:sm_confused:
bende yaptım ama tık yok 20 gün sonra tüp bebege gidecem
Merhaba arkadaslar, benim anlamadigim nokta, bu uygulama tarihleri, sogana adetin 5 günü baslarsan, 15 gün uygulanirsa, yumurtlama dönemine geliyor. Oda yumurtlanmazsa, adetimiz geliyor, ve adetin ilk günü inciremi basliyoruz?
Hesaplamada kafam karisti, yardimci olursaniz sevinirim.
Simdiden TSK!
Merhaba benimde hem adet düzensizliği hemde hamile kalama sorunum var bu soğan kürü adet düzensizliğini düzene sokuyormu ben 2 hatta 3 ayda bir adet oluyorum şuan hayıt suyu kullanıyorum kızlar yardım edin lütfennnnn
canım mrb ben pkoluyum ama düzene sokmadı soğan suyu...ilaçlarlada düzene girmedi bende senin gibi oluyorum adet...:asigim:
alkisalkisalkissoğan ve incir kürü işe yaradı .hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:lepi:5 yıldır çocuk için denemdiğimizyol kalmadı geçen sene tüp bebek yaptırdım hamile kaldım fakat üçüz olduğu için erken doğumda kaybettim .soğan kürünü uyguladım incir kürünü bitirmeden:CüvCüv: hamile kaldım....rabbim sana şükürler olsun.:Saruboceq::Saruboceq:
alkisalkisalkissoğan ve incir kürü işe yaradı .hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:lepi:5 yıldır çocuk için denemdiğimizyol kalmadı geçen sene tüp bebek yaptırdım hamile kaldım fakat üçüz olduğu için erken doğumda kaybettim .soğan kürünü uyguladım incir kürünü bitirmeden:CüvCüv: hamile kaldım....rabbim sana şükürler olsun.:Saruboceq::Saruboceq:
Soğan kürünün yapılışını anlatayım arkadaşla sizlere...
Adetinize 10 gün kala başlıyorsunuz bunu yapmaya. Günde 2 kez, her seferinde taze olarak hazırlayacaksınız. Sabah kahvaltıdan 10 dk önce, akşam yemeğinden 10 dk önce içilecek. Eğer çalışıyorsanız, akşam yemeğinden 10 dk önce ve gece yatmadan önce olmak üzere.
YAPILIŞI: 1,5 su bardağı klorsuz suyu(kesinlikle musluk suyu olmayacak) kaynatıyorsunuz, orta boy yemeklik bir soğanın en dış kabuğunu soyup 4'e bölüp kaynayan suya ilave ediyosunuz (Tencerenin ağzı kapalı mutlaka). Su soğanla birlikte kaynamaya başlayınca ocağın en küçük gözünde en kısık ateşte ağzı kapalı bi şekilde 5 dakika kaynatıyorsunuz. Sonra ocağı kapatıp 15 dk yine ağzı kapalı bir şekilde dinlendiriyorsunuz. Ondan sonra süzüp mutlaka ILIK olarak içiyorsunuz. İnşallah yapan herkese sifa olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?