soğan içinde kaldığı zaman çok kötü tat ve koku oluşuyor.bende bir kere soğanı içinde unutmuştum o zaman içememiştim çok kötüydü midem bulandı.soğanları 5 dakika kaynadıktan sonra heman süzüp ılık olarak içersen daha hafif oluyor.koku hissetmiyorsun.
evet canım 1.5 2 bardaklık kaynayan suya koyucaksın......inşallah en kısa sürede işi yarar......hepiniz için dua ediyorum.....selif tşk ederim sende inş hayırlısıyla kucana alırsın bende 1.5 2 bardaklık suya soğan koyup kaynatıyorum inş doğru yapıyorumdur
rabbim en kısa zamanda hepinize tattırır inşallah.:saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq:rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın............:saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq::saruboceq:
Kızlar bende soğansuyu içtim 15 GÜN geçen ay, ve perşembe günü hamile olduğumu öğrendimmm pco hastasıydım bende.ama kafama takılan şey doktor pazartesi tekrar gel bidaha tahlil yapalım sağlıklımı dış gebelik falanmı die bakalım dediii.şimdi aklım fikrim pazartesinde dua edin.
tebrikler canım dualrımız seninle
çok tşk edrm canımALLAH razı olsun ama kanamam var bugün çok korkuyorumm ALLAH'ımm yardım ettt.
canım benim prolaktinim yüksek ve polikistik over oldugu söylenmişti.bunlarada iyi geliyormu acaba bu yapılan kürler?bende çocukları çok seviyorum ve anne olmak istiyorum senağlama
Ya kizlar bende bu ay 15 gun sogan su ictim bilmiyom ne olacal normalde adetin 3. gunu kan testi yapilacak hamile kalmayi cok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?