Evet canım, saatler ileriye alınınca iyice durum vahim olcek... :roflol: Yetmiyomuş gibi akşamları da uyuyom :ecrin_bebek:
cokacimcoook
erken uyanmaya bak guzucum uyukuda kilo yapar derler heleki gündüz uyuması yapma heç Şeniz
çay içince geçtii:) çay kahve olmadımı gaffam şişiyo benim yaw :roflol: -tatlicadiarzu-Annaştık canım... Şeniz benim zaten ömrümün büyük kısmı uykumu düzene sokmaya çalışmakla geçti :roflol:
Başın nasıl zuzum??
Linguistcim şafak topikine gel, ordan da yazdım, daha önemlisi kıbrısta askeri olan biri seni bekliyo
prensesim seninde karbonhidrat fazla kaçmış biraz ...öğlen papates,sonra simit ve de pilav ..en azından akşamki pilavı yemeseymişsin keşke(
spor yaptınmı canım?
çay içince geçtii:) çay kahve olmadımı gaffam şişiyo benim yaw :roflol: -tatlicadiarzu-
haklisinn canimm 120 dakika bisiklet arti disarda bi saat yurudum hayatim
hep sevdiğim insanları kaybediyorum,ya da onlar beni kaybediyor. kaybetmemek için de hiç çaba göstermiyorlar. çok üzgünüm...
süpersin canım alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hayirdir gulum noldu canimm
insan sevdiği birini istemeden de olsa incittiyse tamir etmeye çalışır değil mi,elinden geldiğince.ben seni kaybetmişim diyip bırakmaz... hep en çok güvendiklerim bunu yapıyor. sanki arayıp da bulamadıkları bahaneyi ben hazırlayıp onlara sunuyorum..
bitanemm benimm melegimm uzuldum boyle bi olay yasamana malesef bazen en aci darbeyi sevdiklerimizdende yiyebilioruzz insanin kalbini acitanda bu zaten hayatim boyle davranarak seni kaybetti bosver gitsin diyemioruzz iste hassas insanlar oldugumuz icin kendimiz uzuluor yipranioruz malesef fistigimm
selam kızlar ben geldim.
akşam üstü yemekten önce 35 dak koştum.
lahana aşladım onu yedim.
birde 5 kaşık patates salatası
dayanamadım.
chemes cim sanırım hassas bi dönem geçiriyorsun.muhtemelnde sinirlisin.ne olduğunu tabiki bilemm ama sakinleşmeden daha ne olduğunu tam olarak kestirmeden kendini yıpratma canım
ben ılık bir duş alayım bari,iyi gelir herhalde gevşerim biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?