Hoşbulduk zuzum opuyorumnanaktan Tibeti kalkar kalkmaz yapıyom ben zemuszemus spora tekrardan başladım dün. 2 günde 1 yapıyorum. Bi tarafıma tekrar zarar vermemek için. Ha bi de zuzum ya bu 5. hareket beni mest ediyo -tatlicadiarzu- Acaip rahatlatıcı bi hareket valla :lepi:
Hoşbulduk canım opuyorumnanaktan Ya ama amaç hergün aksatmadan yapmak, yoksa bi anlamı olmaz ki :umursamaz: 2 dk max, bunun lafını yapmalmaz:
bende 2. ve 5. harekete bayılıyom guzum Şeniz bende senin gibi yapıyom artıkın bi gün yapıyom diğer gün dinlendiriyom kaslarımı olumunekankayizsmile
hee eferin şöle yola gell olumunekankayizsmiletamam tamam sert tepkilerle karşılaştım kalkam bariii neydim anam yapiimde gelim bariiii :dilcikar:
Kızlar nasılsınız...
hoşgeldin canım sen nasılsın
Efferin sana kaydirigubbakcemile3
Yuvarlanıp gidiyoruz çıtır cadıcımSen napıyon, duygusal patlamalara devam mı yoksa eyvahedigeldismile
ya canım evet bugün bir tane daha yaşadım...bilmiyorumkismile
Önemsiz bişidir umarım???
canım bi akrabamın problemleri vardı da bize de yeterince yansıdı..sinirlerim brz ondan bozuk...
canım bi akrabamın problemleri vardı da bize de yeterince yansıdı..sinirlerim brz ondan bozuk...
Waterspider tibet hareket grubumuza katılmak ister misin?
bende baktım herkes tibet hareketi diyr nedir bu diye merak etmiştim ve hareketleri araştırıyrdum. tabiki bende varım inşaallah alnımın akıyla çıkarım bunun içinden :) ilk hafta 3 hareketle başlıyrz heralde. bugun mü başlıyacağım :)
benimde durduk yere canım sıkılıyo yaw bilmiyorumkismile
Selam kızlar...
İyi akşamlar zuzum uykudan kalktım buraya geldim mirmirmirmir :) Bugün miktar olarak az yedim, çeşit olarak da elimden geleni yapmaya çalıştım ama kötüydü. Gamişin problemi bende de var
Verdim kız, 3 kez + istedin, pek bi istekli gördüm seni Şeniz
ewet canım ilk hafta 3 er kez yapcaksın hergün yapman gerek opuyorumnanaktanWaterspider tibet hareket grubumuza katılmak ister misin?
bende baktım herkes tibet hareketi diyr nedir bu diye merak etmiştim ve hareketleri araştırıyrdum. tabiki bende varım inşaallah alnımın akıyla çıkarım bunun içinden :) ilk hafta 3 hareketle başlıyrz heralde. bugun mü başlıyacağım :)
Sen de mi zuzum ya... bakma sen cadıya sempatiksalakcinni, sen cici kızsın, öyle sebepsiz sıkılmak da neymiş kaydirigubbakcemile3
Mutlu olun ulen bayanssulusmile
oldum gitti bidenem sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile
Hoşgeldin o zaman canım grubumuza opuyorumnanaktan listeye ekleyip + nı verdim. Ekstra spor yaptığın günler *+ koymamı söylersin yerimsenibenbende baktım herkes tibet hareketi diyr nedir bu diye merak etmiştim ve hareketleri araştırıyrdum. tabiki bende varım inşaallah alnımın akıyla çıkarım bunun içinden :) ilk hafta 3 hareketle başlıyrz heralde. bugun mü başlıyacağım :)
Şeniz Hepsini de gördüm fıstık kaydirigubbakcemile5siz görene kadar yazayım dedimmm napim malum bu topikte yeniyim yaa :kedi:
oldum gitti bidenem sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile
Hoşgeldin o zaman canım grubumuza opuyorumnanaktan listeye ekleyip + nı verdim. Ekstra spor yaptığın günler *+ koymamı söylersin yerimseniben
Şeniz Hepsini de gördüm fıstık kaydirigubbakcemile5
Ha şöyle kaydirigubbakcemile
Hoşgeldin o zaman canım grubumuza opuyorumnanaktan listeye ekleyip + nı verdim. Ekstra spor yaptığın günler *+ koymamı söylersin yerimseniben
canım ekstra spordan kastın sanırım tibet ve yaptığım farklı sporlar oluo onlar içinde + koyuyrsun diye anladım dogrumuyum
yaw millet kendini dışarımı attı :ecrin_bebek:
Annadım sanırım canım... burda vakit geçirdikçe, uzaklaşırsın üzücü düşüncelerden belki kaydirigubbakcemile5
benimde durduk yere canım sıkılıyo yaw bilmiyorumkismile
sende fazla üzerinde durmammaya çalış bidenem opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?