etme len öle kalk dans et sempatiksalakcinniben burdayım canım acık canım sıkkın boş boş bakıyom öyle ekrana :sinifsinif:
aslında ben pek üzerinde durmuyorum ama annem üzülüyo diye bn de üzülüyorum...bu arada ben bugün pilates ve tibet yaptım dalsi
Bugün şafak topikine takılıyomyaw millet kendini dışarımı attı :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3 seni gidi cadı kız seni opuyorumnanaktangörmene sevindim cnm çalışkan bi öğrenciyim demi sporumu yapptım diyete de tam gaz devam ohhh ohh suyundan daaaaa koy koy anam yemeğin suyunu yemek yasak ya ben ne diorummmm kızın bana kaydirigubbakcemile3
Şöyle oluyo canım: tibet yapınca +, ekstra spor yaparsan *+canım ekstra spordan kastın sanırım tibet ve yaptığım farklı sporlar oluo onlar içinde + koyuyrsun diye anladım dogrumuyum
aslında ben pek üzerinde durmuyorum ama annem üzülüyo diye bn de üzülüyorum...bu arada ben bugün pilates ve tibet yaptım dalsi
Bugün şafak topikine takılıyom
kaydirigubbakcemile3 seni gidi cadı kız seni opuyorumnanaktan
Azcuk suyundan bişi olmaz cokacimcoook
Şöyle oluyo canım: tibet yapınca +, ekstra spor yaparsan *+
Annadım fıstık... umarım tez zamanda çözülür sorun cadıcım. Mümkün olduğunca düşünmemeye çalış. *+ nı verdim gitti alkisalkisalkis
gamiş gel bizde gidelim şafak topiğine sempatiksalakcinni
arkadaşlar ben akşam yemeğinde balık salata ve mercimek çorbası içtim...
gamiş gel bizde gidelim şafak topiğine sempatiksalakcinni
tamam canım şutarafagitti
sabah
8 de işe gelirken yolda 3 4 ceviz içi...
10 da kahvaltı;
2 dilim çavdar
az yağda yumurta bol peynirli...
zeytin...
hala hiç acıkmadım su içtim arada...
şu ceviz suyu sarımsak muhabbetini başka topikde okumuştum ben . hiç içtinmi peki nasıl bi tadı olur onun yaa
Velcam bebeeem kaydirigubbakcemile3tenk yu dalsi gacısı
Velcam bebeeem kaydirigubbakcemile3
Eeee, pek durulduk kızlar yaw... Benim tamı tamına 1 ay 28 günüm kaldı.. o kadar zamanda 2 kilocuk verdim sadece. Artık işleri sıkı tutmam lazım. 5 kilo daha versem bu sürede tam süper olur boshayallersmile
sporu düzenli yapıp yediklerini de dengelersen neden olmasun guzum :lepi:
heee durgunuz demi..ben hanımın çiftliğini izliyum da
heee durgunuz demi..ben hanımın çiftliğini izliyum da
Haklısın canım.. elimden geleni yapıyorum işte. Spor kolay da, yemek konusu... bakalım işte. Yaz meyveleri olsa işim daha kolay olcaktı boshayallersmile
ayyy karpuz özellikle hem şişiriyo tok tutuyo hem bol su içeriyooo süper meyveee karpuzum benimmmmmmmmmmHaklısın canım.. elimden geleni yapıyorum işte. Spor kolay da, yemek konusu... bakalım işte. Yaz meyveleri olsa işim daha kolay olcaktı boshayallersmile
bende volkan konağın programını bekliyom bayanssulusmile
ayyy karpuz özellikle hem şişiriyo tok tutuyo hem bol su içeriyooo süper meyveee karpuzum benimmmmmmmmmm
bu kadar geç saattemi o program
bende volkan konağın programını bekliyom bayanssulusmile
Bu kız nasıl kızmıyo bize diye şaşıyordum ben de sempatiksalakcinni
Nan niye kimse yazmıo bayanssulusmile
Evet canım, saatler ileriye alınınca iyice durum vahim olcek... :roflol: Yetmiyomuş gibi akşamları da uyuyom :ecrin_bebek:sabahları geç mi uyanıyosun canım?
ayyy karpuz özellikle hem şişiriyo tok tutuyo hem bol su içeriyooo süper meyveee karpuzum benimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?