5 Yıllık Sevgiliyle Evlenmek Hayal Mi?

Hepinize gerçekten cok tesekkur ederim . Kafam o kadar şeyle dolu ki ailesel sorunlarimi katmiyorum bile. Bana yardımcı oldunuz. Bu kadar insanin bana döneceğini düşünmemiştim. Teşekkür ederim

Hakikaten ne diyeyim bilemedim Allah nazarlardan saklasin... Inşallah hayirlisiyla bizde goruruz o zamanları

Neden çalışmıyorsunuz her ikiniz de?
Ailemden ayriyim, babam baska bi sehirde calisiyor. Annem onunla kaliyor. Ben abimle kalıyorum. Abimin rahatsizligi var ignelerini ben yapiyorum. AÖF dersleri çok ağır geliyor. Bi kac kere girmeyi denedim satistir felan tekin yerler cikmadi maalesef. Biraz cekinme oldu. Tabi dışarı cikamana etkim de olabilir. Biraz asosyal yetistiriliyorum. Ama anlayışla karşılıyorum ailemi.

Geçmiş olsun.
Parasız nasıl evleneceksiniz,evlendikten sonra nasıl geçineceksiniz peki?
Sevgiliniz trilyoner mi ben mi kaçırdım o konuyu?

Herseyi kafaniza takip ne kadar cok konu aciyorsunuz.tabi istediguniz kadar acin ama bu kadar cok takintili olmayin hayatta.zaten mesleginizi elinize almadan evlenmeniz bence bii hata.ben meslegimi elime aldim oyle evlendim.evlendigimden bu yana kpss ye calisiyorum atanamiyor.durumumuz o yonden benziyor.benim.esimde tek basina ayni miktarda hem kredi oduyor hem evi gecindryor hem kitaplarim kursumla ugrasiyor.cok yuk oluyorum ona.keske atandiktan sonra evlenseymisim biraz daha bekleseydik diyorum simdi.hem evin isi hem evlilik sikintili.allah yardimciniz olsun.ama sinavlariniza odaklanin.komsuydu kayinvalideydi falan.cok buyuk sorunlariniz yok.bu seneyi verimli kullanin.bu kadar takilmayin herseye nacizane tavsiyem

Her uzun süreli ilişki evlilikle sonuçlanmiyor malesef..cevremde bikaç oŕnek var sadece..bir süre sonrs erkekler yrni arayışlara giriyor

geç kalmışsın evlenmek için sen resmen evde kalmışsın annene söylede turşunu kursun senin

20 yaş nedir ki ya evlenmek için çok erken
sevgilim dediğin kişininde işi gücü yok askerlik yapmamış
ne bekliyorsunuz hayattan idealin ne, hayalin ne, beklentin ne
sadece evleneyim çocuk yapayımsa geç onu hayat o kadar kolay değil
hatta hayat resmen yutar sizi
evlilik sadece yatak odasından ibaret değil o sorumluluğu gerçekten alabileceğinize inanıyormusun
büyümeyi bekle yaşın 20 olsa bile daha olgunlaşmamışsın
önce okulunu bitir meslek edin
geleceğin için
inan bana elinde bir mesleğin olur ise yapacağın evlilik, yetiştireceğin çocuk bile çok farklı olur
benim fikrim henüz çok erken şartlarda hiç uygun değil üstüne

Sen şu an 20 yaşındasın 5 yıl önce yani 15 yaşında başladı ilişkiniz aranızdada 5 yaş var yani oda siz başladığınızda 20 yaşındaydı Şaşırdım ben en başta güvenemezdim..
Evliliği düşünmen yersiz değil hemde 5 yıllık bi ilişkide ama şartlardan dolayı yersizleşiyor..
Yaşın daha çok genç..
Erkek arkadaşının işi yok..
Annenlerde ''yok'' diyorsa çıkar bi bişey gibime geliyor..
Ailevi sorunları olabilir ona bişey diyemem.. Ya erkek arkadaşın iyi bi evlat olmayabildiği gibi aileside iyi bi ebeveyn olmayabilir.. Bu yüzden buna yorum yapabilme hakkım yok..
Arkadaşın işi falan arıyor mu peki ?
Arayıpta bulamıyorsa amenna ama aramıyorsa sıkıntı

Bulamiyor. Tasinmislar sehirden de uzak bi yerdeler. Ulasabilecegi yerkere bakiyor ama elde avucta bisey yok.

