50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Annaştık canım... Şeniz benim zaten ömrümün büyük kısmı uykumu düzene sokmaya çalışmakla geçti :roflol:

Başın nasıl zuzum??
çay içince geçtii:) çay kahve olmadımı gaffam şişiyo benim yaw :roflol: -tatlicadiarzu-

Linguistcim şafak topikine gel, ordan da yazdım, daha önemlisi kıbrısta askeri olan biri seni bekliyo

geldim bidenem :kedi:

hep sevdiğim insanları kaybediyorum,ya da onlar beni kaybediyor. kaybetmemek için de hiç çaba göstermiyorlar. çok üzgünüm...

hayirdir gulum noldu canimm

insan sevdiği birini istemeden de olsa incittiyse tamir etmeye çalışır değil mi,elinden geldiğince.ben seni kaybetmişim diyip bırakmaz... hep en çok güvendiklerim bunu yapıyor. sanki arayıp da bulamadıkları bahaneyi ben hazırlayıp onlara sunuyorum..

benim mesele çözüldü linguistcim.kökten halloldu silkinip kendime gelebilirim artık,bir kazık daha yedim. dizi dizi duruyorlar anılarımın bir köşesinde. şimdi bir tane daha eklendi.

bitanemm benimm melegimm uzuldum boyle bi olay yasamana malesef bazen en aci darbeyi sevdiklerimizdende yiyebilioruzz insanin kalbini acitanda bu zaten hayatim boyle davranarak seni kaybetti bosver gitsin diyemioruzz iste hassas insanlar oldugumuz icin kendimiz uzuluor yipranioruz malesef fistigimm

selam kızlar ben geldim.
akşam üstü yemekten önce 35 dak koştum.
lahana aşladım onu yedim.
birde 5 kaşık patates salatası
dayanamadım.
chemes cim sanırım hassas bi dönem geçiriyorsun.muhtemelnde sinirlisin.ne olduğunu tabiki bilemm ama sakinleşmeden daha ne olduğunu tam olarak kestirmeden kendini yıpratma canım

ben ılık bir duş alayım bari,iyi gelir herhalde gevşerim biraz.

hep görmek istediğiniz insanlar,hiç karşılaşmak istemeyeceğiniz insanlar haline geliyor bazen,çok acı.
ben silkinip geliyorum ama,o üzülsün ben ne üzülüceminsan ilişkileri böyle işte.

bayadır kafamı kurcalayan bir şeydi,konuştum arkadaşımla,ben seni kaybetmişim haberim yok,yapabildiğim en iyi şey kaybetmek galiba dedi. halbuki öyle olsa konuşmaya değer bile bulmazdım. bahanesi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…