- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
Canım mrb bende 3.5 yıllık evliyim bebek istiyoruz ama olmuyo bende önümüzdeki ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum..bu sogan kürünü nasıl yaptın bizimle paylasırmısın??
canım kendin soğan kürü ve incir kürünü dene aynı zamanda eşin içinde keçiboynuzu kürü kullan.detaylı bilgiyi ibrahim saraçoğlu nun sitesinden bulabilirsin.ama işe yarıyor benim bir arkadaşımın eşinin sperm sayısı hiç yok demişler.kendi soğan ve incir kürü kullandı eşide keçiboynuzu kürü ve 2.ay hamile kaldı ve 9 sene uğraştılar 2 tüp bebekte olumsuzdu.şimdi 4 aylık bir kızı var.dene bir zararını görmessin.
evet canım sen önce sogan kürü sonra arkasından incir kürünü kullanırken eşininde keçi boynuzu kürünü uygulaması gerekir.çünkü incir kürü yumurtalık sayısını arttırıyor.keçi boynuzuda sperm sayısını arttırıyor.aynı zamanda kullanman hamile kalmayı kolaylaştırır........meraba canım aynı anda kullnadım bennn kullanılması normal mii
kanamanın nedeninin soğan kürü olduğunu sanmıyorum.çünkü bir çok arkadaşıma önerdim onlarda kullandı ama sadece akıntı fazlalaştı dediler.bir arkadaşım da hamile kaldı.inşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın.:Saruboceq:
alkisalkisalkissoğan ve incir kürü işe yaradı .hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:lepi:5 yıldır çocuk için denemdiğimizyol kalmadı geçen sene tüp bebek yaptırdım hamile kaldım fakat üçüz olduğu için erken doğumda kaybettim .soğan kürünü uyguladım incir kürünü bitirmeden:CüvCüv: hamile kaldım....rabbim sana şükürler olsun.:Saruboceq::Saruboceq:
Canım sorun sadece eŞİmİn sperm hareketlİlİĞİ az......
canım kür şöyle hazırlanıyor öğle ve akşam yemeklerinden 15 dk önce hazırlanacak.
2 bardak kaynayan suya sadece dış kabuğu soyulmuş olan soğanı 4 e bölüp suyun içine atıyorsun 5 dk kaynatıyorsun sonra soğanları çıkarıp suyunu ılıyınca içiyorsun bunu öğle ve akşam ayrı ayrı yapıyorsun yani günde iki kez hazırlıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?