hayırlısı olsun o zamn canım
bnde hıc bır gelısme yok bakalım esımın sayısı yuseldımı
alkisalkisalkissoğan ve incir kürü işe yaradı .hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:lepi:5 yıldır çocuk için denemdiğimizyol kalmadı geçen sene tüp bebek yaptırdım hamile kaldım fakat üçüz olduğu için erken doğumda kaybettim .soğan kürünü uyguladım incir kürünü bitirmeden:CüvCüv: hamile kaldım....rabbim sana şükürler olsun.:Saruboceq::Saruboceq:
teşekkür ederim canım darısı başına inşallah.ben soğan kürünü kullanırken hiç olmadı dediğin gibi ama sadece akıntım baya bir fazlalaşmıştı.
çok teşekkür ederim arkadaşlar biraz daha bekliyeyim ondan sonra giderim doktora diye düşünüyorum inşallah rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:
canım ne kadar olumsuz olay olursa olsun ümitsizliğe kapılma.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.bak benim 5 yıl denemediğim yol kalmamıştıilk tüp bebek denemem tutmadı.ikincisinde tüp bebekle üçüzlerime hamile kaldım onları erken doğumda kaybettim.aradan 3 ay geçti ve normal yolla hamile kaldım.rabbim mucizesini gösterdi.dua edin canım sadece rabbim en kıısa zamanda herkeze nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?