niye sinirleniyorsunuz ki anlamadım . kız birşey yapmıyor ki ayırmak için . doğal bir şekilde üzülüyor . benimde başıma geldi evet bende üzüldüm . insan üzülüyor elinde değil . gerçekten onu sevse zaten bu kızı aramaz . sevmiyor tabikide çok açık . seven erkek başka kıza takık falan olmaz . büyük ihtimalle yattığı için evlenmek zorunda kalmış kızla .
niye sinirleniyorsunuz ki anlamadım . kız birşey yapmıyor ki ayırmak için . doğal bir şekilde üzülüyor . benimde başıma geldi evet bende üzüldüm . insan üzülüyor elinde değil . gerçekten onu sevse zaten bu kızı aramaz . sevmiyor tabikide çok açık . seven erkek başka kıza takık falan olmaz . büyük ihtimalle yattığı için evlenmek zorunda kalmış kızla .
ben bunları kendi içimde yazıyorum eski sebgilime takık olupta bir gün bile mesaj attıgım olmadı.. anlayamadım sizi ben ya hiç mi sevmediniz birini yada senelerinizi verdiğiniz birine hi mi aşık olmadınız çoğunuz evli oldugu için savunmaya geçyorsunuz karsı taraftaki kızı ama ben durumu anlatamadım sanırım yada siz anlamadınız
zaten evlenip beni kendi halime bıraksaydı ben bunları yazıyor olmazdım bile.. askerde bir ayda hemen birini sevipte sözlenmek için gelmesi saçma bence zaten bana mesaj atıyordu dediğim gibi sözlenmek istemiyorum dönersen bırakırım dye.ben o zamanlar inanmıyordum sözleneceğine istemiyodum onu. şuan yasadıgım pişmanlığı anlatmaya calısıyorum ama bazıları destek oluyo bazıları da sanki ben onları ayırmaya calısıyormusum gibi davranıyo ayırmayı isteseydim ayırrdım zamanında şimdi hamile olan birinin günahına falan giremem..
Evet sinirlendim evet çok benzerini yaşadım çünkü.
Kız takip ettikçe adam havaya giriyor,kızla mesajla,facede oynamaya başlıyor. Kızdan intikam almaya çalıştıkça olan günahsız yeni gelen kıza oluyor.
Adam kızın onu takip ettiğini bildiği için habire face duvarını açıp kapatıyor bunu anlamıyor musunuz?
Yatmak değil onun adı sevişmektir.
Eskiden "Sarhoştum hatırlamıyorum" yalanına sığınmak da erkeklerin en iyi kozuydu. Demek ki hala bunu yutanlar var.
Benim hayatımı bilmeden nasıl kesin hüküm verirsin ki?
Çok sevdim hem de çok!
Ama hiç kimseyle oynamadım ben.
Terkedildiğimde de Allahıma sığındım,şükürler olsun ki düze çıktım.
NOT:Bekarım.
Bir yerlere yazmışsın,gerçek sevenler öbür dünyada kavuşur diye???
Onunla öte dünyada kavuşacağına inanmışsın ya bunun neresi masum pardon?
o kısının senın ıcın onemı olsa egıtım vs hıcbırseyı gozun gormez ondan ayrılmazdın canım...bence senınkı şey gıbı olmus Ver Yarını Ellere Vur ...Yerlere:)
saka bır yana bence sen hazmedememıssın gbı geldı bana..o sankı sana aıtmıs gıbı dusunmussun evlenınce kıymete bınmıs...
aslında ona karsı bırsey hıssetmıyorsun bence sadece onun baskasıyla evlenmesını hazmedememıssın...unv deymıssın sen baskasını buldugun an o bıter senın ıcın uzulmemelısın...
Evet sinirlendim evet çok benzerini yaşadım çünkü.
Kız takip ettikçe adam havaya giriyor,kızla mesajla,facede oynamaya başlıyor. Kızdan intikam almaya çalıştıkça olan günahsız yeni gelen kıza oluyor.
Adam kızın onu takip ettiğini bildiği için habire face duvarını açıp kapatıyor bunu anlamıyor musunuz?
Yatmak değil onun adı sevişmektir.
