- 28 Haziran 2022
- 34
- 9
- 3
- 39
- Konu Sahibi cansu_poncik1390
-
Sizce ne yapmalisiniz? Hadi bi dusununMerhaba arkadaşlar,
5 yıldır sevgilim var, son 3 yıldır da nerdeyse aynı evde yaşıyoruz. Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim, ondan sonrada tüm gerçekler ip gibi çözüldü. 2 cocugu varmış ve hala evliymiş. Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş, şuan aynı şehirde bike değiller ve görüşmüyorlar. Ama tüm bunları ben kendi çabamla öğrendim ve ailemi üzemem şuan boşanamam diyor. Hayatım başıma yıkılmış gibiyim sizce ne yapmalıyım
5 yıldır biliktesiniz ve geçen hafta tesadüfen öğrendinizGeçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim,
Çünkü hep benımle birlikteydi başka evi de yok bu şehirdeÇok zor değildir ne yapacağınızı düşünmek :) 5 yılda da insan nasıl hiç anlamaz orası da muamma.
*boşardıNe mi yapmalısınız? Tabi ki verin eline bohçasını yollayın. Bu hayat size reva mı? 2. Kadın olmakAdam olsa ilkini başardı ne demek boşanamam
Asıl sıkıntı da seninle sürekli birlikte olup sana hiçbir şey çaktırmamak :ddd Prof düzenbazmış yalnızÇünkü hep benımle birlikteydi başka evi de yok bu şehirde
Bende her bokunu biliyordum bu hariçAynı evde yaşamadığım halde 4 yıllık eski sevgilimin bokunun rengine kadar bilen ben... 3 yıldır aynı evde yaşayıp herşeyden habersiz sen .dddd hmmmmm
Kendi sosyal medyasında ve akrabalarının sosyal medyasında da yoktu cok baska yerden buldumSosyal medyadan sevgilinizi ve sevgilinizin yakınlarını stalklamak 5 yıl sonra mı aklınıza geldiinsan eve beyaz eşya alırken bile derinlemesine araştırıyor. Siz aynı evde yaşadığınız sevgilinizi 5 yıl boyunca doğru düzgün araştırmıyosunuz. Ona da tesadüfen denk gelmişsiniz. Yani yine bi araştırma yok
Napmalıyım diye sormanız daha ilginç. Devam et mi dememizi bekliyosunuz nasıl bir tepki bekliyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?