- Konu Sahibi Ilaydaaa34
-
Hakikaten ne diyeyim bilemedim Allah nazarlardan saklasin... Inşallah hayirlisiyla bizde goruruz o zamanlarıAllah yüzümüzü kara çıkarmasın. :)
mesela biz düğün yapamadık, ben gelinlik vs. giymedim, balayına gidemedim. bunlardan vazgeçtim eşimle olabilmek için. 2 bin tl paramız vardı cebimizde bu parayla ev tuttuk eşya aldık. varın siz düşünün artık ilk evimizin halini
eşim, sen bana annemden daha çok emek verdin der.
çok şükür ki bu günlere geldik 3 seneyi geçti evliliğimiz. 1 gün bile nerden evlendim bu adamla demedim.
benim maaşım iyi olmasına rağmen bu kadar sıkıntı çektik, konu sahibi arkadaşın da evlenme niyeti var ve bence iki tarafın da maddi açıdan kendilerini hazırlamaları gerekiyor.
Ailemden ayriyim, babam baska bi sehirde calisiyor. Annem onunla kaliyor. Ben abimle kalıyorum. Abimin rahatsizligi var ignelerini ben yapiyorum. AÖF dersleri çok ağır geliyor. Bi kac kere girmeyi denedim satistir felan tekin yerler cikmadi maalesef. Biraz cekinme oldu. Tabi dışarı cikamana etkim de olabilir. Biraz asosyal yetistiriliyorum. Ama anlayışla karşılıyorum ailemi.Neden çalışmıyorsunuz her ikiniz de?
Ailemden ayriyim, babam baska bi sehirde calisiyor. Annem onunla kaliyor. Ben abimle kalıyorum. Abimin rahatsizligi var ignelerini ben yapiyorum. AÖF dersleri çok ağır geliyor. Bi kac kere girmeyi denedim satistir felan tekin yerler cikmadi maalesef. Biraz cekinme oldu. Tabi dışarı cikamana etkim de olabilir. Biraz asosyal yetistiriliyorum. Ama anlayışla karşılıyorum ailemi.
Her uzun süreli ilişki evlilikle sonuçlanmiyor malesef..cevremde bikaç oŕnek var sadece..bir süre sonrs erkekler yrni arayışlara giriyorArkadaşlar ilk kez bir konu açıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Hiç arkadaşım yok o yüzden bu yola başvurmak istedim. 20 yaşındayım 5 yıldır biriyle beraberim sevgilim benden 5 yaş büyük. Bu süre zarfında gerçekten çok problemler atlattık. Birbirimizden uzagız. En başından beri.Ve bu artık çok yorucu olmaya başladı, haddi hesabı yok. Evlenmeye niyetimiz var ama imkanımız yok. Geçen martın 1 inde ilk kez ayrıldık ve tam anlamıyla perişan oldum, o da aynı şekilde. Artık bu mesafeye dayanamadığımızı düşünüyorum. Ama annem ve özellikle ablam güvenmediklerini ailesinin onla ilgilenmediğini falan fıstıkları önüme sürüp duruyolar. Ailesiyle çok sorunları var ondan kaynaklı değil.Ama mutsuz, ben de mutsuzum.Bizim şansımıza bu sefer de işsiz kaldı. Askerliğini de yapmadı. Ama artık uzak olmak istemiyorum. Evlenmeyi düşünmem yersiz mi? Evlenme umudum olduğu için AÖF seçmiştim. Bu yıl da iki yıllık bi bölüm kazandım ama aileme bu masrafı ödetmek istemedim, gitmedim. Ne yapmalıyım, ne?
Arkadaşlar ilk kez bir konu açıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Hiç arkadaşım yok o yüzden bu yola başvurmak istedim. 20 yaşındayım 5 yıldır biriyle beraberim sevgilim benden 5 yaş büyük. Bu süre zarfında gerçekten çok problemler atlattık. Birbirimizden uzagız. En başından beri.Ve bu artık çok yorucu olmaya başladı, haddi hesabı yok. Evlenmeye niyetimiz var ama imkanımız yok. Geçen martın 1 inde ilk kez ayrıldık ve tam anlamıyla perişan oldum, o da aynı şekilde. Artık bu mesafeye dayanamadığımızı düşünüyorum. Ama annem ve özellikle ablam güvenmediklerini ailesinin onla ilgilenmediğini falan fıstıkları önüme sürüp duruyolar. Ailesiyle çok sorunları var ondan kaynaklı değil.Ama mutsuz, ben de mutsuzum.Bizim şansımıza bu sefer de işsiz kaldı. Askerliğini de yapmadı. Ama artık uzak olmak istemiyorum. Evlenmeyi düşünmem yersiz mi? Evlenme umudum olduğu için AÖF seçmiştim. Bu yıl da iki yıllık bi bölüm kazandım ama aileme bu masrafı ödetmek istemedim, gitmedim. Ne yapmalıyım, ne?
