5 yıllık ilişkimin hemen ardından evlenen sevgilim

doğru diyosun canım herkesin acısı var aslında bu konularda..herkes çok sevdiği biriyle yada ilk aşkıyla evlenmiyor ama herkeste olur bence yıllarını verdiğin birini unutamamak.. elden bişey gelmez bende hayatıma bakıcam artık onun için kolay olduysa benim içine zor olmucak artık başkasıyla olmak

Hala seviyor gibi görünüyorsun.:26:

Ynede soyle dusn ya sninle brlikte olsydi snra sni terk edp o kza gtsydi o zaman sen ck byk bi zararda olucktn allah daha beterndn korumus yat kalk dua et erkek milletnin hepsi midesz yaratiklardr untma smdi onu unt kndi asla uzme bu ddklrn bnimde bsma gldi ama unttm we suan harka bi esm we yolda olan bi kzm war ben bsy kaybettm mi hayr o salak kaybetti uzn lafn ksasi gdne yol yaksr

bencede o istemediği bir evlilik yaptı üzülmesi gereken taraf o.. hayatım boyunca hep onun yerine seni koyup pişman olucam diyodu pişman olması gereken o olsun belki çok iyi biriyle karsılasırım da severek evlenirim.. ben pişmanlık yaşamak istemiyorum hayatı boyunca başka birini seven kavusamayan biri olmak istemiyorum Allah iyi biriyle karsılastırır da unuturum inşallah

belkide bu yüzden afalladım biraz..yaptıklarımın bedelini ödüyorum zaten şuan ama benimki hırs değil hırs olsa onu elde etmek falan isterdim heralde

kaybedince anlamışsın takibe almışsın, her hareketi kendine yormuşsun ya vee dertlenip konu açmışsın.

ne ki bunun adı?

seni yargılamıyorum normal ama sen ayrıldığın şahsı suçlama,tek suçlu sensin.

belki birazda vicdanın rahatsız, sen üniversiteye gidiyorsun diye küçük gördün onu,terk ettin.

olan oldu, emin ol seviyordur karısını ve yine emin ol zamanla daha çok sevecek.

sende birini seveceksin evleneceksin.

takılma artık önüne bak

Son düzenleme:

iyi karısını daha da sevsin o zaman Allah mutluluk versin yaşadıklarımı ben bildiğim için bi şey diyemicem bu mesajına.. her hareketini kendime yormadım.. bizim sarkımızı paylasmaları sürekli bana bakması dogumgünümde bile araması kendime yormaksa evet kendime yordum tek suclu benim haklısın

Eminim forumdaki arkadaslar cok ustume gelecekler, yazacaklarimdan dolayi. Ama ben asktan yanayim her zaman icin. Iletisime gecip karsilikli oturup konusun bence. O sizi gercekten seviyor mu siz onu seviyor musunuz bir oturun konusun. Birbirinizden kopamiyor gibiyseniz, sevgiliniz esinden ayrilir siz de birlikte olursunuz. Sevgilinizin esi ve bebek var ama ask daha onemli benim icin. Herkes ayriliyor bu devirde. Sevgiliniz sevmedigi biriyle beraber olmaktansa sevdigiyle beraber olur.

böyle bir vebali ben kaldırabilir miyim hiç bimiyorum ahı tutar diyor herkes unutmaya calısıyorum bende bu yüzden benim annemle babamda bosanmıs gercekten zor bişey kimseye yasatmak istemem ama cok seviyorum o ayrı.. o da unutsa hala benimle ugrasmazdı herale evli oldugu halde..

Ben inanmiyorum oyle ah tutma gibi seylere. Onlar icin zor olacak, bebek icin zor olacak ama ben olsam kendi mutlulugumu dusunurdum, ben niye aci cekeyimki. Kotu biri gibi dusunuyor olabilirim ama ben once kendi hayatimi, mutlulugumu dusunurdum acikcasi.
Suc o kadinin sucu olurdu. Kocasinin baskasini sevdigini bile bile niye evlenip hemen bebek yapiyorki? Cekecekse o ceksin, sen niye uzulesinki?

kızgınlıgım da var aslında ona sonucta kadın ona zorla saldırmadı içkili oldugunu duydum ama yinede yapmaması gerekirdi sonuclarını o da biliyordu

topa tutulcaksın şimdi .. olur mu hiç öle şey bütün evli kadınlar namuslu . bekarlar evli kadınları kocalarından ayırmak için çalışan zilliler . kız resmen yatmış hamile kalmış adam evlenmek zorunda kalmış . o kız çok iyi niyetli dimi ama . nede olsa evli . bende olsam arardım hiç yalan yok . eğer çok sevseydim ve sevildiğime emin olsaydım yapardım .

bende anlatmaya calıstım yasadıklarımı cogu kişi anlayıs göstermedi malesef.. eski sevgilim askere gitmeden bir yada iki kez görüşmüştü onunla askerdeyken her gün her gece beni aradı ben istemediğim halde.. kıza bunu anlattım benim ne namusumu bıraktı nede serefimi.. ki çocugun beni sevdiğini o da biliyodu dediğim gibi.. askerdeyken söz istemiş eski sevgilimle o da bana anlattı istemiyorum dön diye o zamanlar kabul etmedim kızgındım da ona baskasıyla birlikte diye sonra söz için geldiğinde iki gün geçmeden birlikte olmuslar.. yani o 2 haftalık izinde evlendiler kız bunuda bana marifetmiş gibi yazdı ama herkesin gözünde suclu olan benim malesef

şöle bir kız olamadık yaa .. gidip bir iş adamı falan bulup yatıp bebek yapıp benle evleniceksin diyemedim valla . akıllı olan onlar boşversenize . herkes işini iyi biliyor .

şöle bir kız olamadık yaa .. gidip bir iş adamı falan bulup yatıp bebek yapıp benle evleniceksin diyemedim valla . akıllı olan onlar boşversenize . herkes işini iyi biliyor .

ama kazanan oluyor onlar malesef..ben onu sevsem de o her gün o kızın yatagına giriyor her gün onu görüyor ama ben böyle kendimi yiyip bitiriyorum

e öle kızım kız nikahı bastırmış akıllı . yatıp hamile kalıp benle evleniceksin demiş . çocuk zaten senden darbe almış teselliyi başka birinde bulmuş kızda bunu kullanmış amacına ulaşmış . bırak boşver yaa namuslu namuslu yaşasınlar . kimin ne olduğunu herkes biliyor kimse bilmezse allah görüyor . sana geri döner kabul edersende tek boşanan insan onlar değil . çocuğuna sahip çıkar karısınıda boşar ilk mi sanki . neyin ahını alıyormuşsun . senin ahın ne olcak . senin döktüğün göz yaşları ne olcak . bunların hesabını kim vericek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…