5 yıllık özlem soğan kürüyle hamileyiimm

Canım mrb bende 3.5 yıllık evliyim bebek istiyoruz ama olmuyo bende önümüzdeki ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum..bu sogan kürünü nasıl yaptın bizimle paylasırmısın??

sorun kımden kaynaklanıo gttınızmı doktora falan.sogan kuru ıcınde ayrıca ıbrahım saracoglunun sıtesınden bakıp ogrenebılırsın nasıl yapıldıgını....

ARKDAŞLAR TÜP BEBK FıYATLARI VE YENı GENELGEYLE ıLĞıLı DESTEK HEPıMıZ BU TEDAVLıLERLE BOĞUŞUYORUZ DESTEĞıNıZı BEKLıYORUZ arkadaşlar bu yeni genelgeyele ilğili
bana mail geldi çider deneğiNDEN AYNEN KOPYALIYORUM

Lütfen her arkadaşımız ayrı olarak yazıp tek tek maille yollasın .Kişisel itiraz ve başvurular daha çok dikkate alınmaktadır. Bizde müracaatımızı yaptık.
bimer@basbakanlik.gov.tr
BıMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK
cevdet.erdol@tbmm.gov.tr
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr
ADALET VE KALKINMA PARTiSi GENEL MERKEZı
fsahin@fatmasahin.net
fsahin@akparti.org.tr
Gazeteler:
turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

meraba canım aynı anda kullnadım bennn kullanılması normal mii

meraba canım aynı anda kullnadım bennn kullanılması normal mii
evet canım sen önce sogan kürü sonra arkasından incir kürünü kullanırken eşininde keçi boynuzu kürünü uygulaması gerekir.çünkü incir kürü yumurtalık sayısını arttırıyor.keçi boynuzuda sperm sayısını arttırıyor.aynı zamanda kullanman hamile kalmayı kolaylaştırır........

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

slm cnm nezamandır giremiyorum siteye ben o ara kanamadan dolayı doktora gitmedim tekrara gelmedi çünkü ama şimdi tam günümde adetim başladı yani ilk içişte fayda etmedi şimdi bişey sormak istiyorum bu ay yine soğan suyunu 15 gün yinemi içsem yoksa geçen ayki yeterli olup hemen incir kürünemi başlasam diye düşünüyorum kararsızım çünkü şimdi soğan suyuna başlasam yumurtlama döneminde incire başlamış olmayacağım oyüzden çatlamasına nasıl yardımcı olacak sizce ne yapmalıyım yardımcı olun lütfenn bu arada bugün adetimin 2. günündeyim

allah kucagına almayı nasip etsin inş. darısı bizlerin başına inşallah

merhaba selif, hamileliin umarim iyi geciyordur. senin ozeline gonderecektim bu msj ama olmadi.

ben doc dr Serap Yalti arastirirken senin msj larini okudum. sen doktorundan memnunmuydun acaba? ben doktor arastirmasi yapiyorumda, eger bir cevap verirsen sevinirim, ozelime cevap yazarmisin? tesekkur ederim

tebrikler canim, allah kucagina almayida nasip etsin ins =)
bende kist sorunu olmadigi halde sogan kürünü denedim :S iykk allahim cok kötüydü ama yilmadim bikmadim kullandim
sogan kürüne alisan ben incir kürünü icemiyorum oakdar tatliki midem bulaniyo bende hic yoktan iyidir diye inciri öylesine yiyorum
allah sifasini verir umarim

merhaba bende merak ettim nasıl bişey bu soğn kürü .bende 2 yıldır tedavi görüyorum ama bebeğim olmuyor..şimdiden tşk ederim...

canım mide rahatsızlığı olan nasıl kullanacak çok kötü yapar soğan

Gözünaydin:teytey:Allahim yavrunu sana bagislasin . Bende üc ay denemeden sonra sogan kürü denedim ve o ay hamile kalmistim.

kızlar bu soğan kürü hangi sorunalra iyi geliyor sadece yumurtalıklarda kist olursa mı faydalı ???

canım google den ibrahim saraçoğlunun sitesini bul sitede kürler bölümünde açıklamaları var...allah yardımcımız olsun bende yaptım bakalım bu ay beklemedeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…