Bulamiyor. Tasinmislar sehirden de uzak bi yerdeler. Ulasabilecegi yerkere bakiyor ama elde avucta bisey yok.Sen şu an 20 yaşındasın 5 yıl önce yani 15 yaşında başladı ilişkiniz aranızdada 5 yaş var yani oda siz başladığınızda 20 yaşındaydı Şaşırdım ben en başta güvenemezdim..
Evliliği düşünmen yersiz değil hemde 5 yıllık bi ilişkide ama şartlardan dolayı yersizleşiyor..
Yaşın daha çok genç..
Erkek arkadaşının işi yok..
Annenlerde ''yok'' diyorsa çıkar bi bişey gibime geliyor..
Ailevi sorunları olabilir ona bişey diyemem.. Ya erkek arkadaşın iyi bi evlat olmayabildiği gibi aileside iyi bi ebeveyn olmayabilir.. Bu yüzden buna yorum yapabilme hakkım yok..
Arkadaşın işi falan arıyor mu peki ?
Arayıpta bulamıyorsa amenna ama aramıyorsa sıkıntı
Arkadaşlar ilk kez bir konu açıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Hiç arkadaşım yok o yüzden bu yola başvurmak istedim. 20 yaşındayım 5 yıldır biriyle beraberim sevgilim benden 5 yaş büyük. Bu süre zarfında gerçekten çok problemler atlattık. Birbirimizden uzagız. En başından beri.Ve bu artık çok yorucu olmaya başladı, haddi hesabı yok. Evlenmeye niyetimiz var ama imkanımız yok. Geçen martın 1 inde ilk kez ayrıldık ve tam anlamıyla perişan oldum, o da aynı şekilde. Artık bu mesafeye dayanamadığımızı düşünüyorum. Ama annem ve özellikle ablam güvenmediklerini ailesinin onla ilgilenmediğini falan fıstıkları önüme sürüp duruyolar. Ailesiyle çok sorunları var ondan kaynaklı değil.Ama mutsuz, ben de mutsuzum.Bizim şansımıza bu sefer de işsiz kaldı. Askerliğini de yapmadı. Ama artık uzak olmak istemiyorum. Evlenmeyi düşünmem yersiz mi? Evlenme umudum olduğu için AÖF seçmiştim. Bu yıl da iki yıllık bi bölüm kazandım ama aileme bu masrafı ödetmek istemedim, gitmedim. Ne yapmalıyım, ne?
Bulamiyor. Tasinmislar sehirden de uzak bi yerdeler. Ulasabilecegi yerkere bakiyor ama elde avucta bisey yok.
canım neden olmasın .benim kardeşim erkek sözlüsüyle 6 senedir birlikteler. kardeşim 28 yaşında geçen sene sözlendiler düğünü de bu yaz düşünüyorlar. sözlüsü 5-6 aydır işe başlayabildi. kardeşim üni 3. sınıfta. bizimde ailevi sorunlarımız var maddi durumumuzda kötü değil ama iyi de diyemem biraz zorlanıyoruz. kardeşimin sözlüsünün ailesi destek olmayı bırak köstek olmak için uğraşıyorlar nasıl senin ailen onu istemiyor bizde kardeşimin sözlüsüyle mutlu olacaklarını düşünmüyorduk ama oldu. sen erkek arkadaşını seviyor onunla mutlu olacağına inanıyorsan olur evlenirsiniz fakat maddi anlamda sorunlarınızı çözmeniz gerek. mesela onun işe girmesi ve bir aileyi geçindirebilecek duruma gelmeniz gerekiyor. bu arada sende okulunu aksatma.Arkadaşlar ilk kez bir konu açıyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Hiç arkadaşım yok o yüzden bu yola başvurmak istedim. 20 yaşındayım 5 yıldır biriyle beraberim sevgilim benden 5 yaş büyük. Bu süre zarfında gerçekten çok problemler atlattık. Birbirimizden uzagız. En başından beri.Ve bu artık çok yorucu olmaya başladı, haddi hesabı yok. Evlenmeye niyetimiz var ama imkanımız yok. Geçen martın 1 inde ilk kez ayrıldık ve tam anlamıyla perişan oldum, o da aynı şekilde. Artık bu mesafeye dayanamadığımızı düşünüyorum. Ama annem ve özellikle ablam güvenmediklerini ailesinin onla ilgilenmediğini falan fıstıkları önüme sürüp duruyolar. Ailesiyle çok sorunları var ondan kaynaklı değil.Ama mutsuz, ben de mutsuzum.Bizim şansımıza bu sefer de işsiz kaldı. Askerliğini de yapmadı. Ama artık uzak olmak istemiyorum. Evlenmeyi düşünmem yersiz mi? Evlenme umudum olduğu için AÖF seçmiştim. Bu yıl da iki yıllık bi bölüm kazandım ama aileme bu masrafı ödetmek istemedim, gitmedim. Ne yapmalıyım, ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?