5 yıllık özlem soğan kürüyle hamileyiimm

selif

umutlu bekleyiş
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
96
2
86
40
İstanbul
alkisalkisalkissoğan ve incir kürü işe yaradı .hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:lepi:5 yıldır çocuk için denemdiğimizyol kalmadı geçen sene tüp bebek yaptırdım hamile kaldım fakat üçüz olduğu için erken doğumda kaybettim .soğan kürünü uyguladım incir kürünü bitirmeden:CüvCüv: hamile kaldım....rabbim sana şükürler olsun.:Saruboceq::Saruboceq:

Allah kollarına almayı nasip etsin çok sevindim soğan kürüne ne zaman başladın adetten önce mi snra mı

ay sevındım tebrıkler bende gecen ay yaptım adetım duzelsın dıye cok sukur tam zamanında geldı

bu ayda yapacam hem adetım tamamen duzelsın bırde bebek ıcın ıccem ALLAHIM yuzumuzu kara cıkarmasın hayırlısı versın

saglıkla kucagına alma dılegıyle cnm

tebrikler canım bunlar sebep tabi sağlıkla kucağınada almanı dilerim darısı bizlere....

naz cım rabbim en kısa zaman da sizede banada kucağımıza almayı nasip etsin.adetin 3.günü başladım canım 15 gün kullandım.ara verdim sonra adetime 5 gün kala incir kürünü 21 kullandım aradan 3 gün geçti hamile olduğumu öğrendim.aklına takılan varsa sor canım varsa yardımcı olurum.

Son düzenleme:
güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtahan etmesin çok zor.tabiiki sadece soğan kürü vesile.allah nasip etmetikten sonra elden gelen yok.rabbim isteyen herkeze hayırlı evlatlar versin...:Saruboceq: :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

tebrikler canım hayırlısıyla inş kucağına alırsın bebeğini bende soğan kürü nane kürü ve brokoli kürü yapıyorum inş bendede işe yarar.

canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inşallah. canım bende soğan ve incir kürü yapcam tam anlamıyla ne zaman başladığını ve nasıl yaptığını yazar mısın acilllll ama lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn hemen başlamam lazım adetim yeni bitti

lütfeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

meltemcim meraba nasılsın bişey sorabilir miyim soğan kürü dediklerini soğanı kaynatıp suyunu mu içecezzzzzz

canım kür şöyle hazırlanıyor öğle ve akşam yemeklerinden 15 dk önce hazırlanacak.
2 bardak kaynayan suya sadece dış kabuğu soyulmuş olan soğanı 4 e bölüp suyun içine atıyorsun 5 dk kaynatıyorsun sonra soğanları çıkarıp suyunu ılıyınca içiyorsun bunu öğle ve akşam ayrı ayrı yapıyorsun yani günde iki kez hazırlıyorsun.

Canım tebrik ediyorum darısı bütün isteyenlerin başına bende ne duyuyorsam onu içiyorum sogan kürünü bende yaptım... sonuç alamadım ama yine deniyecegim

Allah gönlüne göre vermiş, tebrik ederim. Bizim eğer çok özel olmayacaksa sorunun (gebeliği engelleyen) ne olduğunu paylaşır mısın? Bu haberleri almak nasıl motive ediyo beni anlatamam. Umutsuzluktan çıkaran yeni umutlar daha da çok olur inşallah.

tatlım çokk teşekkür ederim çok sağol

arkadaşlar benim sorunum piko 5 yıl boyunca aşılama ve daha neler denedim ama olmadı.5 yıl sonra tüp bebekle üçüzlere hamile kaldım fakat 6 aylık erken doğumda kaybettik.yaşamadılar ve şimdi soğan kürüyle hamile kaldım.ben soğan kürüne adetin 5.günü başlamıştım.rabbim en kısa sürede sizede hayırlısını nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

çok üzüldüm canım ya Rabbim bi daha acı vermesin inşallah. hayırlısıyla evladını sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah . bende başladım soğan kürüne bugün inşallh hayırlı sonuçlar alırım

arkadaşlar soğan kürüne adetin 5.günü başladım.bir adet orta boy soğanı 4 parçaya bölüp 2 su bardağı kaynayan suya atıp 5 dakika kaynatıyoruz.içinden soğanları alıp ılık olarak içiyoruz mutlaka ılık olacak.21 gün kullandım ve adetin 1.günü incir kürüne başlanıyor incir kürü içinde kaynayan yarım litre suya 16-17 adet kuru inciri yıkayıp iki parçaya bölerek atıyoruz.20 dakika kaynatıldıktan sonra 20 dakika dinlendiriyoruz ve süzüp ikiye bölerek sabah akşam aç karına içiyoruz.21 gün kullanıp 7 gün ara sonra tekrar 21 gün incir kürü uygulanacak. ben incir kürünün ilk 21 gün kullandıktan sonra hamile kaldım.inşallah sizinde işinize yarar......

Byn kutluaycım amin inşallah dediğin gibi sağ salim alırım kucağıma .rabbim senide en kısa zamanda istediğin sonuca ulaştırsın.senin sorun neydi canım kaç yıllık evlisin?

inşallah anlatabilmişimdir.isterseniz ibrahim saraçoğlu nun sitesindende bakabilirsiniz.ben orda okumuştum.soğan kürü ve incir kürü diye yazarsanız ayrıntılı olarak var sitede.:hooray:

Byn kutluaycım amin inşallah dediğin gibi sağ salim alırım kucağıma .rabbim senide en kısa zamanda istediğin sonuca ulaştırsın.senin sorun neydi canım kaç yıllık evlisin?

inşallah datlım. ben 1.5 senelik evliyim kusura bakma önce çıkmam gerekmişti
biz sorunumuzun ne olduğunu bilmiyoruz. benim tüplerime baktırcaz bakalım ne çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…