alkisalkisalkissoğan ve incir kürü işe yaradı .hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:lepi:5 yıldır çocuk için denemdiğimizyol kalmadı geçen sene tüp bebek yaptırdım hamile kaldım fakat üçüz olduğu için erken doğumda kaybettim .soğan kürünü uyguladım incir kürünü bitirmeden:CüvCüv: hamile kaldım....rabbim sana şükürler olsun.:Saruboceq::Saruboceq:[/
Canım tebrik ederim.Rabbim hayırlarla kucağına almayı nasip etsin. opuyorumnanaktan
Senin sorun neydi soğanı neden kullandın?
alkisalkisalkissoğan ve incir kürü işe yaradı .hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:lepi:5 yıldır çocuk için denemdiğimizyol kalmadı geçen sene tüp bebek yaptırdım hamile kaldım fakat üçüz olduğu için erken doğumda kaybettim .soğan kürünü uyguladım incir kürünü bitirmeden:CüvCüv: hamile kaldım....rabbim sana şükürler olsun.:Saruboceq::Saruboceq:
canım kür şöyle hazırlanıyor öğle ve akşam yemeklerinden 15 dk önce hazırlanacak.
2 bardak kaynayan suya sadece dış kabuğu soyulmuş olan soğanı 4 e bölüp suyun içine atıyorsun 5 dk kaynatıyorsun sonra soğanları çıkarıp suyunu ılıyınca içiyorsun bunu öğle ve akşam ayrı ayrı yapıyorsun yani günde iki kez hazırlıyorsun.
arkadaşlar benim sorunum piko 5 yıl boyunca aşılama ve daha neler denedim ama olmadı.5 yıl sonra tüp bebekle üçüzlere hamile kaldım fakat 6 aylık erken doğumda kaybettik.yaşamadılar ve şimdi soğan kürüyle hamile kaldım.ben soğan kürüne adetin 5.günü başlamıştım.rabbim en kısa sürede sizede hayırlısını nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:
Byn kutluaycım amin inşallah dediğin gibi sağ salim alırım kucağıma .rabbim senide en kısa zamanda istediğin sonuca ulaştırsın.senin sorun neydi canım kaç yıllık evlisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?