5 yıllık özlem soğan kürüyle hamileyiimm

tebrik ederim..Allah sağlıkla kucağınıza almayı,sağlıklı ömrünü bir ömür göstermeyi nasib etsin...sabırla bekleyenler için de dua et..

tebrik ederim canım allah sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah bu ara çok hamiş haberleri geliyo canım bizlerede umut oluyonuz

Canım hayırlı olsun darısı tüm bebişi olmayanlara inş. birde bana kuşum:Saruboceq:

inşallah datlım. ben 1.5 senelik evliyim kusura bakma önce çıkmam gerekmişti
biz sorunumuzun ne olduğunu bilmiyoruz. benim tüplerime baktırcaz bakalım ne çıkacak.
inşallah tüplerine bakılmaya gerek kalmadan hamile kalıp bebişine kavuşursun.daha yeni evlisin.her şey gönlünce olur inşallah.

inşallah tüplerine bakılmaya gerek kalmadan hamile kalıp bebişine kavuşursun.daha yeni evlisin.her şey gönlünce olur inşallah.

ayy inşallah canım ya yok ya çok özlüyorummmm içim acıyor teşekkür ederim inşallah.

güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.hepdua ediyorum rabbim isteyen herkeze annelik duygusu tattırsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.inanın nasip olduğu gün hepimiz bebeklerimize kavuşacağız.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

tebikler
allah tamamına erdirsin
sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah

ayy inşallah canım ya yok ya çok özlüyorummmm içim acıyor teşekkür ederim inşallah.
canım anlıyorum seni ben 5 yıl çektim o acıyı.ama sadece içindeki acı işleri zorlaştırıyor .hamile kalmaya moral çok etkili.her şeyioluruna bırak.en kısa zamanda bebişini alıcaksın kucağına inşallah

ay ay ınsallah tum yapanlara yarar ıcındede bana yaaaaa bende basaldım bugun ınsallah aynı sonucu alırım yaaaaaaaaaaaaaa ne olur dua edın banada 1 martttttttttt kırmızılar gelmezzzzzzzzzzz

ay ay ınsallah tum yapanlara yarar ıcındede bana yaaaaa bende basaldım bugun ınsallah aynı sonucu alırım yaaaaaaaaaaaaaa ne olur dua edın banada 1 martttttttttt kırmızılar gelmezzzzzzzzzzz
inşallah yarar kırmızı kart görmessin.düzenli olarak kullan ben pek işe yarıyacağından ümidim yoktu hamile olduğumu öğrenince çok şaşırdım.ama düzenli olarak kullandım sabah akşam aynı saatte içmeye özen gösterdim.dikkat et inşallah sonuca ulaşırsın.

ne güzel ablacım hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah. Allahım evlat özlemiyle yanıp tutuşan bizlerede nasiz etsin inşallah

hayırlısı olsun rabbim kucağına almayıda nasip etsin....

amin arkadaşlar darısı başınıza inşallah .deneyin bence soğan kürünü zararı yok yan etkisi yok.bir çok yan etkisi olan ilaçları kullanıyoruz.ilaçtan iyidir benim tavsiyem deneyin bence

bende dün başladım soğan suyuna adetimin 8 günü 15 gün kullanmayı düşünüyorum birde belinim bardakla çektirdim yakı yapıştırdım iyi geliyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama denemek istedim

iyi yapmışsın denemekle.denemekte fayda var.inşallah sonuca ulaşıp bebişini alırsın kucağına.:enbuyukkk::ecrin_bebek:

tebrikler.. allah sağlıkla kucağına verir inş. cektiğin acıları da unutursun.

cnm bende 2 yıldır bekliyorum hiçbir sorun yok ama olmadı. bir ara yumurtlamam olmadı neyse oda oluyor şimdi soğan kürüne başlayım dedim ama içemedim döktüm.
acayip midem bulandı. 2,5 bardak klorsuz suya 1 soğanı kabuklarını soyup 4 e böldüm 5 dak kaynattım ama sonra hatırlayamadım nasıl olduğunu ılık oluncaya kadar soğanlar içinde kaldı acaba onun içinmi ağırlaştı. küçük bir yudum aldım gerisi felaketti
acaba bunu içebilmenin kolay bi yolu varmı??

soğan içinde kaldığı zaman çok kötü tat ve koku oluşuyor.bende bir kere soğanı içinde unutmuştum o zaman içememiştim çok kötüydü midem bulandı.soğanları 5 dakika kaynadıktan sonra heman süzüp ılık olarak içersen daha hafif oluyor.koku hissetmiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…