50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaw millet kendini dışarımı attı :ecrin_bebek:
Bugün şafak topikine takılıyom

görmene sevindim cnm çalışkan bi öğrenciyim demi sporumu yapptım diyete de tam gaz devam ohhh ohh suyundan daaaaa koy koy anam yemeğin suyunu yemek yasak ya ben ne diorummmm kızın bana kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 seni gidi cadı kız seni opuyorumnanaktan
Azcuk suyundan bişi olmaz cokacimcoook
canım ekstra spordan kastın sanırım tibet ve yaptığım farklı sporlar oluo onlar içinde + koyuyrsun diye anladım dogrumuyum
Şöyle oluyo canım: tibet yapınca +, ekstra spor yaparsan *+
aslında ben pek üzerinde durmuyorum ama annem üzülüyo diye bn de üzülüyorum...bu arada ben bugün pilates ve tibet yaptım dalsi

Annadım fıstık... umarım tez zamanda çözülür sorun cadıcım. Mümkün olduğunca düşünmemeye çalış. *+ nı verdim gitti alkisalkisalkis

gamiş gel bizde gidelim şafak topiğine sempatiksalakcinni

sabah

8 de işe gelirken yolda 3 4 ceviz içi...

10 da kahvaltı;

2 dilim çavdar
az yağda yumurta bol peynirli...
zeytin...

hala hiç acıkmadım su içtim arada...

devam ediyorum...

öğlen kuru fasülye sadece taneleri ,yanında yoğurt ...
hiç ekmek yemedim...

altı gibi bir dilim küçük çavdar ekmeği ve iki ad zeytin

ezogelin çorba bir tabk yanında salatalık yoğurt mısır karışımı bir salata

şimdide çok pişmanım ablam tatlı yapmış ısrar etti küçük bir kare....

şu ceviz suyu sarımsak muhabbetini başka topikde okumuştum ben . hiç içtinmi peki nasıl bi tadı olur onun yaa

şimdi sarımsak ın faydalarını duymuşsundur.hergün bir tane hap gibi içilmesi öneriliyor.
benim ablam çok kilo verdi.hem bunu hem sirkeyi içti baya kilo verdi ama hangisinden bilemiyoruz:)
tadına gelince hiç bişiy yok canım ben geceden geceye suda bekletiyorum sarımsakta koku yapmıyor.suyun tadıda hiç kötü değil .cevizlerde ıslanınca çok hoş oluyor ben çok seviyorum...
başladım devam edeceğim...

tenk yu dalsi gacısı
Velcam bebeeem kaydirigubbakcemile3
Eeee, pek durulduk kızlar yaw... Benim tamı tamına 1 ay 28 günüm kaldı.. o kadar zamanda 2 kilocuk verdim sadece. Artık işleri sıkı tutmam lazım. 5 kilo daha versem bu sürede tam süper olur boshayallersmile

sporu düzenli yapıp yediklerini de dengelersen neden olmasun guzum :lepi:

Haklısın canım.. elimden geleni yapıyorum işte. Spor kolay da, yemek konusu... bakalım işte. Yaz meyveleri olsa işim daha kolay olcaktı boshayallersmile
ayyy karpuz özellikle hem şişiriyo tok tutuyo hem bol su içeriyooo süper meyveee karpuzum benimmmmmmmmmm
bende volkan konağın programını bekliyom bayanssulusmile

bu kadar geç saattemi o program

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…