5 yıllık özlem soğan kürüyle hamileyiimm

selif tşk ederim sende inş hayırlısıyla kucana alırsın bende 1.5 2 bardaklık suya soğan koyup kaynatıyorum inş doğru yapıyorumdur

anladım cnm yine deneyim o zaman dikkat ederim.normaldede soğanı cok severim zaten bende şaşırdım hatta içemeyince ama suyu cok değişik geldi.
dediğin gibi hafif olursa içilir. teşekkür ederim.

selif tşk ederim sende inş hayırlısıyla kucana alırsın bende 1.5 2 bardaklık suya soğan koyup kaynatıyorum inş doğru yapıyorumdur
evet canım 1.5 2 bardaklık kaynayan suya koyucaksın......inşallah en kısa sürede işi yarar......hepiniz için dua ediyorum.....

bende iciyorum sogan suyun dr yumurta tembelligi dedi 11 gun oldu bakalim ne olacak cocuk sahibi olmayi cok istiyorum RaBBim herkese nasip etsin

Ne mutlu sana. Hamile kalabilmek bile ne büyük nimet. Ben bunu bile hiç yaşamadım. Hangi kür hangi doktor deva bu sebepsiz infetiliteye. Kafayı yiyecem bu gidişle ben.

rabbim en kısa zamanda hepinize tattırır inşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın............:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allah razı olsun inşallahhhhhh ( aminnnnnnnnnnnn)

kızlar bende soğan kürünü uyguladım bol akıntım oldu ve nornmalde ayın 14 veya 15 de regl günümdü bu ay 10 da oldum acaba normalmi bu şaşırdım yani erken regl oldum

Kızlar bende soğansuyu içtim 15 GÜN geçen ay, ve perşembe günü hamile olduğumu öğrendimmm pco hastasıydım bende.ama kafama takılan şey doktor pazartesi tekrar gel bidaha tahlil yapalım sağlıklımı dış gebelik falanmı die bakalım dediii.şimdi aklım fikrim pazartesinde dua edin.

tebrikler canım dualrımız seninle

Bende 13 gündür içiyorum soğan suyunu. Eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var. Denemekte yarar vaar dedim içtim. ınşallah hepimiz için hayırlısı olur.:1hug:

canım benim prolaktinim yüksek ve polikistik over oldugu söylenmişti.bunlarada iyi geliyormu acaba bu yapılan kürler?bende çocukları çok seviyorum ve anne olmak istiyorum senağlama

canım benim prolaktinim yüksek ve polikistik over oldugu söylenmişti.bunlarada iyi geliyormu acaba bu yapılan kürler?bende çocukları çok seviyorum ve anne olmak istiyorum senağlama

bana göre iyi geliyor bende 13 gün kullandım ciidi akıntım oldu iğrençti ve adetim beklenen günden 4 gün önce geldi 1 gün sürdü oda adetmiydi neydi anlamadım tamamen kahverengi akıntıydı rahim ve yumurtalıkları temziliyormuş galiba beni temizliyor :) bayağı kirlenmişim inşallh faydasını görürüz bu ay belli olur faydalımı değilmi :)

Ya kizlar bende bu ay 15 gun sogan su ictim bilmiyom ne olacal normalde adetin 3. gunu kan testi yapilacak hamile kalmayi cok istiyorum

kizlar sogan kuru gunun hagi vaktinde icilmeli ac karina mi ??? lutfen cvplarmisiniz?? ama ben bu ay bekliyorum ne olucak dye:Saruboceq: insallah kalmisimdir ama olmazsa sogan kurunu denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…