5 yıllık sevgilimn evli çıkması

cansu_poncik1390

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
34
9
3
39
Merhaba arkadaşlar,
5 yıldır sevgilim var, son 3 yıldır da nerdeyse aynı evde yaşıyoruz. Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim, ondan sonrada tüm gerçekler ip gibi çözüldü. 2 cocugu varmış ve hala evliymiş. Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş, şuan aynı şehirde bike değiller ve görüşmüyorlar. Ama tüm bunları ben kendi çabamla öğrendim ve ailemi üzemem şuan boşanamam diyor. Hayatım başıma yıkılmış gibiyim sizce ne yapmalıyım

Sizce ne yapmalisiniz? Hadi bi dusunun

Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim,
5 yıldır biliktesiniz ve geçen hafta tesadüfen öğrendiniz sanırım hayatınıza sosyal medya ve internet geçen hafta girdi. yani benim aklıma birtek bu seçenek geliyor. aksi halde geçen hafta öğrendiğiniz şeyi 5 yıldır öğrenmiş olmanız gerekiyor

Sosyal medyadan sevgilinizi ve sevgilinizin yakınlarını stalklamak 5 yıl sonra mı aklınıza geldi insan eve beyaz eşya alırken bile derinlemesine araştırıyor. Siz aynı evde yaşadığınız sevgilinizi 5 yıl boyunca doğru düzgün araştırmıyosunuz. Ona da tesadüfen denk gelmişsiniz. Yani yine bi araştırma yok

Napmalıyım diye sormanız daha ilginç. Devam et mi dememizi bekliyosunuz nasıl bir tepki bekliyosunuz

Kendi sosyal medyasında ve akrabalarının sosyal medyasında da yoktu cok baska yerden buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…