Kendisi 20 yasindayken 15 yasinda kucucuk bir kizla cikmaya baslayip, 5 yil icinde evlenmek icin birikim yapip ortam hazirlamamis, kendine duzgun bi is bulmamis yada üniversite filan okumamis, sadece kizla gezmis tozmus, askere bile gitmemis bir adamdabnsuper ötesi müthişssssssss bi koca olurrrrrr
Sen bu cocugu kacirmaaaa
Aileni de karsina al gerekirse
Kacarak evlen
Hemen hamile kal

Sonra gene burda bdv 'da görüşmek üzere canim

İssizse askere gitsin bu surecte.. Siz de part time bir is bulup hem 250 liralik harci odeyebilir hem de aof bitirebilirsiniz. 20 yasindasiniz tek hedefiniz evlenmek olmamali mesela

Sen 15 yaşındayken o 20 yaşındaymış. Çok uygunsuz bir durum bir kere. Neyse ki düzgün ilerlemiş, farklı şekilde de olabilirdi her şey.

2.si işsiz ve sende okulunu bitirmemişsin. Ayrıca daha 20 yaşındasın. Bırak gitsin askere, adamakıllı iş bulsun. Sen de o ara okulunu oku ve işe başla. Biraz birikim yapar, evlenirsiniz 3,4 yıl sonra.

beynine odaklama evlilik diye asla bunu unutma evlenmeden önce altın kural evleneceğin kişinin ailesinin hal ve hareketlerine bakacaksın yok öyle olmaz deme çünkü eşini onlar eğitti gösterdi farkında olmadan eşinin hal ve hareketini alır ailesini bakıp puanı iyise evlen yok ben çekerim dersen ALLAH GÜÇ KUVVET VERSİN HER GÜN ŞÖYLE DU AT

EY RABBİM BEN BİR YOLA ÇIKTIM, NİYETİM EVLENMEK VE HUZURLU BİR YUVA KURMAK ANCAK EVVEL VE AHİR OLAN SENSİN; ALİM OLAN , EN İYİ BİLENDE SENSİN BEN SONUMU BİLMEM Kİ, BU MÜMKÜN DEĞİL, BU YÜZDEN SANA GELDİM KAPINI ÇALDIM. EN İYİ NİLENE TAM TEVEKKÜLLE SIGINARAK NİYETİMİ SUNUYORUM. ŞAYET SEVDİĞİM BU İNSANLA EVLENMEM HAYIRLI OLACAKSA BANA BU EVLİLİĞİ NASİP ET EĞER BU EVLİLİK BENİ YORUP YIPRATACAKSA SEN HENÜZ BAŞLAMADAN EVLİLİĞİME MANİ İSMİNLE ENGEL OL BU YOLDA SENİ VEKİLDIM...

Bulamiyor. Tasinmislar sehirden de uzak bi yerdeler. Ulasabilecegi yerkere bakiyor ama elde avucta bisey yok.

Kariyer.net var oraya üye olsun form doldursun..
Ben geçen sene form doldurdum döndüler düşün yani 18 yaşındaydım..
Orayıda denesin..
Bişeyler yapsın hiç olmazsa askere gitsin :)

canım neden olmasın .benim kardeşim erkek sözlüsüyle 6 senedir birlikteler. kardeşim 28 yaşında geçen sene sözlendiler düğünü de bu yaz düşünüyorlar. sözlüsü 5-6 aydır işe başlayabildi. kardeşim üni 3. sınıfta. bizimde ailevi sorunlarımız var maddi durumumuzda kötü değil ama iyi de diyemem biraz zorlanıyoruz. kardeşimin sözlüsünün ailesi destek olmayı bırak köstek olmak için uğraşıyorlar nasıl senin ailen onu istemiyor bizde kardeşimin sözlüsüyle mutlu olacaklarını düşünmüyorduk ama oldu. sen erkek arkadaşını seviyor onunla mutlu olacağına inanıyorsan olur evlenirsiniz fakat maddi anlamda sorunlarınızı çözmeniz gerek. mesela onun işe girmesi ve bir aileyi geçindirebilecek duruma gelmeniz gerekiyor. bu arada sende okulunu aksatma.

Önce Askerliğini yapsın.. Sen ol 21
Sonra gelsin askerden bir iş kursun ama 3 , 5 ay çalışmalık değil 1 yıl geçsin kesin aradan sen ol 22
Sonra okuyorsan okulun bitsin..Sen de bir işe gir.Ekonomik kazançların olsun.

İşte bütün bunlardan sonra hala sevginiz devam ederse evlenin.Ne bu acele ?

25 yaşında adamda ne iş var ne askerlik. Evliliğe hiç hazır değil daha en az beş sene beklersin sen bu adamı.
Bekle bekle nereye kadar. Ben olsam ayrılırdım. Sen zaten 20 yaşında evlenme ama yinede bu çocuğu bekleme.

Evlendiğimizde eşim 26 yaşındaydı, askerliğini yapmıştı, 5 yıllık aralıksız çalışma hayatı vardı.
Ben olsam bekleyemem çekemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…