5 yıllık sevgilimn evli çıkması

Merhaba arkadaşlar,
5 yıldır sevgilim var, son 3 yıldır da nerdeyse aynı evde yaşıyoruz. Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim, ondan sonrada tüm gerçekler ip gibi çözüldü. 2 cocugu varmış ve hala evliymiş. Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş, şuan aynı şehirde bike değiller ve görüşmüyorlar. Ama tüm bunları ben kendi çabamla öğrendim ve ailemi üzemem şuan boşanamam diyor. Hayatım başıma yıkılmış gibiyim sizce ne yapmalıyım
Kendi çabanızla mı? Hangi çaba yaw 5 yıldan bahsediyorsunuz.Siz bizimle kaşşak mı geçiyorsunuz :KK70:

Ne karaktersiz insanlar var..lutfen ve lutfen..gidin terapi alin..imkaniniz varsa sehir degistirin...ama bu insandan kurtulun..yazik 2 cocuguna ve esine..akraba evliligidir muhtemelen..iş baglari vardir ..sizede o yuzden diyodur..ama sakin inanmayin bole seylere olabilir...ama ayrilmamak icin sacma sebepler..sebep ne olursa olsun..sizi kandiriyo..akli sira..bu insan ile oldugunuz surece cok ozur dilerim..bir kuma gibi ..metres gibi..2. Kadin olucaksiniz hep..kendinize saygi duyun ve..terk edin..acilen..

eşine de iş için şehir dışındayım demiştir, adam dolandırıcı ve sahtekar .
Nasıl bir dönemdeyiz erkekler aşırı kıymetli zor bulunan nimet gibi 🤣 niye bunları bu hale getirdiniz ya

Merhaba arkadaşlar,
5 yıldır sevgilim var, son 3 yıldır da nerdeyse aynı evde yaşıyoruz. Geçen hafta tesadüfen sosyal medyadan çocuğu olduğunu öğrendim, ondan sonrada tüm gerçekler ip gibi çözüldü. 2 cocugu varmış ve hala evliymiş. Ailesi akrabasıyla çok eskiden evlendirmiş, şuan aynı şehirde bike değiller ve görüşmüyorlar. Ama tüm bunları ben kendi çabamla öğrendim ve ailemi üzemem şuan boşanamam diyor. Hayatım başıma yıkılmış gibiyim sizce ne yapmalıyım
Nasıl bimca zaman saklayabilmis hiç mi anlamadınız hayret

Karısının yerinde olsam, çakarım o şerefsizin oturduğu organlarına tazminat davasını. 5 sene ne demek? Hamile kalsan, çocuk doğsa adam üzerine alamaz.
Ayrıca karısını böyle ali cengiz oyunlarıyla aldatan, sana neler yapmaz konu sahibi? Aşk bu değil ya. Aşkı böyle şeylerle asla romantize etmeyin.
Ailesi üzülmesinmiş. Kıyaaaamaaaaam yazık.
Bavulu koyun kapı önüne, ona küçük sürprizler hazırlayın.

Merhaba arkadaşlar,
şey değil mi bu sevmek zamanı adlı dizinin senaryosu agsfdsgd

Bu ne ya Vesikalı yarim filmi mi? Böyle bisey en son siyah beyaz filmlerde yaşanmadı mi? İkametgahı nerde bu adamin? :) nasi gormezsiniz 5 senede saka mi bu. Çözümü neymiş peki ailesini üzemiyorsa?

Çok genişce bir rahatlık sendeki insan ilk tanıştığında nüfus müdürlüğüne gidip bir araştırma da mı yapamadınız.Buna rağmen aynı evde yaşıyorsunuz birde ve şimdi de burda 5 sene sonra bir beraberlik sonrasi ağlayıp sizlaniyorsunuz.Zaten olan olmuş yaşanan yaşanmış ne dememizi bekliyorsun.

Merhaba arkadaşlar,
5 yıl boyunca bunu nasıl anlamadınız? Yani ne bileyim eşimle evlenmeden önce sakladığı en ufak şeyi hissederdim. Kadınların hisleri de kuvvetli olur ama bilemedim. Evli olduğunu bile bile devam edecek değilsinizdir herhalde.

Ay konu buram buram fake yahu..
Bilmem kaç yıldır beraber yaşıyorsun, ve adam bilmem kaç yıllık evli çıkıyor.
Bu konudan resmen dizi olur yani öyle bir durum.

Az öte de oyna bacımsu sen. Okullar kapandı ya, yine birilerinin canı sıkılıyor belli :D

Back
X