5 yıllık sevgilimn evli çıkması

Merhaba arkadaşlar,
5 yıldır sevgilim var, son 3 yıldır da nerdeyse aynı evde yaşıyoruz. Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim, ondan sonrada tüm gerçekler ip gibi çözüldü. 2 cocugu varmış ve hala evliymiş. Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş, şuan aynı şehirde bike değiller ve görüşmüyorlar. Ama tüm bunları ben kendi çabamla öğrendim ve ailemi üzemem şuan boşanamam diyor. Hayatım başıma yıkılmış gibiyim sizce ne yapmalıyım
Şaka mısınız ?

Bakın ne demiş ailemi üzemem şu an boşanamam demiş ailesi olarak o zorla evlendirildigi akrabası kadını ve ve o kadının doğurduğu çocuklarını görmüş siz bu adamın hayatının neresindesiniz size nerede olmak yakışır size neyi layık görmüş bence onun verdiği değerden daha fazlasına layıksınız istemeden absürt bir tabloda bulunmuşsunuz bundan sonra öğrendiniz herşeye siz karar vereceksiniz tercih sizin

Merhaba arkadaşlar,
5 yıldır sevgilim var, son 3 yıldır da nerdeyse aynı evde yaşıyoruz. Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim, ondan sonrada tüm gerçekler ip gibi çözüldü. 2 cocugu varmış ve hala evliymiş. Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş, şuan aynı şehirde bike değiller ve görüşmüyorlar. Ama tüm bunları ben kendi çabamla öğrendim ve ailemi üzemem şuan boşanamam diyor. Hayatım başıma yıkılmış gibiyim sizce ne yapmalıyım
Daha neler yaaa🙄

Yalan söylemesi bile başlı başına ayrılık sebebi iken bu adam evli.
Yapılacak şey çok belli.
O karısından ayrılmayacak zaten çok net.
Siz ondan ayrılacaksınız.
Onurlu bir insan olmak bunu gerektirir.

Merhaba arkadaşlar,
5 yılda nasıl anlamadınız ayol çok saçma , ne mi yapmalısınız soruyor bir de 🤮

Aile akrabayla evlendirmis ama koynuna da.zorla mi sokmuslar. Madem.istemiyomus niye 2 cocuk.yapmis. kadin sizi ogrenip kapi disari etmistir bunu. Cok da edepli bi kadin belli ki yuz goz olmamis sizinle. Yoksa bole bisi olabilir mi.allah askina
Klasik evli ve aldatan ş.. fsiz yalanı.

Siz bu adamın işini gücünü, şuan bulunduğu şehirde ne ile meşgul olduğunu biliyor musunuz? Bunu da merak ettim ben. Ailesini de üzmek istemediğine göre eşinden boşanma hiç bir zaman gündeme gelmemiş, yani eşine ne deyip evden çıkıp başka bir şehirde üç sene yaşayabiliyor bunu anlayamadım.
Elbette ki hemen ayrılın ve sizi bunca yıl salak yerine koymasını affetmeyin.

Pqq

E devletinden aile soyagacına bakmadım, arkadasları bile benimle birlikte öğrendi
Çok garip gerçekten. Ben kocamın alt üst soy bilgisine arada meraktan giriyorum. Evdevlet şifresini yıllar önce sevgiliyle ben belirlemiştim hala PC degistiriken bana sorar. E nsbizdan defalarca adına randevu aldım falan...
Yani sizi bu adam ayakta uyutmus resmen.

Çocuk yap cansu..
Bu adamdan bir çocuk yap.
Tesadüfen nasıl ogrendiniz misal..
Bu tesadüf neden 5 sene boyunca kapınızi çalmadı.
Ayrıca 5 sene görüşüp 3 senedir de aynı evde kaldığıniz bir adamla ; evlilik konusunu düşünmediniz mi hic ?
Bu konu bir kadının ellerinden yazılmış gibi gelmiyor bana 🤷

Merhaba arkadaşlar,
5 ay desen anlarımda 5 yıl diyorsun. Enteresan 🤔

İki tanede siz çocuk yapın... Tövbe estağfurullah. Ayrılın tabiki. Birde ne yapacağım diyor. Adam hem evli, hem yalancı, hem düzenbaz.

Üç yıldır beraber yaşıyorsunuz.Bu adam aile fertlerinden biriyle hiç mi telefonda konuşmadı ?Üç yıl hiç mi çocuklarıyla görüşmedi, hiç mi yanlarına gitmedi ya da en azından görüntülü görüşmedi? Bunların olmaması hayatın akışına ters. Hadi olmadı diyelim ve siz tesadüfen öğrendiniz: Bu adam çocuklarını en az 3 yıldır arayıp sormuyor, çocukları da onu. Ve siz çocuklarını öylece terkeden adamın “Ailemi üzemem, boşanamam ” demesine inanıyorsunuz. Sizin anlatımınıza göre bu adam zaten ailesinin hayatında yok, ne üzememesi...Ya da sizin hikaye doğru değil. Öyle ya da böyle , evli bir adamla berabersiniz. Ne yapmanız gerektiği açık değil mi ? Çünkü adam yalancı ve sizin hikayenizin alt metnine göre de çocuklarını terk etmiş vicdansız biri. Ailesine bir hayrı dokunmamış , size ne hayrı olacak ?

Allahaşkına bu adam şu an 50 yaşında değilse çocukları babaya ihtiyaç duyacak yaşta , ergenliğin başındaki genç bireyler. Bu yalancı dünyada 2 yıl ekmek almaya gidemedik..ölülerimizi defnederken son yolculuklarında olamadık ..kahrolmadık mı? adam nasıl bir vicdansız ,nasıl bir sosyapat da çocuklarımın yanında olamıyorum acaba iyiler mi diyip sizin yanınızda ağlamadı? Bu adamın ciddi başka sorunları da olmasa sana veya çevresine hiç olmasa "2 çocuğum var ama boşandım" derdi..sizi kesip 5 parçaya ayırsa başka şehirde silbaştan hayata başlar öyle diyeyim.

Napcaksın canım tabi ki bu erkekoğluerkek adamı bırakmayacaksın. Kolay mı, bide 3 cocuk yapmış demekki spermler iyi ;)))) kuma olarak giderdim ben, zor bulunur böylesi maşallah diyelim nazar değmesin canım. Mutluluklar diliyorum 🧿

Back
X