Eskiden "Sarhoştum hatırlamıyorum" yalanına sığınmak da erkeklerin en iyi kozuydu. Demek ki hala bunu yutanlar var.
Benim hayatımı bilmeden nasıl kesin hüküm verirsin ki?
Çok sevdim hem de çok!
Ama hiç kimseyle oynamadım ben.
Terkedildiğimde de Allahıma sığındım,şükürler olsun ki düze çıktım.
NOT:Bekarım.
Bir yerlere yazmışsın,gerçek sevenler öbür dünyada kavuşur diye???
Onunla öte dünyada kavuşacağına inanmışsın ya bunun neresi masum pardon?
zaten evlenip beni kendi halime bıraksaydı ben bunları yazıyor olmazdım bile.. askerde bir ayda hemen birini sevipte sözlenmek için gelmesi saçma bence zaten bana mesaj atıyordu dediğim gibi sözlenmek istemiyorum dönersen bırakırım dye.ben o zamanlar inanmıyordum sözleneceğine istemiyodum onu. şuan yasadıgım pişmanlığı anlatmaya calısıyorum ama bazıları destek oluyo bazıları da sanki ben onları ayırmaya calısıyormusum gibi davranıyo ayırmayı isteseydim ayırrdım zamanında şimdi hamile olan birinin günahına falan giremem..
canım hiç kimse sevmediği bir insandan intikam almak istemez . belli ki bitmemiş birşeyler varmış .intikam bile nefretten doğar nefrette aşktan . sırf inat olsun diye birinle evlenen bir sürü erkek-kadın var . keşke kimse egolarının esiri olmasa arada masum insanlar kaynamasa ama bunlar hep olcak . yatmakla sevişmek çok da farklı şeyler değil inan bana . her erkek sevdiği için sevişmiyor .biz birşeyi yutmuyoruz ama sen bir sürü şeyi yutmuşsun sanırım . seks doğal bir ihtiyaçtr . seks isteiği olduğunda yanında kim olursa lsun sevişebilir bir erkek . şebnem ferahın şarkısını dinle istersen çok iyi anlatmış bu olayı .bu kadar kızmanı hayatında yaşadığın birşeye bağlıyorum . haklısın arada masum insanlar kaynıyor . bende o kaynayanlardan biri oldum geçmişte . keşke böle şeyler olmasa ma işte oluyor .
fazla yükseltmişti o erkek seni, tabi sen o zaman farkında değildin...
şimdi bıraktı ipi, gerçek hayata döndün, geçmiş olsun...
senin ki sevgi değil içten içe hırs, yapma ! eden kendine eder...
Kolayca ulaştığın birşeyin kıymetini hiç bilmezsin taki kaybedip ulaşılmaz olana kadar... şuanda onu başkasıyla gördüğün içi ve o artık senin olmadığı senin kalmadığı için kendine saplantı yaptın... merak etme düzgün bi insanla sağlam bi aşk yaşadığında şimdi düşündüklerinin zerresi kalmayacak içinde...
Bir tarafını tutsaymış birlikte olmasaymış o da. Madem sana aşık. Hamile olduğunu öğrendikten sonra evlendiler anladığım kadarıyla.
Ama eski sevgilin o kızı hayatına sokmasaymış, sözü yapmasaymış o gece içkili dahi olsa bir sorun yaşanmayacaktı. Çünkü ortada o kız olmayacaktı.
Bana göre o senden ümidini kesmişti. Bir yandan sana yalvarıyor ama bir yandan da evliliğe adım atıyor.
Ben olsam bunca olaydan sonra asla affedemezdim. Ortada bebek var birde!
işte o beni ister unutsun ister unutmasın Allah biliyo ya yinede bazen düşünüyorum aklına gelmiyomuyum benimle yasadıklarımı unuttumu diye ama sonra kendi halime üzülüyorum istediğim şey onu unutmak elbet zamanı gelince biticek bende de ama bu süreci daha az üzülerek atlatmk istiyorum evleri de bizim üst mahallemizde bu yüzden de zor biraz
Bu olayda eski sevgilinizin eşi ve karnındaki bebeğe üzüldüm sadece.
Acaba kadıncağız sevilmediğinin, eşinin başkasına meyilli olduğunun farkında mı? Bir kadın için çok üzücü bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?