alkisalkisalkissoğan ve incir kürü işe yaradı .hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:lepi:5 yıldır çocuk için denemdiğimizyol kalmadı geçen sene tüp bebek yaptırdım hamile kaldım fakat üçüz olduğu için erken doğumda kaybettim .soğan kürünü uyguladım incir kürünü bitirmeden:CüvCüv: hamile kaldım....rabbim sana şükürler olsun.:Saruboceq::Saruboceq:
alkisalkisalkissoğan ve incir kürü işe yaradı .hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:lepi:5 yıldır çocuk için denemdiğimizyol kalmadı geçen sene tüp bebek yaptırdım hamile kaldım fakat üçüz olduğu için erken doğumda kaybettim .soğan kürünü uyguladım incir kürünü bitirmeden:CüvCüv: hamile kaldım....rabbim sana şükürler olsun.:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah tüplerine bakılmaya gerek kalmadan hamile kalıp bebişine kavuşursun.daha yeni evlisin.her şey gönlünce olur inşallah.inşallah datlım. ben 1.5 senelik evliyim kusura bakma önce çıkmam gerekmişti
biz sorunumuzun ne olduğunu bilmiyoruz. benim tüplerime baktırcaz bakalım ne çıkacak.
inşallah tüplerine bakılmaya gerek kalmadan hamile kalıp bebişine kavuşursun.daha yeni evlisin.her şey gönlünce olur inşallah.
canım anlıyorum seni ben 5 yıl çektim o acıyı.ama sadece içindeki acı işleri zorlaştırıyor .hamile kalmaya moral çok etkili.her şeyioluruna bırak.en kısa zamanda bebişini alıcaksın kucağına inşallahayy inşallah canım ya yok ya çok özlüyorummmm içim acıyor teşekkür ederim inşallah.
amin canım inşallah darısı isteyenlerin başınatebikler
allah tamamına erdirsin
sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
inşallah yarar kırmızı kart görmessin.düzenli olarak kullan ben pek işe yarıyacağından ümidim yoktu hamile olduğumu öğrenince çok şaşırdım.ama düzenli olarak kullandım sabah akşam aynı saatte içmeye özen gösterdim.dikkat et inşallah sonuca ulaşırsın.ay ay ınsallah tum yapanlara yarar ıcındede bana yaaaaa bende basaldım bugun ınsallah aynı sonucu alırım yaaaaaaaaaaaaaa ne olur dua edın banada 1 martttttttttt kırmızılar gelmezzzzzzzzzzz
canım anlıyorum seni ben 5 yıl çektim o acıyı.ama sadece içindeki acı işleri zorlaştırıyor .hamile kalmaya moral çok etkili.her şeyioluruna bırak.en kısa zamanda bebişini alıcaksın kucağına inşallah
arkadaşlar soğan kürüne adetin 5.günü başladım.bir adet orta boy soğanı 4 parçaya bölüp 2 su bardağı kaynayan suya atıp 5 dakika kaynatıyoruz.içinden soğanları alıp ılık olarak içiyoruz mutlaka ılık olacak.21 gün kullandım ve adetin 1.günü incir kürüne başlanıyor incir kürü içinde kaynayan yarım litre suya 16-17 adet kuru inciri yıkayıp iki parçaya bölerek atıyoruz.20 dakika kaynatıldıktan sonra 20 dakika dinlendiriyoruz ve süzüp ikiye bölerek sabah akşam aç karına içiyoruz.21 gün kullanıp 7 gün ara sonra tekrar 21 gün incir kürü uygulanacak. ben incir kürünün ilk 21 gün kullandıktan sonra hamile kaldım.inşallah sizinde işinize yarar......
soğan içinde kaldığı zaman çok kötü tat ve koku oluşuyor.bende bir kere soğanı içinde unutmuştum o zaman içememiştim çok kötüydü midem bulandı.soğanları 5 dakika kaynadıktan sonra heman süzüp ılık olarak içersen daha hafif oluyor.koku hissetmiyorsun.tebrikler.. allah sağlıkla kucağına verir inş. cektiğin acıları da unutursun.
cnm bende 2 yıldır bekliyorum hiçbir sorun yok ama olmadı. bir ara yumurtlamam olmadı neyse oda oluyor şimdi soğan kürüne başlayım dedim ama içemedim döktüm.
acayip midem bulandı. 2,5 bardak klorsuz suya 1 soğanı kabuklarını soyup 4 e böldüm 5 dak kaynattım ama sonra hatırlayamadım nasıl olduğunu ılık oluncaya kadar soğanlar içinde kaldı acaba onun içinmi ağırlaştı. küçük bir yudum aldım gerisi felaketti
acaba bunu içebilmenin kolay bi yolu varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?