermiymiş asla. bu sözümü sakın unutma 10 sene sonra seni buraya bekliyorum eminim tekrar aşkı yaşayacağın mutlu bir yuva kuracağın sana herşeyi unutturacak biri çıkacaktır karşına sadece sabret. hata yapmadan bekle. ondan uzak dur. kendine hayatını zehir etmee bol şanslar canım

artık evli olan bir adamı kafana takıp takip ederek etik ve iyi bir şey yapmış olmuyorsun. hem üniversite okumamış o, sana göre değil. :)

işte anlayamadığım şeyler beni yiyp bitiriyor böyle.. 5sene boyunca nerdeyse hiç hatasına rastlamadığım benim için kollarını kesen ölüp biten evimin önünden ayrılamayan adam bir iki kez buluşup öyle askere gittiği kızla sözlenmk için buraya geliyor kızla birlkte oluyor hamile bırakıyor suan karısıyla gezip dolasıyor ..bana geri dön yoksa sözlenicem dediğinde hiç ihtimal vermemiştim ne yaparsan yap demiştim o zamanlar ama bu kadarını da beklemiyordum

canım benim çok teşkkür ediyorum inşallah karsıma cok iyi biri çıkarda senin gibi geçmişe bakınca iyiki bitmiş derim..herşey nasip kısmet demekki birbirimizin kaderinde yokmusuz biz o kadar senemizi verdik birbirimize ne hayallerimiz vardı bir kaç aylık biri doldurdu demkki yerimizi ne yapalım elbet unutucam

tabiki başına silah dayayan yoktu kendi hatasıydı bilemiyorum belkide mutludur yada hala üzülüyodur.. keşke bu kadar cabuk baskasına gitmeseydi artık sabrı kalmadıgını benim davranıslarıma dayanamadıgını söylerdi hep bende o zamanlar anlamazdım devam ederdim anlamsz tavırlarıma terketmelerime.sonunda olan oldu bende takılmak istemiyorum zaten şu süreci atlatmak istiyorum

artık evli olan bir adamı kafana takıp takip ederek etik ve iyi bir şey yapmış olmuyorsun. hem üniversite okumamış o, sana göre değil. :)

işte geçen sene bende öyle diyordum okumuyor boşver diyodum kendime ama ben kimim ki onu küçük görmüşüm buda bana ders oldu malesef

işte geçen sene bende öyle diyordum okumuyor boşver diyodum kendime ama ben kimim ki onu küçük görmüşüm buda bana ders oldu malesef

ironi yapmıştım :)

o değil de böyle saçmasapan şekilde evlenen ne çok insan vardır...

ironi yapmıştım :)

o değil de böyle saçmasapan şekilde evlenen ne çok insan vardır...

tam algılayamamışım :) vardır mutlaka böyle cok insan aklımdan geçiyor bazen böyle bi evlilik yaptı acaba mutlumudur beni unuttu mu diye sonra kendime kötü kız gibi davranmamam gerektiğini söylüyorum tabiki mutlu olmalı diyorum ama insanoğlu işte

bu arada kızlar bu konuda benimle dertleşmek isteyen varsa facebook adreslerini özelden gönderebilirmi? kendimi toparlamam için böyle bir şeye ihtiyacım var sanırım arkadaslarımla bile paylaşamam dertlerimi en azından benden daha aklı basında insanların yardımı dokunabilir

sen niye bu kadar yıpratıyorsun kendini?? geçmiş gitmiş, değiştirebileceğin bişeyvar mı? YOK. O başkasıyla evlendi diye bu kadar kendini yiyip bitiriyorsun, yine peşinde olsa yine umrunda olmayacak. Hem de ne kadar seviyesiz konuşmalar olmuş, yok o benim kocam oldu bilmem ne . İçkiliydi de falan da filan da .Ulu orta konuşulacak şeyler mi bunlar, ikisi arasında kalması gereken özel olan bişeyi kız sana mesaj atıp o benim kocam oldu diyip yayın yapıyor. Böyle insanlarla muhattap olduğuna üzül bence, ben olsam üzüldüğüm konu onu kaybetmek değil böyle çirkin olaylarla karşılaşmak olurdu

bu adam dengesiz . sende çok kırmışsın . sevmişsin ama mantığına uymamış . bence üzülme sonuçta üniveriste okyuyan bir genç kızsın . elini sallasan eliisi . daha iyisi gelir . tamam kalbin kırılmış ama değmez . baksana evlenmiş hala seni düşünüyor sana msj atıyor karısını sevmiyor . sevmediği kadınla evlenebiliyor . senlede evlenseydi belki aynısını sana yapıcaktı . bu tavırları bana güven vermedi . boşver sen hayatına bak . benimde ilk aşkım bu yaz evlendi . önce üzüldüm tabi ama geçiyor bir süre sonra .

Nasıl ya?
Adamın kollarını kesmesi seni çok sevdiğini mi gösteriyor sence?
Adam baştan sevmiş seni,sen umursamayınca takıntı yapmış ve sanırım sinir hastası olmuş.
Hiç bir sağlıklı insan kol,bacak kesmez.
Sonra bence gerçek sevgiyle tanışınca evet sevişmiş ve evlenmiş.
Sen de "eeee beni şimdi kim sevecek,kim benim kol kesecek" diye üzülüyorsun.
Onun face'ni takip edeceğine otur dua et şu mübarek günlerde de Allahım sana doğru yolu göstersin inşallah.
Bir gün sen de evlenirsin,gebe kalırsın,eşinin eski sevgilisi eşine takık olunca anlarsın.
O zaman ben onun kocası oldum diye mesajlardan daha beterlerini bile yazabilirsin.
Şu genç kızlara çok kızıyorum çok!
Rahat bırakın eski sevgililerinizi!
Adam kendine iyi ya da kötü bir hayat kurmuş!
Yok sevmiyormuş,yok zamanında kendisi için kol kesmiş,karşılaşınca eşinin omzundan kolunu indirmiş,facede ortak şarkılar paylaşılmış vs. vs.!
Takip etmeyi bırak,kötü enerjin bile onların huzurunu kaçırabilir!
Mübarek günde nasıl sinirlendim ya!

niye sinirleniyorsunuz ki anlamadım . kız birşey yapmıyor ki ayırmak için . doğal bir şekilde üzülüyor . benimde başıma geldi evet bende üzüldüm . insan üzülüyor elinde değil . gerçekten onu sevse zaten bu kızı aramaz . sevmiyor tabikide çok açık . seven erkek başka kıza takık falan olmaz . büyük ihtimalle yattığı için evlenmek zorunda kalmış kızla .

ben bunları kendi içimde yazıyorum eski sebgilime takık olupta bir gün bile mesaj attıgım olmadı.. anlayamadım sizi ben ya hiç mi sevmediniz birini yada senelerinizi verdiğiniz birine hi mi aşık olmadınız çoğunuz evli oldugu için savunmaya geçyorsunuz karsı taraftaki kızı ama ben durumu anlatamadım sanırım yada siz anlamadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…