5 yıllık sevgilimn evli çıkması

Beş yıl boyunca hiç mi yanınızdan ayrılmadi . Şüpheli birşey hiç mi olmadı telefon da vesaire.
Umarım bundan sonra çok iyi insanlar çıkar karşınıza

Bukadar düzenbazlığa bende saygılıyla eğildim, gerekeni yaptım merak etmeyin
o zaman kendinizi oyalayın. derslerinizi çıkarın ve bu kirli sayfayı kapatın. çok büyük aldatılmışsınız ama suçlu sizsiniz aynı zamanda. iyice ölçün tartın nasıl bu kadar görmedim bazı şeyleri diye. çünkü mutlaka renk vermiştir bi yerlerde de siz fark etmemişsinizdir. önemli olan bundan sonraki hayatınızda aynı hataları tekrarlamamak

Sürekli birlikteyiz, hiçbirşey çaktirmadı. Biraz fazla ponöik diyelim kibarca doğru oldu

İyi hadi inanmış gibi yapayım.

37 yaşındasınız, 5 yıldır birliktesiniz, 3 yıldır da aynı evde yaşıyorsunuz.
Evlilik konusunu hiç açmadınız mı kendisine mesela? Hani çoğunlukla, bi süre birlikte yaşandıktan sonra "Evlensek mi?" denmeye başlanır ya filan. Hiç olmadı mı öyle muhabbetler?

İki ucuda boklu deynek hala ne yapmalıyım diyor

Evlilik muhabbeti gecti ama ilerde olur diye konustuk, zaten aynı evde yaşadığımız için vok üzerinde durmadım

Aile akrabayla evlendirmis ama koynuna da.zorla mi sokmuslar. Madem.istemiyomus niye 2 cocuk.yapmis. kadin sizi ogrenip kapi disari etmistir bunu. Cok da edepli bi kadin belli ki yuz goz olmamis sizinle. Yoksa bole bisi olabilir mi.allah askina

5 yıldır sevgili olup 3 yıldır aynı evde yaşayıp evli olduğunu bilmemeniz imkansız üstelik çocuğu var
çocuklar babayı arar resim gönderir etkinlikleri olur ,aradığınızda yanından çocuk sesleri gelir vs... uzun bir süre bu zamana kalmazdı bu bilgi
oradan bakınca gerçekten bu kadar saf mı duruyoruz .
birde zorla evlendirilmiş bebekleri de leylekler getirdi heralde

Ne yapmalıyım sorunuzdan da anlaşılıyor 5 yıl değil 15 yıl daha kanarmissiniz allahtan bu hayatta tesadüfler de var

Hiç böyle birşey olmadı

Ne yapayım derken devam edip etmemek için sormadım, kendim için sordum
Zaten boşanacağım dese bile öğrendiğin al ayrılman bir daha hiç muhattap olmamanız lazım zira sizler devam etse bile o kadına yaptığını da size yapacak bu süreç böyle sonsuza kadar devam eder o tipte biri için.

Ne demek ne yapayım? Ayrılmakta başka bir alternatif göremiyorum ben. Herşeyi geçtim bunca yıl kandırmış zaten sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…